אז אחרי כל החגיגות והאירועים שהיו פה לכבוד פורים...
אני חושב שצריך לשאול אם זה נכון ונצרך לעשות את כל זה?(מגילה,הכתרה,תקנון וכ״ו...)זה נכון בעיקר להכתרה ולתקנון אבל גם לכל השאר...
אני חושב שכאן בפורום אנשים כותבים,משתתפים ומשתפים על בסיס האנונימיות שהמרחב הוירטואלי מאפשר בשונה מ׳החיים האמיתיים׳.
העמדה הזו והמקום הזה הוא חשוב ולפעמים אפילו נצרך אבל אסור,פשוט אסור שזה יבוא על חשבון החיים האמיתיים.היום אחת הבעיות הגדולות היא הוירטואליות שהולכת ומשתלטת על החיים האמיתיים ולאט לאט ומהר מהר הולכת ותופסת חלק יותר גדול ומשמעותי.(ע״ע פייסבוק,טוויטר וואטסאפ ודומיהם)וזו סכנה גדולה!
ולכן אנחנו צריכים ליצור גבול ברור בין העולם והחיים הוירטואליים לאלו האמיתיים...
הסכנה בכל אירועי פורים הנ״ל היא שהם מטשטשים מאד את הגבול הזה ויוצרים יותר ויותר הרגשה של אמיתיות וחיים פה,וזה לא נכון!ההבדל חייב להיות ברור,יש דברים ששייכים לחיים האמיתיים- לאולפנה,ישיבה,סניף וכאלה ופשוט לא שייכים ולא צריכים להיות בפורום.
זה אולי נראה ומרגיש דברים פעוטים ולא קריטיים אבל זה יוצר אשליה מסוכנת שגורמת לחשוב גם בלי ששמים לב שאין הבדל בין הוירטואליות למציאות.
בגלל שכל הדברים האלה הם אלה שמסמלים את חודש אדר במוסדות ובסניפים כשהם קורים גם פה,אז בלי שנרגיש זה נותן לנו הרגשה שאין הבדל.
ויכול להיות שאנחנו דווקא מחפשים דברים כאלה שיתנו לי הרגשה של עולם אמיתי וישכנעו אותנו שהפורום יכול להיות תחליף ולכן זה אפילו יותר מסוכן!!
הפורום הוא לא תחליף אלא רק תוספת נחמדה!!!
אני מקווה ששרדתם עד לפה. קחו לתשומת לבכם!!!