ככה:הבעיה שלי היא-הדרכה..
אני באריאל ואצלנו מכניסים מכיתה ג'...והסניף שלנו מוזר..בגלל שאת בוחרת מדשית ושבט להדריך.
הבעיה היא שרציתי ממש ממש להדריך את כיתה ו'-אבל זה בעיה..
א.יש עוד בנות שממש רוצות ומתעקשות להיכנס אליהם..
ב.יש לי שם אחות..(אבל זה לא פעם ראשונה שזה קורה).
ג.אי אפשר לעשות ממש שטויות והם מכירות מלא פעולות(ואז קשה להיות מקוריים..)
אבל,זה גם טוב-
*כי אני וחברה שלי ממש רוצות לגשת לחידון התנ''ך וצריך ממש ללמוד ולהשקיע,וגם אנחנו בנות שממש נלחצות מהבגרויות(אז גם צריך ממש ללמוד)..ובנות גדולות יבינו אותנו.
*אני ממש אוהבת את הבנות בשבט שלהן(חוץ מאחותי-סתאאאאאם..היא מותק)
*אני יהיה איתן גם בהכתרה-ואני ממש ממש רוצה(גם כי ההכתרה שלנו יצאה נוראית-טראומה)
בקיצור...אני ממש רוצה אבל הקומונרית שלי ממש רוצה שניכנס לג' כי היא אומרת שזה ממש מתאים לנו..וגם כי היא רוצה להכניס אותנו ראשונות לפני שאר השבט שלי(זה כאילו כבוד..)כי את כיתה ג' מכניסים מייד אחרי פסח.
אבל אני לא רוצה את ג' כי:
א.הם מעצבנות קטנות וקרציות וחופרות..ותינוקות.
ב.צריך שיא הלהשקיע בהם(וזה מעצבן בגלל הבגרויות והחידון)
ג.אני יתחיל עם שבט גדול יחסית(בשבילנו זה גדול-35 בנות בערך)אבל אז כשבנ''ע יכניסו אותן(בכיתה ד') אז חצי מהם ילכו כי ''בנ''ע זה הרבה יותר מגניב'' ואז זה ממש יבאס אותי להישאר עם 8 חניכות...
*הן לא כ''כ מפרגנות..ולא הכי יבינו אותנו..
*אני יסיים להדריך אותן כשהן עוד יהיו קטנות(נראה לי כיתה ה' או ו')..ואז למה שהם בכלל יזכרו אותנו???.
אבל זה ממש נחמד כי:
#אפשר לעשות להן מלא פעולות ולהלהיב אותן.
#ועוד אפשר לבנות להם שבט...ולהטמיע בהן ערכים וכו וכו...
בקיצור זה ממש מסובך..
ואני חייבת להחזיר תשובה למדריכה שלי כי אם לא אז מערבבים את כל המדשיות ומחברים זוגות מחדש..
בעיקרון מההתחלה בכלל לא רציתי להיכנס להדרכה אבל הצליחו ממש לשכנע אותי(אמרו-את ממש טובה,את תיהי מדריכה תותחית וכו'...אבל אני לא בטווחה שהן צודקות)
אני ממש נואשת...אני חייבת עזר ממישו...
תודה רבה וחג שמייח!!!

)