תעזרו ליייייייייייייאנונימי (פותח)

אנשים יקריםםםםםםםםםם

אני כלכך מבולבל אני כלכל עצוב אני כלכל אבוד, אני שוקל התאבדות.

הורים שלי מגעילים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) והאחיפ שלי מדעילים ממש (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואני הכי מגעיל מכולם (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). אם אינ יתאבד זה יעזור לכולם, חוץ מהפסיוכלוגית, שהיא היחידה שתבוא להלוויה בכלל. ואולי גם היא לא תבכה, ואולי גם חבר שלי הכי טוב יורם, שרבתי איתו שילשום ואנחנו לא נדבר יותר בחיים, אני סופר כבר 36 שעות וזה משיך. החיים האלה הם עינוייייייייייייייייייייייייייייי

בגלל שרבת עם חבר שלך??טלל=]]
בגלל שרבת עם חבר שלך אתה רוצה להתאבד??
תבקש ממנו סליחהה..
לא צריך לקחת את זה בקיצוניות כזאת מטורפתתת
יש הרבה אנשים שמרגישים כמוך..מר שמח
אני לדוגמא גם היה לי קטע כזה..אבל בבקשה אל תתאבד.
תבדוק למה אתה מרגיש מגעיל,למה ההורים שלך מגעילים, בטח יש סיבה שבגללה את כתבת.
אם זה יעזור..את היכול לפנות עלי בסר"ש
ב"הצלחה אחשלי!!!
כנס >אח..
שלום אחי...

אני מקוה שנרגעת קצת , לא בריא להיות בעצבים...

יודע מה? בא אני יסביר לך משו , אוקי?
אבל לפני זה , הדבר שאתה שוקל ששמו "התאבדות" - אני ישמיד אותו משכלך.

אתה שוקל להתאבד , אוקי , אני מבין שקשה לך , נו ואז?
"אז אני אתאבד" , נו ו....
"וככה אני לא אסבול" הא....הבנתי...

ועכשיו תחשוב רגע - בא ניקח את שני המצבים שיכולים להיות לאחר שמתאבדים.
* אין חיים לאחר המוות - ואז , המתאבד - היה!! בלשון עבר!!
זהו!! אין עוד אדם!! לא רק שבגופני אין אדם , אלא כלום!! לא תזכור את עצמך!
לא תרגיש כלום , לא טוב ולא רע - כי לא תהיה כלום!!
הבנת אחי? זה לא שההתאבדות תפתור לך בעיות ,
כי אתה לא תהיה אתה!!
נכון שזו לא דרך לפתור את הקושי שאליו נקלעת? יופי.
*יש חיים לאחר המוות - יודע מה? פה , שאגב - זו האמת! זו אכן תהיה המציאות... כאן , אתה כבר לא שלא ירדו ממך הסבלים , אלא שתהיה מסכן עוד
יותר , ולמה? פשוט , קבלת מטרה , כוחות לבצע אותה , ואתה בגדת במי שהביא לך אותם!! הבנת? אז תצטרך לקבל עונש הרבה יותר גדול ממה שאתה סובל כאן.
אז בא נסכם - התאבדות לא דרך לפתור קשיים , ואף האמת , שאדם
שמתאבד - יסבול הרבה הרבה יותר מכל הסבל שהוא עובר פה!!

אני רוצה לגעת איתך יחסית בקצרה , ב - "כולם מגעילים" ו "חבר יורם".
"כולם מגעילים" - האמת , אני לא מכיר אותך , לא יודע מי אתה , מה התכונות
שלך , מי ההורים שלך וכדו'. רק דבר אחד אני יודע - אם אני מרגיש שכל העולם
מגעיל כלפי , אז - כנראה שאני צריך לשנות משו בי!! את כולם אני לא אצליח לשנות , אז לפחות את עצמי אני ישנה ואז היחס שאני אתן ושיתנו לי יהיה אחרת.
זאת אומרת - תפוס את עצמך , ותחשוב , מה אני יכול לשנות בעצמי שיעזור לי
בקשר עם הסביבה , ככה אחי , יהיה לך הרבה יותר טוב.
ועוד משו - אני ממש לא חושב שכולם שונאים אותך!! זה נראה לי יותר כמו רק הרגשה שלך!! הרגשה של "גיל ההתבגרות" ... דע לך!! לכל אדם יש אוהבים בעולם , לכל אחד! אחי , יש לך הרבה אוהבים!! אם הם כועסים עליך או צועקים
עליך , זה לא אומר שהם לא אוהב אותך!! ויכוחים עם ההורים זה דבר טבעי , אז דע!! יש לך אוהבים , תחפש את החלק שהאהבה אליהם מתפרצת אליך!! ויש כזה אצל כל אדם... אולי עוד לא מצאת אותו אבל תמצא בעז"ה ע"י השתדלות וחיפוש מצידך!!

הא אחי , אל תשכח - יש מי שלעד יאהב אותך , תמיד , בכל מצב , אתה הבן שלו
והוא אבא שלך - ה'!! תשא אליו תפילה , ותבקש ממנו שיעזור לך במסע שאתה עובר עכשיו , מבטיח לך - הוא יקשיב ויעזור לך!!

"חבר יורם" - שוב , אני לא מכיר אותך ולא את חבר שלך , אבל לפי מה שאני יודע , הרבה מריבות ובמיוחד בגיל הזה קורות בגלל אי הבנה או דברים שלא שווים את המריבה , שמע לי - אם אתה יודע שזה בגלל זה , לך , תהיה גבר ,
דבר עם חבר שלך , ותסביר לו את המצב... אני לא אומר לך את זה סתם - גם אני , היה לי ילד בכיתה שהייתי חבר טוב שלו , אך מה לעשות , בעיה הפרידה ביננו - אחרי זמן מה , באתי אליו לפני שהלכתי הביתה , אמרתי לו להתראות ,
והבאתי לו חיבוק כמו של אח!! אנחנו אחים תמיד, אלא שמשו לא שווה הפריד ביננו!! ועכשיו ב"ה המצב הרבה יותר טוב!!

גיל ההתבגרות = גיל ההתגברות - בגיל הזה הרבה אנחנו לומדים איך להתגבר על קשיים , לקחת את הטוב מהרע , ו.... להבין את העולם!!
אל תתיאש - תמשיך , יהיה קשה - אבל יש בך את הכוחות להתגבר!! קבלת את
הניסיון הזה , ואיתו את הכוחות המתאימים לעבור אותו - זה שווה את המאמץ!!

בהצלחה אחי!
{אם אתה רוצה אתה יכול למסר"ש לי תמיד}
תקשיב...מיסטר דום
ככה מזה יעזור לך לשקול בכלל התאבדות?! זה לא שרק לא יעזור לך זה רק יתגבר לך כל התסכול והעצבים בעולם הבא ח"ו
אין אחרי הדברהזה הוא סופי קריטי אתה לא יכול לחזור אחורה אתה לא פתאום תקום בבוקר ותרגיש וב יותר אין זה לברוח מהמציאות במקום לקום ולהתמודד איתה כמו גבר תקשיב כל העניין והפואנטה של הגיל זה להגבר על כל המכשולים ששמים ל ומזה אתה מתחיל להתחזק באוםי ומתחשל הקב"ה לא יהיא לך שום ניסיון אםילו חצי ניסיו שלא תוכל להתמודד איתו באמתת בנאדם אנחנו אוהבים אותך מתיים עלייך אל תעשה משו שאחרי זה איפ אפשר להתחרט..

עכשיו תקשיב הורים מגעילים אחים מגעילים וכו' ורק הפסיכולגית תבוא אז רציתי להגיד לך שאם באמת י לך בעיות עם כולם אולי זה משו בתוכך אני אישית עושה חשבון פש אם אני בסר או לא ואם אני לא בסדר אני מאוד משתדל כמה שזה קשה להשתפר ולהיות יותר טוב תראה אין אפחד בעולם ששוה שתהיה מדוא בגללו עד למצב ששוקל התאבדות.. להורים שלך כמה שזה לא נראה לך הכי דוגים לך בעולם כולווו וגם חים שלך אבל כנראה הם לא יודעים איך לעכל אות ךאיך לקבל אותך מה לעשולת איתץךאל תשכח שגם הם בסך הכול רק בני אדם... גם הם עושים טעויות...כרה בגיל ההתבגרות מתחילים לרצות יותר עמאיות וחופש ואתה חושבשאתה המצאת את העולם וההורים שלך שלא יודעים מה קורה פתאום לילד שלהם שהם גדילו ואוהבים ודואגים ומפנקים ואכפת להם מנו כל כך פתאום הוא משתנה מהקצה לקצה אז הם עוד לא יודעים איך להתמודד דעם זה... חשבת לעשות טיפול שפחתי ?? ואגב זה שתה אומר שגם אתה לא בסדר זה מצויין זה אומר שאתה יודע שאתה לא בסדר וזה באשמתך וידיעת הבעיה זה חצי נחמה זה חצי דרך כבר פתרת!! ישר כחח ענקקיי

תקשיב אם לא תסתכל רק על הדברים השלילים שבחיים שלך כי לכל אד יש כאלה דברים ואם כל אחד היה מסתכל רק על אלה ממזן היתה נכחדת האנשות...ותסתכל על הברים החיובים תנסה להבין את האחרים תנסה להבין את המשפחה שלך שגם הם עם רגשות ואתה פוגע בהם לפעמים ותנסה אתה לשפר אז תראה שהכול ישתפר בפניך..

איזה רב אמר: שאתה לא יכול לשנות את העולם את יכול לשנות עצמך וברגע שאתה תהיה חיובי השאר יהיהו אליך חיובים כמו קסם...באמת תקשיב אני יש לי ניסיון מר עם הדברים הלה ויש לי התמודדות עכשיו עם שלבי התחלה של אנורקסיה ואני מכיר את המקרים האלה שאתה ממש רוצה לבכות למות להתאבד אלב דווקא מהמקרים הכל כך קשים האלה שאתה חושב שאתה בודד ולבד ואפחד לא סובל אותך ואני גם הייתי אומר שעדיף המוות שלי שאפילו לשמיים לא יכניסו אפילו לשמיים שה' לא והב אותי והוא עושה לי הכול מכוונה אני יסבול וכו'... אבל אז תספתי ת עצמי בידיים ואמרתי לעצמי תתעורר בנאדם מה קורה איתך תסכל לא בראיה שיטחית אליא בראיה נרחבת כי ראיתי רק את המקרים הרעים וישר עשיתי מזה שאפחד לא סובל אותי היהלי ריב עם ההורים וככה הייתי עשה תקשיב אז לקחתי את עצמי בידיים והלכתי לישון מוקדם כי יום רע עדיף לגמור כמה יותר מהר כי אז תה לא הולך לישון ואתה רב עם עוד מישו שבכלל לא קשור ועוד משו קורה וכו' אז גמרתי אתו מהר וליאוש הכי קל לצלול ולהיכנס אליו אבל מאוד קשה לצאת ממנו אח"כ...והחלטתי להשתנות נכון שזה יהיה קשה ויש רגעי שבירה כמו בכל מצב חדש ונתון אבל בגדול החיים שלי יותר טובים עכשיו שאני לא לוקח הכול ברצינות ומשתדל לקחת בפרופורציות ומסתכ ל בראיה נרחבת על החיים ולא בצרו ת עיןן... בנאדם זה שרבת עם אמא שלך לא אומר שהיא לא אוהבת ותך דווקא הריב מסמל כמה אכפת לה ממך!! וחבר שלך למה שלא תעשה צעד ראשון אם זה כזה חשוב לך הקשר איתו ??

תקלוט דברים שפוגעים בך ואתה רואה שאי אפשר כבר לתק ןאת זה או זה רק יזי קלך תעזוב את זה אבל אם אפשר עו לתקן ולשפר תנסה לא מצליח תעזוב עדיף הבריאות הנפשית שלך!! לכל באדם יש תחליף! נכון זה יהיה קשה להתרגל לזה אבל אי צה לעשות כל החיים שלנו זה פרידות והכרויות חדשות..

אל תשכח שיש מישו אחד שתמיייד יאהב אותך תממידדד וזה ה'... הוא ברא אותך יצא אותך ואם תתאבד זה ייהיה כפויות טובה כלפיו... ותחשבו כמ שלא נרה לך ההורים שלך יצטערו תחשבו מה יגידו במשפחה הנרחבת מה אחים שלך יחשבו תקשיב הכי זקשה בעולם זה לאבד ילדד בעז"ה שלא תד מש ו כזה אבל להורים שלך זה יהיה מאווד קשה ועצצוב כי הם גם ישימו את עצמם באמת אם תקח את החיים שלך בידיים את תשלוט בהם ולא ההיפך אז יהיה לך רק טוב!! ואנחנו מתיים עלייך שרופים אש... אל תעשה משו שאח"כ אפיל וחרטה לא תעזור...זה משו אי אפשר לחזור ממנו ואתה תסבול גם פו וגם שם אל תשכח מי שמתאבד אין לא חלק לעולם הבא...

שנשמע רקקק בשורות טובות משיח צדקנו במהרה אמן!
תגיד שניההה..בן כמה אתה??!![:HoDi
למה בן כמה אני נשמע?.מיסטר דום
לא דיברתי אליך...[:HoDi
עוד משומיסטר דום
ההורים זה האהבה היחדיה שהיא לא בתנאי אתה מקבל אותה ככה וברוב הזמן הם עושים טעויות אל תשכח שכל ילד הוא בפני עצמו אז הם לומדים לחנך דרך החיים הם לא מקבליפ ישר שאתה נולד ספר תעשה ולא תעשה אתה מבין הם לא מוכנים לפני זה והכינו אותם הם קיבלו אותך ככה בלי משחבה נוספת מתוך אהבה אליך נקודה!!
לא נכוןאנונימי (פותח)
מה לא מכון נשמה?מיסטר דום
לא נכוןאנונימי (פותח)
לא לא לא נכון תגיד אך עושים מד זמן
אח..אני אישית לא הייתי רושם מקווה שלא בעצבים..מיסטר דום
בגלל שהוא לא בעצבים הוא די מיואש וביאוש...
חחח אחי היקר בשבילי אל תמשיך לחיות ובשביל הם ישראלאנונימי (פותח)
ב"ה ית' בר"ה

אחי היקר

שמתעה על זה שאפשר לדבר אם ה' ית'?

זה בשוט מאוד תשב לבד ותתחיל לדבר אם אבא שבשמיים

אחי נשמעה שמעתה יש ברסלב

כנס לרדיו ברסלב ותשמע מה זה שמחה למראות הכול
אחי אתה לא לבד על כולם קורה מה שקורה

אבל אין יאוש בעולם כלל

ובחנות של ירקות יש ירקות בחנות של חסדים יש חסדים

שמעתי איזה משפט אחד מאיפהשהו....שוש=]
אין לי את זה כאן אבל העיניין של המשפט הוא- איך שאתה תתיחס אל אנשים- ככה יתיחסו אלייך!!! אם אתה תהיה מגעיל לאנשים הם יהיו מגעילים אליך!!! זה הדדי!!! לפני שאתה מאשים אחרים תבדוק קודם את עצמך! ואם אתה מוצא משהו לא בסדר- תתקן!! ואז האחרים גם יתקנו!!
תשנה את הגישה שלך..אולי זה יעזור.....
אני ממש מקווה שעזרתי=]
תגובהאנונימי (פותח)
מילא כולם מגעילים אבל למה אתה חושב שאתה הכי מגעיל? מה אתה עושה שאתה חושב ככה?
יהודי יקר יש עצה לומנר לא אכפת לי כלוםמכאל 2 3
איזה גחמה ילדותית!אפוש
בס"ד
כולנו עברנו את שלב ה"רוצה להתאבד" ...
יאללה תקום תחזיק את עצמך!
לכולנו היה קשה...אבל יאללה תחשוב חיובי...תנסה לשים את עצמך מעל המצב ולראות בפרספקטיבה אחרת הכל!
אם ההורים שלך היו מגעילים ולא אכפת להם ממך אז למה הם שולחים אותך לפסיכולוג? זה אומר שכן אכפת להם ממך!
בן כמה אתה?
מבולבל תשמע. צריך להבין שההורים לא נגדך אלאאנונימי (פותח)
הם איתך יד ביד. אם אתה הולך אתם ראש בראש לא פלא שאתה בקאנטים.
צריך ללמוד שאף אחד לא אשם חוץ מהאדם עצמו.. לחפש אשמים זה לא עוזר..

תנסה להחליף גישה.. אני החלפתי.. והצלחתי..

בהצלחה!!
פשוט תחיה עכשיו,ובעתיד תיראה איך זה ישתלם לך^efmik^
שתיגדל תוכל לעזוב את הבית ולעשות מה שבאלך[כימעט].
ועם תחליט למות עכשיו אין דרך חזרה-ואת זה אף אחד לא קולט.
-----
השבוע בת של חברה של אמא שלי היתאבדה-קפצה מבנין-איוצ'
בדיוק מה שאמרתי כל ההרצאה הארוכה שלימיסטר דום
אם תצא נגד כל העולם אאז בלי פלא שאח"כ לא טוב לך ולא נעים לך ואפרת תדעי לך שהיה לך ממש תגובה מגעילה... כי הוא אומר מה שהוא מרגיש ואת במקום לעזור רק מדכאת יותר אםאין לך משו חכם להגיד אל תגידי!
שלום!!יקירה
א, כל לא לחשוב ככה!על הורים חס וחלילה הם באמת רוצים גם לטובותנו בדיוק אח שלי הגדול הסיבר לי היום!גם אני לא הכי מסדרת עם הורים שלי אבל יתשבח שמו!!אני שמחה!עם חיים!ומתפללת 'ה יתברך שיעזור ל!

ותראי מה לא טוב בך!ואז הכל יסתדר~

בהצלחה!לילה מבוורך!
אני רואה שתקופת ההתאבדויות שבה ותוקפת....מתוקה שכזאת

הא לכך ובהתאם לזאת, כמה עצות:

אם ברצונך להתאבד,קבל מספר טיפים:

לפני הכל: התאבדות שלא עובדת לא שווה,יעשו לכם מאסר בית ויוציאו לכם את כל ההנאות כמו ללכת לבד לחברים, לישון מחוץ לבית וכדומה, קחו זאת לתשומת ליבכם.

1. התאבדות שקופצים ממקום גבוה, המקום צריך להיות מספיק גבוה, לכן קחו בחשבון שעד שיישמע ה"קראש" אתם תשהו באוויר מספר שניות ותחשבו למה עשיתם את זה, ותחשבו "אוי אלוהים תעזור לי, אני אידיוט!!" ואז אתם תצאו עם זיעזוע מוח כבד, בקיצור-לא מומלץ.

2. לא משנה כמה תנסו, עם רובה זה לא אפשרי, הוא ארוך מידי, אם כי כמובן שקיימת האופציה של אקדח, רק שתירו כמה כדורים כי אני מכירה כמה אנשים שחטפו יריות בראש והם עודם חיים וקיימים!... (תעשו לפני כן שרירים בידיים כדי שתצליחו ללחוץ על ההדק)

3. בוודאי שמעתם על האופציה של כדורים, אז הנה חידוש: כדורים רגילים- מאה זה לא מספיק, כדורים פסיכיאטריים- חמישים זה לא מספיק, לכן ספרו בהתחלה מראש שיש לכם מספיק כדורים, וכדאי שלא יהיה מצב שאף אחד לא יגלה אתכם אלא אם כן בא לכם לשתות פחם או שיכניסו לכם צינור מה*** לעשות לכם ניקוי קיבה. חוצמיזה, אתם יכולים להשאר משותקים לצמיתות. בנוסף לכדורים אין תגובה מידית, כך שסביר להניח שאתם באיזהשהו שלב תשתפנו ותתקשרו לחבר.

4.לחתוך ורידים תוציאו תרעיון מהראש, אתם לא תמותו מיזה בחיים, סתם ייכאב לכם, וכדי באמת לחתוך איזה עורק קחו מסור חשמלי. אזהרה: זה כואב.

5. שום אדם לא יכול לחנוק את עצמו. תמיד תמיד תמיד הוא מרפה בסוף.

אשמח לתגובות.

אז מה כן עובד? במסר אישי.

מה נהיה איתך? ניסית להיות מצחיקה??פגזניקית גאה!
ת'אמת אביה נראה לי שהיא ניסתה להגיד לומיסטר דום
שזה לא עובד ובציניות על ההתאבדויות
זה היה מצחיק,ישי ויזנר
למרות שהרוב שטויות...
חעעחעחעחע...^efmik^
חחח...נצח לנצח!!!
אני אהבתי...
הייתי רצינית!!!!!!!!אני מכירה לפחות איזה עשרים-מתוקה שכזאת
אנשים שניסו תכל השיטות האלה!!!!(לפחות)
זה לא שטויות!!!!!!!!!!!
20 אנשים שקרובים אלי כאילומתוקה שכזאת
אהבתי אהבתי אהבתי!אפוש
בס"ד
"מתוקה שכזאת" את באמת מתוקה!
חח...אהבתי לגמרי מה שכתבת!
אני בעד לפתוח פורום של קבוצת תמיכה!נצח לנצח!!!
כל מי שרוצה להתאבד
או רוצה צומי
או רוצה איזה יחס מיוחד כלשהו...
שיכנס אליו...
וכך גם התומכים.. שרוצים (מנסים) לעזור... יכנסו
ויהנו.. מהתגובות!
יש כזה! צעיר בראש! =]פגזניקית גאה!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך