יש למישהו מושג איפה אני יוכל להשיג חומר על שחרור השומרון במלחמת ששת הימים?
יבוא יום ואני אסיים את הגאוטופ הזה.. 
יש למישהו מושג איפה אני יוכל להשיג חומר על שחרור השומרון במלחמת ששת הימים?
יבוא יום ואני אסיים את הגאוטופ הזה.. 
גוגל שמעת...???![]()
אלא שמסתבר שהוא לא שמע על הנושא שלי..
אי אפשר לסמוך עליו בגיאוטופ.
אפשר רק לחפש ספרים שיעזרו, ולקרוא אותם באמת.
חג'-יש המון ספרים על מלחמת ששת הימים.
אני לא יודעת אם על כל הארץ או על ירושלים וסיני (שזה מה שאני מכירה)
אבל תמשיך לחפש.
גם אני בסוף גמרתי אותו
נכנעו די בקלות... כדאי שתאמת את זה אני רק משער.
נראה לי, אבל כדאי שתאמת את זה, שבמלחמה השריון נכנס לשכם ממזרח, והתושבים חשבו שאלו טנקים עירקים/ירדנים, וזרקו עליהם סוכריות... פתאום הם גילו שהחיילים דוברי עברית.. כדאי שתאמת את זה.
הירדנים היו די חלשים ואחרי שחרור ירושלים הם די נכנעו. שוב, אני אומר לך מזכרון.
מתוך ויקיפדיה- מלחמת ששת הימים- החזית הירדנית:
במהלך תקופת ההמתנה ישראל התאמצה להעביר למלך ירדן את המסר, שאינה רוצה מלחמה עמו ואין בכוונתה ליזום התקפה על שטח הממלכה (ובכלל זה ירושלים המזרחית והגדה המערבית). לאותה מטרה התקיימו מספר פגישות חשאיות בין המלך חוסיין ובין מנכ"ל משרד ראש הממשלה, יעקב הרצוג, במטרה למנוע אי-הבנה שתביא להתלקחות הגבול.
עם זאת, בבוקר היום הראשון למלחמה, הועברו למטכ"ל הירדני הודעות מהמטכ"ל המצרי כאילו כוחות מצרים נוחלים הצלחה בחזית סיני, ומעודדים את הצבא הירדני (שהיה תחת פיקוד הגנרל המצרי עבד אל-מונעם ריאד בהתאם להסכם ההגנה שנחתם בין מצרים ובין ירדן) לפתוח במתקפה ולקחת חלק ב"חלוקת השלל". ייתכן שהפיקוד העליון המצרי אכן לא ידע על המצב העגום של צבאו, אך ייתכן שהודעות אלו נמסרו למלך, כדי שיפתח במתקפה שתרתק כוחות ישראליים לחזית הירדנית ותפחית מהלחץ, שבו היו נתונים הכוחות המצריים בסיני.
בשעה 10:00 בערך התחילו הירדנים בהרעשת תותחים לכל אורך החזית, על בסיס חיל האוויר רמת דוד ועל ירושלים המערבית[30],כתוצאה ממנה נהרגו 12 אזרחים בהם 2 ילדים. בנוסף נפגעו מההפגזה בית הנשיא, משכן הכנסת וגן החיות התנכ"י[31]. מולם ניצבו כוחות צה"ל מדוללים, שהיוו למעשה עתודה לכוחות המסתערים בסיני.
תחת פיקודו של אלוף פיקוד המרכז עוזי נרקיס היו שבע חטיבות, שבמהלך שלושת הימים הראשונים למלחמה תקפו את הכוחות הירדניים מכיוון ירושלים, לטרון וקלקיליה, וכמו כן מכיוון עמק יזרעאל. הקרבות היו מהירים ובחלקם, בעיקר בצפון ירושלים ובפריצה אל העיר העתיקה, היו קשים ביותר ולוו בנפגעים רבים. כוח אחד של חטיבת הראל כבש את ההרים מצפון לירושלים וגבעת הרדאר. חטיבת ירושלים, שהחלה את הלחימה בירושלים, כבשה את ארמון הנציב וצור באחר. חטיבה 55, המורכבת מצנחנים במילואים, כבשה את המוצבים הירדניים בירושלים וסביב לה, את תל אל-פול, גבעת התחמושת, מוזיאון רוקפלר, ולבסוף את הכותל המערבי והר הבית.[32] בתוך פחות משלושה ימים השתלטו כוחות צה"ל על כל שטח יהודה ושומרון כולל ירושלים המזרחית, והכוחות הירדניים הנותרים נסוגו כולם אל ממזרח לנהר הירדן.
חג'דומטקרי אחרי שבחרתי את הנושא..
תודה על המידע!! 
יאללה נדפק נולד!! 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים