שלום אחי...

אני מקוה שנרגעת קצת , לא בריא להיות בעצבים...
יודע מה? בא אני יסביר לך משו , אוקי?
אבל לפני זה , הדבר שאתה שוקל ששמו "התאבדות" - אני ישמיד אותו משכלך.
אתה שוקל להתאבד , אוקי , אני מבין שקשה לך , נו ואז?
"אז אני אתאבד" , נו ו....
"וככה אני לא אסבול" הא....הבנתי...
ועכשיו תחשוב רגע - בא ניקח את שני המצבים שיכולים להיות לאחר שמתאבדים.
* אין חיים לאחר המוות - ואז , המתאבד - היה!! בלשון עבר!!
זהו!! אין עוד אדם!! לא רק שבגופני אין אדם , אלא כלום!! לא תזכור את עצמך!
לא תרגיש כלום , לא טוב ולא רע - כי לא תהיה כלום!!
הבנת אחי? זה לא שההתאבדות תפתור לך בעיות ,
כי אתה לא תהיה אתה!!
נכון שזו לא דרך לפתור את הקושי שאליו נקלעת? יופי.
*יש חיים לאחר המוות - יודע מה? פה , שאגב - זו האמת! זו אכן תהיה המציאות... כאן , אתה כבר לא שלא ירדו ממך הסבלים , אלא שתהיה מסכן עוד
יותר , ולמה? פשוט , קבלת מטרה , כוחות לבצע אותה , ואתה בגדת במי שהביא לך אותם!! הבנת? אז תצטרך לקבל עונש הרבה יותר גדול ממה שאתה סובל כאן.
אז בא נסכם - התאבדות לא דרך לפתור קשיים , ואף האמת , שאדם
שמתאבד - יסבול הרבה הרבה יותר מכל הסבל שהוא עובר פה!!
אני רוצה לגעת איתך יחסית בקצרה , ב - "כולם מגעילים" ו "חבר יורם".
"כולם מגעילים" - האמת , אני לא מכיר אותך , לא יודע מי אתה , מה התכונות
שלך , מי ההורים שלך וכדו'. רק דבר אחד אני יודע - אם אני מרגיש שכל העולם
מגעיל כלפי , אז - כנראה שאני צריך לשנות משו בי!! את כולם אני לא אצליח לשנות , אז לפחות את עצמי אני ישנה ואז היחס שאני אתן ושיתנו לי יהיה אחרת.
זאת אומרת - תפוס את עצמך , ותחשוב , מה אני יכול לשנות בעצמי שיעזור לי
בקשר עם הסביבה , ככה אחי , יהיה לך הרבה יותר טוב.
ועוד משו - אני ממש לא חושב שכולם שונאים אותך!! זה נראה לי יותר כמו רק הרגשה שלך!! הרגשה של "גיל ההתבגרות" ... דע לך!! לכל אדם יש אוהבים בעולם , לכל אחד! אחי , יש לך הרבה אוהבים!! אם הם כועסים עליך או צועקים
עליך , זה לא אומר שהם לא אוהב אותך!! ויכוחים עם ההורים זה דבר טבעי , אז דע!! יש לך אוהבים , תחפש את החלק שהאהבה אליהם מתפרצת אליך!! ויש כזה אצל כל אדם... אולי עוד לא מצאת אותו אבל תמצא בעז"ה ע"י השתדלות וחיפוש מצידך!!
הא אחי , אל תשכח - יש מי שלעד יאהב אותך , תמיד , בכל מצב , אתה הבן שלו
והוא אבא שלך - ה'!! תשא אליו תפילה , ותבקש ממנו שיעזור לך במסע שאתה עובר עכשיו , מבטיח לך - הוא יקשיב ויעזור לך!!
"חבר יורם" - שוב , אני לא מכיר אותך ולא את חבר שלך , אבל לפי מה שאני יודע , הרבה מריבות ובמיוחד בגיל הזה קורות בגלל אי הבנה או דברים שלא שווים את המריבה , שמע לי - אם אתה יודע שזה בגלל זה , לך , תהיה גבר ,
דבר עם חבר שלך , ותסביר לו את המצב... אני לא אומר לך את זה סתם - גם אני , היה לי ילד בכיתה שהייתי חבר טוב שלו , אך מה לעשות , בעיה הפרידה ביננו - אחרי זמן מה , באתי אליו לפני שהלכתי הביתה , אמרתי לו להתראות ,
והבאתי לו חיבוק כמו של אח!! אנחנו אחים תמיד, אלא שמשו לא שווה הפריד ביננו!! ועכשיו ב"ה המצב הרבה יותר טוב!!
גיל ההתבגרות = גיל ההתגברות - בגיל הזה הרבה אנחנו לומדים איך להתגבר על קשיים , לקחת את הטוב מהרע , ו.... להבין את העולם!!
אל תתיאש - תמשיך , יהיה קשה - אבל יש בך את הכוחות להתגבר!! קבלת את
הניסיון הזה , ואיתו את הכוחות המתאימים לעבור אותו - זה שווה את המאמץ!!
בהצלחה אחי!

{אם אתה רוצה אתה יכול למסר"ש לי תמיד}