ההורים שלי גידלו את האחים הגדולים לדרך של שמירת התורה והמצוות,היה נראה שכל הילדים שהולכים לבוא בדרך יהיו גם דתיים,אבל מסתבר שחלומות לחוד ומעשים לחוד.
ופה אני ניגש לנקודה שהכי כואבת לי. נולדה לנו אחות אחרי 5 שנים של הפסקה אם אפשר לומר..
נקרא לה רבקי.
רבקי גדלה בין כל האחים והאחיות שהיתה קטנה,אבל לאט לאט כל אח ואחות עזבו את הבית לטובת לימודים,חתונות וכו'
תמיד שמתי לב בבית אפילו שלמדתי בישיבה,שחסר לרבקי יחס או בלע"ז צומי. מה שכל ילד או ילדה בעולם דורש ומגיע לו!
הבעיה היתה שאף אחד בבית לא שם לב לזה או שלא היה לו זמן לשים לב לזה,וכך לאט לאט התחילה ההידרדרות שלה.
מכיון שהיא רצתה יחס ולא קיבלה בבית מספיק,היא קיבלה את זה ברחובות,מבנים פושטקים,ערסים וממי לא..רבקי יש לציין ניראת טוב יחסית לגילה (14) היא ניראת. בת 16.
לאט לאט ההורים קיבלו זימונים לבית ספרה בתואנה שהציונים במבחנים ירדו פלאים בחודשים האחרונים,רבקי לא גילתה להם מה גרם לה לכל זה,הוא פשוט אמרה שאין לה כח,מה שיותר הגביר את הזלזול והעצבים בה.
ופה מתחיל הסיוט הגדול!
יום אחד מגיעה אלינו שמועה שרבקי היתה עם בנים באיזה גן שכונתי,דיברה,צחקה,העבירה כיפים כאילו אין מחר..
אבא שלי ניגש לשאול אותה אם זה נכון,והיא ענתה בשיא הפשטות שכן. זה נכון,והיא לא רואה בזה שום בעיה,הם לא נוגעים בי,רק מדברים,והם כולה ילדים בני 15 16 17... כולה ילדים אמרנו.
אבא שלי היה בהלם. הלםםםםם. הילדה שלו בקושי בת 14 ומדברת עם בנים,מודה בזה ולא מנסה להכחיש! ישר אבא שלי הזהיר אותה שלא תדבר עם שום בן ותחזור לעצמה מייד. היא פחדה כנראה מהתגובה שלו והסכימה.
אלא שהיא היתה כנראה חכמה מידי והמשיכה לדבר עם בנים,ומדיבורים זה עובר לכיפים,וכו'
אבא שלי דיבר ודיבר,ובסוף גילה שהוא מדבר לקיר!!
עבר חודש והגיע סוף שנה,והיא החליטה שהיא עוזבת את הבית ספר החרדי שהיא למדה בו ורוצה לעבור ל..
המשך יבוא מחר בע"ה.

??? כן..כי אתה מדבר ממקור ראשון...
)