אולי יותר כמו מאוכזבת ממך
כן קוטרת (אלוקים אין מושג איך לכתוב תמילה הזו) מפגרת אבל כן יש לי טיפה כעס עליך........
ביום ראשון נכשלתי טסט. עשיתי את הטעויות הכי אבל הכי מפגרות. הטסט היה זועה האוטו התחיל לצפצף בהתחלה ולא ידעתי למה, ניסיתי להכנס לרחוב שאסור להכנס אליו,קיצר היה זועה........... ואני מרגישה כאילו ה' למה לא היית איתי?
אלוקים כמה שאני התפללתי בשביל זה! באמת כאילו מנחה ושחרית כמו שבחיים לא עשיתי! היתי כזו טובה ועזרתי כזזזזזזזזזזה הרבה בבית! קיבלתי על עצמי פוווווווווווווווווווווול קבלות ואומיגד הייתי פשוט חמודה בשביל זה!!!
כאילו תשאל כל אחד כמה אני רוצה את זה!!! בחיים לא רציתי משו כזה חזק! בעצם אין שום קטע שתשאל מישו כי אתה איתי בלב ויודע כמה אני מוכנה לתת כמעט כל דבר בשביל זה!! שנינו יודעים שאין לי כסף להמשיך עם זה וכמה אני פשוט התאמצתי כמו אנלא יודעת מה!! שנינו יודעים שאני חולמת על רישיון מאז שאני בת 10!!!!
אז למה כשאני הכי הייתי צכה אותך לא עזרת לי? למה לא הית שם? זה לא כאילו זה גורע משו ממישו? איך זה יכול לעשות רע? זה לא שאני אומרת לך שאני יודעת יותר טוב ממך ה' איך לנהל תעולם הזה, אבל כאילו זה כזה קשה לתת לי את זה? זה לא בא על חשבון אפאחד, אז למה ה'?
שלך הילדה הטיפה מאוכזבת שלך
אני
. את עשית השתדלות גדולה מאוד וכל הכבוד לך על זה, ולצערך לא הצלחת ובע"ה אני מאמין שתלמדי מזה להבא ואז כן תצליחי.
(ועל אוטומט)