שאלה..שיריוז

בס"ד

שלום בנות
סגרתי שירות לא מזמן באחת האולפנות בארץ.- יש להם שישה תקנים.

ממש התלהבתי מהתקן שם [לאחר שלוש סיירות שחזרתי מיובשת] ובקיצור הכל היה מעולה.

מה הבעיה? איתי בסיירת היו 3 בנות שממש לא היו נראות לי בנות שאני מסוגלת להסתדר איתן..

לא יודעת איך להסביר..פשוט לא ממש היה נראה לי.. [להמחשה- אחרי שסגרתי שלחתי לאחת מהן סמס שמח כזה שכיף שסגרנו ביחד והיא פשוט ייבשה אותי ..]

ושלושתן סגרו שם!! יש עוד בת אחת שסגרה שהיתה נראית לי סבבה, ועוד בת שהיתה בסיירת אחרת שאין לי שמץ עליה.

אני ממש מתלבטת עכשיו! לחפש שירות אחר? מה עושים?

תודה רבה

שיר

תשובהאולרייט

אני גם במצב כמוך רק על מקום עם שלושה תקנים..

אבל, אני חושבת שרושם ראשוני הוא ממש לא מחייב וסה"כ ראית אותן פעמם -פעמיים ומה שהן נראות כלפי חוץ, לא מחייב את מה שרואה מי שמכיר אותן באמת.
וזה שהיא ייבשה אותך - כנראה היא מהאנשים שלא ממש מגיבים טוב למי שהם לא מכירים.
נראה לי לא כדאי להחליט החלטות נמהרות, לא לגבי הבנות וגם לא לגבי עזיבת התקן וחפוש אחרי מקום חדש.
סה""כ אם סגרת, כנראה שאהבת את המקום..

יום טוב!

לא ממליצה לחפש מקום אחראגודה של

אם מצאת מקום שאהבת ושטוב לך בו, אל תתפתי לשפוט על פי רושם ראשוני.

את תכירי את הבנות ותעבדי איתן במהלך השנה, ואני יכולה להבטיח לך שבסוף תסתדרי איתן, ואפילו תופתעי, אם לא עם כולן אז לפחות עם חלקן. בחיים אנחנו לא תמיד מקבלים בדיוק בדיוק את מה שאנחנו רוצים, אבל במקרה שלך אני לא חושבת שכדאי לקום וללכת. יש עוד בנות וזה מקום טוב, יהיה בסדר...

שיהיה בהצלחה

אני דווקא כן הייתי מחפשת מקום אחר..לבב

בס"ד

אני חושבת, בתור אחת שעשתה שירות באולפנה, שזה מאוד משמעותי... הבנות שיעשו איתך שירות הן הבנות שתיברחי אליהן כל פעם שלא טוב לך עם חניכות/באלך לפרוק מתחים/סתם נמאס לך ואת רוצה לדבר עם חבירה שנמצאת איתך ומבינה תסיטואציות שבהם את נמצאת.. ואם את לא חושבת שתסתדרי איתם, אני אישית הייתי בודקת עוד מקומות, אבל מצד שני לא הייתי מבטלת עד שהייתי מוצאת מקום אחר שיהיה טוב בשבילי. כי דווקא נשמע שן התלהבת מהמקום.. אם אפשר לעזור את יכולה באישי בשמחה חיוך

בהצלחה ממש ממשחיוך

את לא יכולה לדעת ב כ ל ל.אחת מהשומרוןאחרונה

בס,ד

מה שבטוח - זה לא משקף בכלל.

לדעתי ממש אל תקחי את זה בחשבון.

אחת החברות הכי טובות שלי בדירה היא מישהי שבסמנריון בחופש סימנתי לעצמי לשים לב לא להיות איתה בחדר כי אני לא נראלי אסתדר אתה.. 

ויש עוד כלמיני דברים שאתה פשוט לא מבין עד שאתה שם..

אלא אם יש נק' שברורות לך בהן וזה לא רק הרגשה..

בהצלחה!!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך