סיוט הלימודים האלה!אנונימי (פותח)

אני לא מסוגלת לשבת בשיעור זה פשוט סיוט!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל הזמן סופרת ת'דקות....ופשוט משעמם לי בשיעורים אוףףףף

והכיתה שלי חננה כמו לוידעת מה....

יוווווו כמה שאני מזדהה!!!!*תהילה*
זה פשוט סיוט שלא ניגמר... במיוחד שאני כל כך שונה מהשאר ואין לי כל כך מה לדבר עם הבנות אז בכלל משעמם..!!!
אני שונת תבצפר הזההההה!!!!!!
הזמן שם לא עובר!!!!

מזדהה!!!!! אבל אני...גב''שניקית גאה
אני פשוט ישנה כל השיעורים!!!!! מומלץ בחום!!!!
גבשניקית ממש לא!!מיסטר דום
לא מומלץ בכלל לישון בשעורים זה העתיד שלך! זה מה שיקבע מה את תעשי בעתיד מה את תהיי מה המהות שלך ויבגר אותך אולי יש לך סיכוי קלוש להתסדר בחיים בלי בגרות אם תמשיכי בקצב הזה של השינה כי את בת אבל ממש לא מומלץ עדיף לך להשקיע עככשיו מאשר ולנח ולהיות רגועה אח"כ הזורעים בדימעה ברינה יקצרו!

שיעורים זה חשוב זה מפתח את השכל מלמד ואם את עומדץת במשו שקשה לך זה מחשל אותך זה מבגר זה מקנה לך את האופי שלך ומה שאת עושה זה לברוח מבעיות במקום שתתמודדי עם הלימודים את בורחת מהם ... איזה כיתה את??

תחשבי על הבגרויות שיהיו לך מה אם לא ייצא לך בגרות מה תעשי בהשמך לא תולכי ללמוד לעבוד בכלום היום !! ממה תתרנסי תעבדי תחיי ממה הילדים שיהיו לך יחיו.

הכי קשה זה אח"כ להשלים בגרויות למי יש סבלנו ת אחרי התיכון להשלים אחרי שכמה שנים אתה לא לומד ופותח ספר המח כבר לא זוכר לא רענן
אבל עכשיו שאת בשיא שלך והמח רענן וצעיר ואת כבר לומדת ועם סבלנות ואין לך משו מהותי וחשוב יותר עכשי לעשות אז במקום שתנצלי את זה לטובה ותשקיעי עכשיו ואח"כ תוכלי להסתלבט... אז את מעדיפה ללכת בדרך הכי קשה וארוכה וזה הטעות הכי שחכיחה היום! שבני הנעור חושבים שלימודים זה לא חשוב ולא משקיעים את כולם שיש להם עוד זמן וכו' ואח"כ אחרי צבא הם נזכרים שהם רוצים ללמוד למקצוע חבל שלא מדי בתיכון שאין לי בגרות וכו'... ה' יעזור זה דבר מאוד מסבוך לימודים ולא הכל מעניין אבל מה לעשות לא כל דבר בחיים שלנו הוא בבחירתנו ולרצוננו ולרוחנו...לא הכל בשליטה שלנו וצריך לפעמים להתאים את עצמנו לסביבה...גם בקיצור לא אמרתי לך שלא תהני תלכי לסניף תסתובבי אבל בלימודים עצמם תשקיעי ואחרי זה בבית תשבי תסלבטי אויל תלמדי למבחן אם יש ללמוד ותהיי עם חברות וכו'... אבל תשקיעי את המינימליות שאת לא משקיעה...
ואוו,תודה!!!! אבל מצבי לא כ''כ גרוע!!!!!  גב''שניקית גאה
אני תלמידה די סבבה!!!!! אבל על לישון בשיעור... איו יותר כיף מזה!!!
סמוך עלי שאני יהיה פסדר!!!!!

אגב אני בשישית!!!!!
תתחילי ללהשקיע!!מיסטר דום
ולישון זה אבי הצרות וככה את לא בריכוז ולא מקישבה ולא יודעת את החומר ולא מציחה במבחנים וככה זהמ תחיל את לא יודעת איך זה יסתיים...
וואי הגזמות מיסטר!רחובותית!!=)
איזה שטויות..
אפשר לעבור את הבגרויות מצויין גם אם לא מקשיבים בשיעורים!!
את רובם אפשר להשלים בקלות!
אולי חוצמה מתמט' ,אנגלית ולשון..
ויש שיעורים שזה פשוט בזבוז זמן לא לנצל אותם לדברים אחרים(כמו סניף,לישון או סתם להיות בחדר מדריכות;))..

קיצור אל דאגה..שיהיה לכם לילה טוייב..
הכל במידה..תפוזה 1
בס"ד

אני מרשה לעצמי לישון מדי פעם בשיעורים, אבל בתנאי שזה לא שיעור קשה מדי, ולא יותר מדי...
באמת הגזמתי נסי לא להקשיב בשיעור אזרחות..מיסטר דום
או הסיטוריה..רוב השעורים זה קריטי אתה יכול להשלים לפני הבגרות עצמה אבל זה לא יהיה כמו לימוד של שנה שלמה בלי לחץ ואז אתה זוכר יותר דברים וקולט יותר טוב...רוצה להתווכח על זה?!
חח אורית, ככה? ככה?!?!פגזניקית גאה!
איפה אפרת כהן כשצריך אותה, אה??
חחח נשמה, אני אדאג לעדכן בנל"ד את כל המקורבים לעניין..

יוסף, אל דאגה, אני מכירה את היצור הזה. אולי יצור מוזר, אבל נראה שיש אצלו טיפה שכל.. קיצור, יהיה טוב!
בברכת- "קייטנת צביה ירושלים" לכולם!!
מסתבר....גב''שניקית גאה
אפרת כהן??? כשהיא לא איתנו אפשר לשון ולנשום!!!!
ואם כבר הגענו לקייטנת צביה ירושלים, אותך אביה לא ראיתי לומדת יותר מידי!!!!
חח בגלל זה אני אומרת..פגזניקית גאה!
שצריך את אפרת כהן כדי שיהיה משטר באולפיי..
אותי את לא צכה לראות לומדת, אני לומדת ר-ק מה שחשוב.. (בתכלס- בחמישית, כמעט כלום לא חשוב.. אבל לומשנה =)

וחוצמיזה שלי יש סיבה!! [ע"ע הטיפוליט של שרית!! (העתק בוטה מאוד של הטיפוליט של מלכית) =]
מזה משנה?
העיקר שטוב באולפנא (אולפנא? אולפנא? ק-י-י-ט-נ-ה!!) , וזה- כן. טוב לנו!!

תפוזי- רק הפעם, טוב?
הזמן עובר כמו נצחחח....... =]א-ב-ג-ד
חחחצביה:]
מזכיר לי שהיום הערתי את חברה של באמצע שיעור...
יווו אני ממש מסכימה איתך...אני התחלתי כבר לעשות...tiferet
ספירת הגומר יש עוד 9 חודשים ושבועיים....
סיוט...............וגם חברה שלי כמוך כל השיעורים היא ישנה סופרת דקות ואומרת שהכיתה היא חננה...
בקיצור בהצלחה ואם את צריכה להתעודד מדי פעם תעשי לך לוח הגומר..
ו...אני עדין לא בגיל של בגרויות יש לי עוד שנה וחצי שנתיים...אבל כולם אמרו לי להשקיע בעיקר באנגלית ומתמטיקה....כל השאר עוברים...בצי'ק...
יהיה מה שיהיה...
לי נמאס אני כבר שעה יושבת ומנסה לגמור חוברת חופש במתמטיקה....ויש לי עוד אלף עמודים....|מיואשת|...=:::::::::::::::::::::::
חחח קוורעת!יקירה
גםם אני משתעמממת..אבלל זוורמים עם החחייםם!תהניי ותעשי צחוקים בשיעור!!
מיסטר - אתה כזה מייאש לפעמים אתה יודע?!!?שיינה
יאללה זה כולה לימודים בקטנה~H.L~
ותיזכרו שלימודים אפשר להשלים אבל ילדות אי אפשר.........
יש לי פתרון קסם בשבילך!אפוש
בס"ד
ריטלין !
בשיר הרצינות...!!
עצה שלי? אני מנסה ללמוד רק למבחנים, אפילואנונימי (פותח)
ניסיתי לבקש לעבור ללימודים אקסטרניים. כי אני לא מסוגלת לשבת בכיתה, כל פעם שיש רעש, משתיקים אותי, כל שניה- ------ שקט! ובקושי מותר לי לצאת מהכיתה.. לא ממש הקשיבו לי
איזו שנה איומה!! איך אני אסרוד בבית ספר עוד שנה וחצי אינלי מושג..

האולפנה לא כל כך מקבלת אתזה שאני לא מסכמת אבל אין ברירה. אני מוציאה ציונים טובים במבחנים ובבגרויות..
אני מרגישה כאילו כבר עברה שנה מאז שהתחילו הלימודים^efmik^
לא היתגעגעתי.
חחח קורעת!יקירה
ישתבח שמו!גם אני לא כזה אוהבת ללמוד ומחרפנת בשעוריםם..קחי לך חופש מתיש את צרייכה!וותעשי את הכיתה שלך!לא חחננה!!
חיים טובים מלאה שמחה!
ממה??יקירה
בחייייייייייייםם שללךך!לא רטילן...

חחח גם אני צריכה לקחת בחיים לא זה הוורס את החחייםם!
עוד לא התחלתי איזה כיף לי תקנאו ותקנאו-מתוקה שכזאת
מזתומרת לא התחלת??דינה ברזילי
חח, אני מרגישה פה מזה חננה! אני אה... איך לומר? לא כ-ל כ-ך סובלת בלימודים... אני נהנת לסכם ולרכוש ידע... ואל תהרגו אותי!
אחותי ...גב''שניקית גאה
טוב לדעת שיש מי שנהנה בשיעורים!!!!
אני בכולופן נהנת רק משיעורים חופשים!!!!
אני יעמיד פנים שלא קראתי את זה!!!!
אה?..קוצ'יניו
זה ממש מוזר..
את לא נהנת משום שיעור, בכלל?..
כי זה ממש באסה..
חייב להיות שיעור שאת לא סובלת...=)
אולי...גב''שניקית גאה
אולי אולי עיצוב!!!! וגם זה לא ממש לעצב דברים, זה לחפור על תולדות העיצוב או משו כזה!!!
(ולא, אני לא ביסודי פשוט חסר לי יחידות)
חחחחחחחחחחחחחחחחא-ב-ג-ד
הכי מבאס זה אנגליתתת....
טוב, עם זה אני מסכימה..=)קוצ'יניו
שנה אחרונה שלי!!!טימון!
ב"ה זה הגיע.. (למרות שהאמנתי שזה לא..)
אולי אני מוזר אבל אני מזה לא מזדהה...420mal
בקושי יש שיעורים שאני משתעמם מהם, ואם כן אז עושים צחוקים בשיעור ומשגעים קצת ת'מורה , מנסים לקלוט על מה המורה מדבר וחוזרים לחדר לישון...
וגם משיעורים רגילים קצת מדברים עם השכנים ...קיצור אני לא מבין על מה אתם מדברים, נראה לי זה תלוי בכיתה, כי אצלינו נגיד יש אחלה חבר'ה.
לכל מי שחושב שאקסטרני זה הפתרוןנלחמת_בזמן
תדעו שזה ממש לא!
אם אין לכם תחת לשבת, האקסטרני לא יצור את התחת.
צריך לעבוד על זה.
כן?? באיזה שנה אתה?? אני...גב''שניקית גאה
אני עד החמישית (כולל) עשיתי חיים משוגעים!!!! אין בכלל חומר לבגרות!!!!! ואצלנו (לפחות) די אפשר לעשות מה שרוצים!!!!
ואי, אתם מזה מוזרים, באמת!( או שזאת דווקא אניחיוכים
המוזרה...) קחו תלימודים בקטנה... מה אתם עושים עסק???
אני בקושי מקשיבה בשיעורים, בעיקר שיעורי מ"מ (הם משעממים רצח....)
כל השיעור אני מציירת או מקשקשת, או צובעת....
וב"ה אני לומדת למבחן חצי שעה, ויודעת תחומר.... אני יודעת שיש לי ב"ה סיעתא דישמיא מיוחדת...
אבל בכולופן.... מה אתם כל כך לחוצים???
מה?..את ממש מצחיקה..קוצ'יניו
כי אותנו מזה מלחיצים עם הבגרויות..ואני רק בחמישית!
יש לנו חומר השנה לבגרויות, ולא כ"כ בא לי להיכשל..
כי עד עכשיו לא למדתי בערך כלום..
הלוואי הייתי כמוך..=)
שישיסט...420malאחרונה
וגם אם אני כל היום יהיה בשיעורים אני לא ירגיש שאני סובל.
מוזר? אולי..
ת'כלס- אני נהנה !!
חחח למה ישצביה:]
מכשיר כזה שנקרא פלאפון???
מה הקשר?נצח לנצח!!!
תהילה!! אני בדיוק כמוך!!!שני ידידיה!
(אם עוד לא הבנת זאת..)
אבל מזל שיש לנו אחת את השניה!!
אל דאגה!! היית בדיוק כמוך שנה שעברה! שנאתי את הכיתה שלי! אבל אותך כל הבית ספר אוהב!!
אז תתחברי למי שאוהב אותך! ואל תשימי על הכיתה שלך!(למרות שגם איתם כדאי לך להתחבר..)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך