זה נראה רק לי או שבאמת פולארד הפך למשהו יותר דתי ימני מאשר כלל ישראלי..
כאילו.. בעצרת היה רוב מוחלט דתי.. והסעות היו רק ממקומות דתיים
וסתם ככה זה נראה אם למשל משווים את זה לגלעד שליט..
מה אתם אומרים?
זה נראה רק לי או שבאמת פולארד הפך למשהו יותר דתי ימני מאשר כלל ישראלי..
כאילו.. בעצרת היה רוב מוחלט דתי.. והסעות היו רק ממקומות דתיים
וסתם ככה זה נראה אם למשל משווים את זה לגלעד שליט..
מה אתם אומרים?
סימן לאופי, למוסר ולאכפתיות של שומרי מצוות ושל אוהבי ארץ ישראל?
או לחץ חברתי...
וגלעד שליט חייל מסכן שבגלל ששחררו אותו יש עכשיו אינתיפאדה ביו"ש.
קודם כל אצל הדתיים אין "גדה" אלא "ארץ ישראל" , והאזורים האלה שבארץ ישראל הם השומרון ויהודה ( בעצם חלק מיהודה).
הדתיים ערכיים בהרבה יותר מהחילוניים.
המון יקפצו נגד מה שאני כותב אבל במציאות - ככה זה.
ולכן הדתיים שהם ערכיים יותר הם גם בעד שהיהודים יהיו בארץ ישראל וגם איכפת להם על יהודי שאיננו "ישראלי".
גלעד שליט הפעיל חילוניים , קודם כל בגלל שזה היה נגד הממשלה שלא רצתה לשחרר מחבלים , הממשלה ידעה את מה שבאמת קרה שמחבלים משוחררים חוזרים לטרור !
א ז עשו מגלעש שליט גיבור אפילו כבר אז ידעו שהתנהג כפחדן והיה אחראי למות חבריו שומר , ברק וסלוצקר.
ראה
http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-abf46e0154f8d31004.htm&Partner=rss
מהיום.
זה לא נכון שהחילונים לא ערכיים.. די עם הסטיגמות!!
כתבתי שיש כאלה שיקפצו , אז הנה חג'טומט קופץ.
ואמרתי לה שפשוט אצל גלעד שליט תמכתי בשיטה אחרת של מאבק לכן לא הגעתי
ואצל פולארד באמת לא מובן למה הם לא הגיעו
דווקא נראה לי שפולארד הוא מהסוגיות הבודדות שיש סביבו קונצנזוס חוצה גבולות-
יש קריאות חוזרות ונשנות של אישים מכל קצוות הקשת הפוליטית שמקדמים את הנושא .
לא מדברת על ההפגנה..אולי אם הייתם מפרסמים אותה בפורומים המתאימים..ועורכים אותה בת"א הייתם רואים קהל פחות דתי שמגיע.
אין אדם שלא תומך בנושא הזה..
עד לפני שבועיים בערך המאבק היה באופן טכני של הימין הדתי. למה? לא יודע.
אבל נראלי שהמצב עכשיו אחרת.
המון אנשים אחרים התחילו להתייחס לזה ברצינות.. 200,000 חתימות זה לא צחוק..
יהונתן פולארד חשוב לכוווולם בלי יוצא מן הכלל לא משנה אם דתיים ולא משנה אם חלוניים!.
אבל העצומה ממש העלתה את זה על השולחן, וזה הפך הרבה יותר לעניין של כל עמ"י. 
על כך שרק הכיפות הסרוגות הם "עם ישראל" בפועל, ושבין השאר רואים את זה באכפתיות כלפי אח בשבי...
נכון שאתם הייתם בהפגנה
אבל נראה לי כל חרדי שני מתפלל על יונתן בן מלכה.
וגם אחרים שפועלים בדרכם שלהם-
זה מעוות לומר שרק הסרוגים הם עמ"י בפועל.
אני פשוט אצא מנקודת הנחה שאני רואה משפט אחד מתוך איזשהו הקשר ומסר שהוא רצה להעביר..ושאין הדברים כפשוטם..גם לא בעיניו.
ומהיכרות עם שני המגזרים אין ספק שה"סרוגים" הרבה הרבה יותר מעורבים בעניינו. (הוא כתב את זה לפני שנים אגב, ייתכן שאז זה היה עוד יותר בוטה)
ברור שהוא לא התכוון כפשוטו, הוא התכוון שהם חיים יותר את העם.. ז"א.. הם העם בפועל, מבחינות שונות הנוגעות לעם.
כמו שאומרים על קבוצה של בחורים טובים במיוחד ש"הם הישיבה..".
ו..אני מסכימה עם מה שאתה אומר, שהם כקבוצה יותר חיים את העם..באיזשהו מקום.
זה לא אומר כלום לגבי רוב החרדים..
ולא שאני יודעת אחרת- אני פשוט לא יודעת...
מדגם מייצג... למעשה היא אולי לא מייצגת לכיוון ההפוך.
חלק מהמחבלים המשוחררים שוחררו לשטחי יהודה ושומרון,
ולהערכת המחלקה הערבית בשב"כ כ- 86% מהמשוחררים חזרו לפעילות טרור,
להפעלת תאים רדומים, והסתה.
עד היום נעצרו למעלה מ- 15% מהמחבלים המשוחררים (וחלקם נכנסו לכלא.)
זה כל הקשר בין גלעד שליט לאינתיפאדה השלישית .
המחלקה הערבית בשב"כ..
אין לך על זה שום סמך מודיעיני, אז אל תבלבל את השכל.
כי א- כמה שאלת?
ב- ישיבה מסוג X זה זרם מסויימם..ובחורים בגיל מסויים- אם תבצע מדגם מכל הזרמים..ונניח בגילאים מבוגרים יותר..יש מצב לתוצאה הפוכה..
בכל מקרה, נעזוב סטטיסטיקה-
אני חושבת ומקווה שיש מספיק חרדים שמתפללים.
וגם מי שלא אומר את השם..אבל מתפלל על עמ"י..ואומר אחינו כל בית ישראל..זה בהחלט עצום.
נניח שאת צודקת בקשר לתפילות על עמ"י, אבל זה ממש לא קשור למה שפייגלין אמר.
לא ערכתי סקר, אבל הנושא פשוט לא קיים בתודעה, כמעט לא קיים.
אני רואה שב"ה היום המודעות גדלה, כשהתנדבתי בהנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי, עבדנו יחד עם מרצ בשביל זה.. היום חברי המפלגה של 'יש עתיד' מארגנים הפגנות ואפשר לסמוך עליהם..
כבר מזמן זה לא רק נושא שלנו. חוצמזה, ראש המטה הוא אפי להב, חילוני (בנתיים).. אם היית בהפגנה האחרונה מול בית הנשיא ב-19.3, היית יכול לראות ב"ה הרבה חילונים, ואני גם לא בטוח שכול המפגינים היו יהודים 
עדי גינצבורג.
לכל האנשים בינינו שחושבים שהדתיים הכי טובים הם טועים תסתכלו על העינין של הדרך ארץ למשל יש בחילונים אנשים שהדרך שלהם עוקפת בהרבה תדתיים.
אומנם יכולות להיות מציאויות קיצוניות (לא יודע מה היחס) שדרך ארץ של אנשים שאינם שומרי מצוות תהיה גבוה יותר ממי שעל פי מראה יראה כדתי אולם מי שנראה כדתי לאו דווקא במצב רוחני שמבטא באמת את הדתיות שלו,דתי הוא מי ששומר תורה ומצוות וממילא בעל דרך ארץ.כלומר מי שירא שמים באמת לא שקול בדרך ארץ שלו למי שאינו כזה.
ואני אומר את זה מהיכרות קרובה את החברה שאינה שומרת תורה ומצוות.שבעז"ה גם הם ישמרו תורה מצוות
אבל לחתום כל אחד יכול, גם אנשים שפולארד לא הכי מעניין אותם ולא אכפת להם ממנו בנעל- יכולים לחתום. אבל בתכלס מי שבאמת פועל למענו ורוצה שיחזור זה הציבור הדתי ימני אין מה לעשות! וחלילה לא מזלזלת בחילוניים ובכל השאר שרוצים את שחרורו אבל בכל זאת הרוב זה הדתיים .
חוץ מזה שהרוב שם היה נוער כמעט כולם היו מהמגזר הדתי ימני..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים