עבר עריכה על ידי studiomc8 בתאריך כ"ט באדר תשע"ג 21:56
אני לא מתכוון להיות שוטר ובחיים לא חשבתי על זה, חבל שאתם רואים את זה ככה...
אני מדבר על זה שאנשים פה מעלים עבודות בשקל כל שני וחמישי אנשים מקשקשים בצייר ושולחים אני לא רוצה לבייש את היוצרים אבל אם תראו את הדף של השירשורים המחוקים אתם לא תאמינו כמה שטויות אנשים מעלים אם לא היה כאן הנהלה ולא היה כאן מישו שיסדר את העינינים הפורום הזה מזמן היה הופך לפורום נטוש!!
בא ניתן לכם טעימה ממה שהולך בפורום...
מה אתם הייתם עושים עם התמונה הזאת?
מה זה abstract?

על כאלה דברים אני מדבר....
אני יצטט דבר שנאמר כאן>>>
"פורום לא נבנה מהוראות -
הוא נבנה מיוזמה, משיווק, מרצון טוב, ממתן מוטיבציה למי שמצליח והכוונה
ומילה טובה למי שכמעט מצליח."
ואני שואל ומה תעשה עם מצב שבו כל יום מישו מעלה לך אתגר איך תתמודד עם כל זה???
אין לי בעיה לחלק מחמאות אבל רארבק! אתה מחלק מחמאות הבנאדם חושב שהוא "מעצב על " ולמחורת שוב מחרטש משו בצייר ומעלה, זה נהפך לתופעה!!
אנחנו לא דיקטטורים אנחנו מנסים לשמור על סדר ראלי בפורום!!
אין לי בעיות עם עבודות לא גמורות גם אני העלתי פעם עבודה לא גמורה זה לא קשור הבעיה שאי אפשר לתת במה לתמונה עם כיצוב וכאלה על זה אני מדבר....עבודות בשקל...
אתם לא מבינים עם מה אנחנו מתמודדים אני לפעמים מוצא את עצמי ימים שלמים מחפש לתת לכם אתגרים כאילו אני עובד אצלכם..
אנחנו העלינו כבר כמה אתגרים ואתם לא מתייחסים. מה עם האתגר של הסופגניות מישו התייחס? ואנחנו עבדנו קשה להשיג לכם פריסה חיפשנו בכל האינטרנט פריסה ווקטורית כדי שיהיה לכם קל, לא מצאנו ונאלצנו להכין בכוחות עצמנו פריסה חדשה!! היינו צריכים ליצור לכם גם קופסא בתלת מימד שיהיה לכם יותר קל... אנחנו נתנו לכם הכל עם כפית לפה ואתם -כלום, נאדה רק עבודה אחת!! ביזבזנו בשבילכם שעות!! זה שווה?
אתם אומרים שאנחנו חוסמים אתגרים, בנתיים בקושי שלחו לי בקשות לאתגרים, וגם ששלחו אני פירסמתי בשמם, וגם אלו שפירסמו אתגר באופן עצמאי רק הוזהרו אני אף פעם לא נעלתי\מחקתי אתגר!
קחו את זה לצומת לבכם...