לדמיין איך תראה הלוויה שלכם?
כתבתם צוואה?
(מנהלים סליחה מראש אם זה לא מתאים לפה...)
לדמיין איך תראה הלוויה שלכם?
כתבתם צוואה?
(מנהלים סליחה מראש אם זה לא מתאים לפה...)
אני מדמיינת איך הוא ירגיש עם באותו יום אני אמות. כן, כמה שזה נשמע ממש ממש מוזר אבל כן.
הרבה פעמים מעניין אותי מה יגידו עליי, מי יבכה וכו' ..
ליראות את כל האנשים שהיו אויבים של המת פתאום בוכים עליו כאילו שמלאך המוות בא ביכבודו ובעצמו לבסר להם שכל האוהבים שלהם הולכים למות
שלא משו הראו לי סימני חיבה בחיי יבכו עלי אם אמות עכשיו.
תנו לחיות בלי שיום המוות יהיה המנחה!!!!!!!!!!
כל החיים עוד לפנינו...![]()
סטטיסטי פחות הגיוני שאמות עכשיו
והדבר שהכי מפחיד אותו זה שיקרה משהו רע
לאנשים שאני אוהב...
אפפם לא חשבתי על זה בתכלס
פעם שלחתי הודעות לכמה חברות ושאלתי אם הם יבואו ללויה שלי.
הם החזירו הודעות המומות ובערך יכולתי לקרוא אותם צורחות עלי. "מה נראלך" "למה את חושבת על זה" "למה את חושהת שלא נבוא" וכו'.
ובת אחת התקשרה וצרחה בערך שאני לא נורמלית ושזה פחד אלוהים לקבל כזאתי הודעה באמצע היום..
והעיקר שקיבלתי מ5 בנות הבטחה שהם יבואו ללויה שלי. ב"ה. אבא ואמא לא יהיו היחידים 
אבל לא יות מידי יוצא לי לחשוב עלזה. קצת מה יגידו בהספדים, מה יהיה כתוב על המצבה..
ובחיים אל כתבתי צוואה. כי צוואה זה דרך חיים. איך שאני רוצה שימשיכו אותי. ומי שיש לו נכסים אז גם למי להעביר אותם לפעמים.. ולי עדיין אין
אז בינתיים לא צכה צוואה. אם ימות אז ידעו איך הייתי רוצה שימשיכו אותי. פעם דיברתי על זה עם כמה חברות. אז הם יוכלו לומר לכולם.
זהוווו. 
אבל ממש לא באלי למות בשביל דעת כמה אני חשובה לאחרים, אז אני מנסה לבדוק את זה בדרכים אחרות...
א. כן.
ב. כן.
ומה עם ג???
רוצים ג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים