שאלהההאנונימי (פותח)

שלום!!!=]

התחלתי לחשוב כבר בערך איפה אני רוצה לעשות שירות לאומי..ואני ממש רוצה לעשות ביד בנימין בשילוב מדרשת אהלה וגם ממש המליצו לי (כמובן שאני צריכה ללכת לבדוק את המקום)

אבל יש בעיה,אני גרה ברמת גן ..ובדקתי את הדרך לשם ואת הקווים וזה ממש סיפור להגיע לשם יש 2 קוים ואז זה מגיע למסעף חלקיה ואני רואה שאין משם אוטובוס לתוך הישוב..קיצר יש מישהי שעושה שם שירות ויודעת אולי אם יש אוטובוסים ישירים ליד בנימין מאיזור המרכז?ואם לא אז יש אוטובוסים שמגיעים מחלקיה לתוך יד בנימין?אם לא איך אתן מגיעות מחלקיה לישוב?

אשמח אם תענו לי תודה=]

אני יודעת שיש מאשדודרחלקה
לצומת הכניסה ליד הנימין. משם לתוך היישוב זה 2 דקות הליכה ברגל... וגם יש שם אנשים טובים שישמחו לעצור לך טרמפ...
בכל אופן, את יכולה לחפש באתר אוטובוסים. תחפשי בגוגל אוטובוסים ותיכנסי לקישור הראשון...
שיהיה לך המון ב"הצלחה!
אני גרה ביד בנימין...ובדקתי באתר של אגדאנונימי (פותח)

את צריכה ליסוע בערך ב3 אוטובוסים כדי להגיע..

הנה הקישור: http://mslworld.egged.co.il/eggedtimetable/WebForms/wfrmMain.aspx?width=1024&taavura=0&language=he&state=3

בהצלחה!אם את צריכה עוד משהו את מוזמנת לשאול.
ממש תודה רבה לכןןן..אבל עוד שאלהאנונימי (פותח)
באמת מהמסעף או צומת מה שזה לא יהיה לפני הכניסה ליד בנימין זה 2 דקות ברגל?כי זה נראה במפה בהרבה יותר רחוק..
ישמצב שהמפה שלך לא מעודכנת?רחלקה
כי מאז שהמגורשים הגיעו הישוב מאוד התרחב... (לכיוון כביש 3)

עצה שלי- לכי לשם לסיירת לבדוק את המקום ובאותה הזדמנות תבדקי את דרך ההגעה לשם.

ול"עוד נשוב"- למה 3 אוטובוסים? ת"א-אשדוד (נראלי קונקס/מטרופולין) ואז אשדוד- יד בנימין (אגד)
למה ת"א-אשדוד?אנונימי (פותח)
חבל על כל הסיבובים שהאוטובוס עושה.
הכי טוב זה לקחת ת"א- מסמיה (הרבה אוטובוסים עןברים למסמיה, כל אוטובוס שנוסע לב"ש, אשקלון וכו') וממסמיה יש יותר מגוון של אוטובוסים ליד בנימין.
מה גם שבמסמיה יש טרמפים מעולים וכמעט כולם עוברים ביד בנימין.
אלא אם את לא נוסעת בטרמפים..

האמת שאת צודקת....רחלקה
באמת יותר חכם לסוע דרך מסמיה (או ראם בשמה היהיודי...)
אני עושה ביד בנימין במדרשת שילוב...הביצה שהתחפשה
בס"ד

קודם כל, מדרשה מעולה!!! מומלץ בחום!! [ועוד בחום הגבוהההההההה של יד בנימין...]
סתם.
יש לנו 3 בנות מרעננה.. שזה די המרכז... ואני יכולה להגיד לך שאם הן לא נוסעות לטרמפים לוקח להן בממוצע שעתיים וחצי. שזה המוווווווווון זמן.
תלוי אם את מוכנה להקדיש...

מבית חלקיה? או ברגל, או בטרמפים.. אין אוטובוס לתוך יד בנימין. יש לצומת, שזה ממש בכניסה לישוב.

בהצלחה!
אני לא נוסעת בטרמפים..אנונימי (פותח)
לאושרית 16..כמה זמן לוקח להגיע ברגל מהצומת לתוך הישוב?
שמעי נשמה!יקירה
אני מגוש קטיף!בעיקרון ואני עוד יגור ביד בנימן!!..זה מממש קרוב הכניסה כמה דקות הליכה וחוץ מי אפשר לעצור טרפים כולם עוצרים שם!ללגבי קווים אני יודעת שיש פול מירושלים!ומהרכז אני לא יודעת!את יכולה לנסועע בטרפים יש פוול.וחוץ מי זה מיד בנימן זה יותר קל ממש לתפוס טרפים יש בערך ללכ ארץ..ונראלי כל הקווים מגעיגעםם רק לכניסה אין כאלה לבטוח!!שיהייה בהצלחה!בעזרתו יתברך!!שתמצאי את השירות הטוב בשביליך!יד ביניצן זה אחלה ישווב!!ממליצה לללכת לעשות שם שרות..
אם את בעניין של שילובמימי=]
תבואי לבדוק גם בטל מנשה..! אני ממליצה לך..!!
אפרופו שילוב-רחלקה
יש גם בקדומים...
היית שם?מימי=]
כן..רחלקה
למה? מכירה?
בטח מכירה..!מימי=]אחרונה
כמעט סגרתי שם..!
רגע עשית שם שירות או סתם היית בסיירת?
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך