כועסת עליך ה'..........דניאלהה

אולי יותר כמו מאוכזבת ממך

כן קוטרת (אלוקים אין מושג איך לכתוב תמילה הזו) מפגרת אבל כן יש לי טיפה כעס עליך........

ביום ראשון נכשלתי טסט. עשיתי את הטעויות הכי אבל הכי מפגרות. הטסט היה זועה האוטו התחיל לצפצף בהתחלה ולא ידעתי למה, ניסיתי להכנס לרחוב שאסור להכנס אליו,קיצר היה זועה........... ואני מרגישה כאילו ה' למה לא היית איתי?

אלוקים כמה שאני התפללתי בשביל זה! באמת כאילו מנחה ושחרית כמו שבחיים לא עשיתי! היתי כזו טובה ועזרתי כזזזזזזזזזזה הרבה בבית! קיבלתי על עצמי פוווווווווווווווווווווול קבלות ואומיגד הייתי פשוט חמודה בשביל זה!!!

כאילו תשאל כל אחד כמה אני רוצה את זה!!! בחיים לא רציתי משו כזה חזק! בעצם אין שום קטע שתשאל מישו כי אתה איתי בלב ויודע כמה אני מוכנה לתת כמעט כל דבר בשביל זה!! שנינו יודעים שאין לי כסף להמשיך עם זה וכמה אני פשוט התאמצתי כמו אנלא יודעת מה!! שנינו יודעים שאני חולמת על רישיון מאז שאני בת 10!!!!

אז למה כשאני הכי הייתי צכה אותך לא עזרת לי? למה לא הית שם? זה לא כאילו זה גורע משו ממישו? איך זה יכול לעשות רע? זה לא שאני אומרת לך שאני יודעת יותר טוב ממך ה' איך לנהל תעולם הזה, אבל כאילו זה כזה קשה לתת לי את זה? זה לא בא על חשבון אפאחד, אז למה ה'? 

שלך הילדה הטיפה מאוכזבת שלך

אני

צדיקה...צבי-ליזציה

אני לא כ"כ הבנתי למה ה' אשם פה . את עשית השתדלות גדולה מאוד וכל הכבוד לך על זה, ולצערך לא הצלחת ובע"ה אני מאמין שתלמדי מזה להבא ואז כן תצליחי.

אין לך מושג עד כמהחג'דומט

אני מזדהה עם ההרגשה. את לא מבינה כמה.

נכון. הכל לטובה ו"לא מחשבותי מחשבותיכם". אבל קשה להפנים את זה.

צריך להתאמץ.

בהצלחה!

מאמיל'ה.. את יודעת משהודניאלה .ד.

נכשלתי 3 פעמים ועוד לא הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה..

ואני מייחלת ליום הזה ממש.

לכעוס על ד'? למה? מבינה את הסערה שבך! אחרי כל כשל אני מוצאת ת'צמי מייבבת.

אבל אומרים שאסור להתייאש לעולם.

להוציא רישיון- בע"ה תוציאי, וגם אני תתפללי עלי כן? 

ושתדעי לך שיכל לקרות לך במציאות מה שהיה לך בטסט אז תודי לד' שלא קיבלת את הרישיון

לפני הטסט האחרון שהתבטל לי כי גילינו ברגע האחרון שהטופס הירוק פג, כמעט עשינו תאונה

וב"ה אני שמתי לב, המורה לא. וברגע האחרון האטתי בכביש מהיר בת"א.

ב"ה ב"ה שהיה איתי שם.

"כל עכבה לטובה" ד' מפנק באמת באמת. גם כשלא רואים. וכל דבר בעיתו. רק להאמין!

הנה שיר קטן ומתוק בשבילך אהובה!

תגובהמרדכי

בס"ד

בשנת תשנ"ה נחטף החייל ההישראלי נחשון וקסמן ע"י 4 חמאסניקים שר"י ימ"ש שהתחפשו למתנחלים ולקחו אותו טרמפ. באותם ימים חשבו כולם שהנה הגאולה הגיעה. כל עם ישראל, דתיים חילונים וחרדים ימין ושמאל, כולם התאחדו בתפילות ובזעקה לפני ריבונו של עולם שישחרר את נחשון. ביום שישי הגיעו כולם לרחבת הכותל והייתה עצרת ענקית לתפילה לשלומו שעברה בתחנות הרדיו לכל מי שלא יכל להגיע. כולם הבינו הנה זה קורה.

כמה שעות לאחר מכן התקבלה בבית משפחת וקסמן שברמות ההודעה הקשה שהפעילות המבצעית שנועדה לשחרר את בנם כשלה והוא נהרג על ידי חוטפיו שניות אחדות לפני שצה"ל נכנס לחדר בו הוא הוחזק. באותם ימים שאלו את אביו של נחשון איך הוא מסביר את זה? איך הוא עדיין מאמין? 

ואז הוא אמר משפט חזק ביותר:

"גם אבא יכול להגיד לא"

נכון, התפללנו עשינו הכל הכל הכל אבל גם אבא יכול להגיד לא.

אני יודע עד כמה זה קשה, כי גם אני עברתי את זה. להיכשל טסט ועוד אחד ועוד אחד ורק בשישי ב"ה עברתי. זה קשה! מאוד! אבל אסור להפסיק להאמין בקב"ה! אנחנו צריכים להאמין שכל מה שהוא עושה זה לטובתנו! כן, גם אם אנחנו לא רואים שזה לטובתנו זה באמת מה שמתאים לנו! והכי חשוב זה לא להייאש.

הגמרא במסכת תענית (כה ע"א) אומרת:

"לעולם אל יטיח אדם דברים כלפי מעלה שהרי אדם גדול הטיח דברים כלפי מעלה ואיטלע ומנו לוי והא גרמא ליה והא לוי אחוי קידה קמיה דרבי ואיטלע הא והא גרמא ליה רבי חייא בר לולייני שמעינהו להנך ענני דקאמרי ניתו וניתבי מיא בעמון ומואב אמר לפניו רבונו של עולם כשנתת תורה לעמך ישראל חזרת על כל אומות העולם ולא קיבלוה ועכשיו אתה נותן להם מטר שדו הכא שדיוה אדוכתיהו"

(תרגום: לעולם אל יטיח אדם דברים כלפי מעלה שהרי אדם גדול הטיח ונעשה צולע. ומי הוא? לוי. שואלת הגמרא האם זה מה שגרם לו להיות צולע והרי היה עוד מקרה שגרם לו. עונה הגמרא שגם זה וגם זה גרמו לו לכך מכיוון שלא נהג כיהות בדיבורו אירע לו שנפגע ונקע את רגלו).

אסור לנו להאשים את הקב"ה כי אנחנו לא יודעים את מה החשבונות שלו ומה הוא תכנן לנו בחיים. אנחנו צריכים לסמוך עליו שבתור אבא שלנו הוא עושה לנו את הדבר הכי טוב בעולם! הוא אבא שלנו והוא אוהב אותנו והוא רוצה שיהיה לנו הכי טוב שבעולם.

ולסיום, אביא פה שיר שהתנגן ברדיו בדיוק שכתבתי את ההודעה הזאת וב"ה מצאתי את הקליפ שלו וזה כ"כ קשור לפה. אלו ילדים קטנים שנולדו פגומים (בניגוד אלינו) ששרים באמונה "ואני כמו ילד קטן עומד ושואל עד מתי ריבנו של עולם עד מתי?"

ב"הצלחה בהמשך ואנחנו מחכים כבר להודעה על שעברת!

מרדכי איזה צדיק אתה! לא קראתי הכל.. אבל פשוטדניאלה .ד.

סיפור אמונה מדהים

איזה מותק...הבת שלו..

וואי!! אני בדיוק כמוך! רק שאני נכשלתי כבר בשלוש טסטים!!

כן, וגם אני נתתי צדקה לפני (והרבה!!),התפללתי בכוונה, קיבלתי על עצמי דברים....ו- ה' רצה אחרת!

בהתחלה התייאשתי ואחרי כל טסט אמרתי זהו, אני לא ניגשת שוב!

נכון זה מאוד מתסכל ומאכזב... אבל אין פה מה לכעוס על ה'... כמו שכתבו כבר.." לאבא מותר להגיד גם לא",

אם הקב"ה החליט שעדיין לא הגיע זמנך לעבור טסט אז כנראה זה הדבר הכי טוב בשבילך!

כי אבא יעשה רק טוב לילדים שלו...!!!!

תתפללי כבר מעכשיו לטסט הבא, ובעז"ה תעברי!! רק לא להתייאש! (תתפללי גם עלי..)

חיבוק ענק ענק!! ובעז"ה פעם הבאה תעדכני שעברת! (וגמאני..)

דניאלה צדיקהב.ש.

הטובים עוברים בשלישי..

סתאאם...

האמיני לי שזה לגמרי לטובה.

נכשלתי בשני טסטים ואני שמח על כך.

לא רק עכשיו אני שמח אלא גם מיד אחרי שנכשלתי הודתי לה' שהחליט שאני אכשל.

האמיני לי שאנו צריכים להאמין בכל מאודנו שהכל לטובה.

זו האמת.

אלוהים זה מכונת פחיות???הסטלן הקטן
תכניסי מצווה תקבלי רשיון???

וחוץ מזה,את רוצה גם שעל כל מעידה שלך ישר תענשי?
השכר והעונש לא מגיעים מיד..ככה זה!

ועוד נקודה,אולי סמכת על אלוהים יותר מדי?עד שלא התרכזת בטסט ועשית טעויות?
את צריכה לעשות את המירב שלך ומה שאלוהים יעשה,זה כבר עניין אחר.

הכותב בן 19 ובלי רשיון.לא כ״כ נורא...

איזה צדיקים פה כולכם!!מעפר אני באה

ד"א, הסטלן הקטן, למה אתה כותב אלוקים עם ה'??

זה בעיה..

וואי אחי.. הפסדת את כל הפואנטה.חג'דומט
עבר עריכה על ידי חג'דומט בתאריך י"ז בניסן תשע"ג 19:12

אתה חושב שה' לא יודע שאנחנו נופלים לפעמים? הוא יודע.

ובסוד..? הוא גם יודע שניפול כנראה עוד כמה פעמים בחיים שלנו. אנחנו מאד רוצים שלא,אבל בא נהיה ריאליים לרגע.

העניין הוא שבעזרת ההתמודדות אתה נהפך ללוחם מיומן יותר. מבין את הנקודה?

סתם שתדע..כולם חושבים כאילו ל"דוסים" אין בעיות ונפילות ,אז זה פשוט טעות.

צדיק זה לא מי שלא נופל,צדיק זה מי שקם.

בשבילי זה בסדר!הסטלן הקטן
אולי מעט....ניק חדש.

ב"ה

ורצתי, התפללתי, השתדלתי ממש

הוספתי מאמץ מול כל חשש

ולפעמים הזמן אפור, נראה כאילו

שום דבר כבר לא פותר, תפילות אפילו

ויש בי עוד אמון, זו הסיבה שזה כואב

מבין שהאמנתי בגלל זה זה מאכזב

חשבתי שאני מבין, שהכל יתחיל להתרפא

חשבתי שאעבור שלב, השמחה תחפה

אך אחרי הכל מתברר שלא

הכל המשיך להתפרק, תוכניות משלו

זרק אותי לעוד סיבוב, כלל לא מתוכנן

לבנות בצורה אחרת, אבי מעוניין

אז אני עוסק בתפילה, מחשבות מתחלפות

משלים עם השינוי, אוסף לי כוחות

לוקח קצת זמן, אוסף את השברים

בגבורה ממשיך לבנות, בכיוונים אחרים.

דוגמא מפוברקת- למה הכל לטובה?לימורשרה

מישהו ניסה לעבור טסט. בטסט השביעי הוא התייאש ועשה הסבה לרכב אוטומט, ואז עבר בטסט השלישי.

לאחר שהסתיימה התקופה שבה היה צריך ליסוע עם מלווה, הוא נסע לבד ודרס מישהי.

אולי אם היה ממשיך להיכשל בטסטים, לא היה נכשל ב"לא תרצח".

אז אל תהיי מאוכזבת מאבא שלך שבשמים. הוא יודע הכי טוב מה טוב לך.

את תמשיכי לעשות מאמצים, אבל את תתאכזבי אם לא מתליח לך. הכל מ-ה' שיודע מה הכי טוב בשבילך.

הלוואי והיינו מתפללים כמוך, על הגאולה, ועל הגלות!assafiles

בדיוק כמו שלפני הטסט ידעת שהכול מה' יתברך,

פנית אליו לעזרה וסיוע בעניין שמאוד חשוב לך,

כך גם עכשיו את צריכה לפנות אליו לעזרה וסיוע באמונה וביטחון,

ולהתחיל מנקודה שבורא עולם לא חייב לנו שום דבר!!!

אנחנו אלה שחייבים כלפיו אין סוף, והלוואי ונשמח אותו רק טיפה.

מאכזבות אישיות צריך להתרומם וללמוד לעתיד,

ולהבין, שה' לא מצפה שבתפילות הכול יהיה מושלם.

למדי מאמותינו הקדושות פשוט, עקרות ומתפללות בלב שלם ובאמונה!!!

לאבא מותר לאומר כן..............דניאלהה

מי אומר שלא מתפללים ככה על בית המקדש? לוידעת אישית אני מכוונת יותר בזה אבל... לאמשנה.

אתם באמת חמודים אבל לא שאני מצפה מהשם שהוא יהיה מכונת פחיות או משו רק עם הוא עשה כזה הרבה ניסים כמו לקרוע תים וכאלה אז מזה בשבילו להעביר אותי טסט?

כל הזמן מקדיחים לנו לראש: תבקשו מה' הוא יתן לכם!

כל אלול אומרים לנו את אותם משלים על האנשים שלא מבקשים והמלך בשדה ואלה... אז כזה קשה לתת לי?

באמת באמת שמזזזה רציתי.............. לוידעת עכשיו אין לי באמת טענות אליו רק משו בביטחון שלי התערער טיפה...............

וגם מה שעידן אמר כאילו עם הוא נותן לנו תמיכשולים אז הוא לא זה שאמור להעביר אותנו בהם?

את תעשי את המקסימום שלך!!הסטלן הקטן
אל תסמכי עליו.
היי חמודה, יש לי כמה דברים לומר לךבצלםאלוקים

הקב"ה קרע את הים והוא יכול להעביר אותך בטסט, הוא יכול גם לעשות את זה בלי שתתפללי, נכון? ובכל זאת התפללת..

כי היכולת שלו לא זו שמכריעה פה- השאלה אם זה טוב לנו.

זה כמו שאחיין שלי בוכה כי הוא ממש רוצה אוכל, אבל תכאב לו הבטן אם ניתן לו השניה את הבקבוק..אז מחכים..והוא בוכה.

הוא באמת רוצה את האוכל, הוא באמת צריך אותו, ואנחנו יכולים לתת לו אותו-

אבל לא ניתן..כי אנחנו יודעים מה טוב לו, יותר ממנו.

אנחנו כמו תינוקים- אנחנו באמת צריכים דברים אבל אין לנו ראיה מספיק רחבה בשביל לדעת מה קורה-מה טוב לנו באמת ומה לא..

הקב"ה עושה רק מה שטוב לנו- גם כשהוא מעניש..זה לא מכעס, זה מאהבה- בשביל שנתקדם, שנתעורר-ואז יהיה לנו יותר טוב.

זה מאד קשה לא לקבל משהו שמאד רוצים, במיוחד שכל כך התחזקת והתפללת וביקשת , ובמיוחד שאת יודעת שהקב"ה יכול ברגע אחד לתת לך את זה-

אני מבינה מה שאת מרגישה, זה קשה,

ויחד עם זאת תנסי לחשוב על התינוק..תנסי להבין שזה הכי טוב לך אפילו שאת לא רואה את זה.

ו..יש ניסיונות גם,

מה שעידן אמר לגבי החולי והרפואה- זה לא סתם משחק, זה ג"כ בשבילנו.

זה נועד שנתפלל, שנבקש, שנחזור בתשובה-ונעלה בדרגה.

ואז ממילא מגיעה רפואה.

אבל גם-לא תמיד.

כי אנחנו באמת לא ממש יודעים את החשבונות שלו.

ושוב- זה לא קל, זה מאד קשה אפילו-

אבל אין מה לעשות, אין לנו דרך לדעת את החשבונות שלו, אז בואי רק נאמין ונפנים שמה שהוא עושה זה הכי טוב לנו.

(תפילה כן משנה גזירות..אבל תפילה זה כמו הבכי של התינוק, ולפעמים אנחנו מאד בוכים ורוצים משהו- אבל זה לא טוב לנו. אז יותר טוב שאנחנו לא מקבלים משהו שרק מזיק לנו..

ולפעמים פשוט צריכים עוד תפילות.)

אני חוויתי את זה באמתדרור אל

עברתי בטסט שמיני!!! שבוע לפני שפג התוקף של התיאוריה!!!

הרגשתי מטסט לטסט, שזה ממש לא תלוי בי. אני יכול לבוא עירני, מרוכז, להסתכל במראות, ליסוע מצויין - ופתאום איזה רכב יחתוך נתיב ויבלבל אותי, או שלטסטר תהיה איזה קריזה שלדעתו הייתי צריך לשים הילוך אחר וכו'.

הכל תלוי רק בקב"ה.

לפני הטסט הייתי עושה שיעור עם המורה, והייתי מבקש את השיעור הראשון, והוא היה מוריד אותי במגרש טסטים, בזמן שהשני היה עושה שיעור.

יש שם מין גינה מאחורי המבנה שם (קשה להאמין שי עוד מקום עם דשא, עצים, ירוק ופרחים בתלפיות...), והייתי הולך שם ומתבודד קצת, מתפלל, אומר תהילים, מקבל קבלות, מבקש מה' להיות עם הידיים שלי, העיניים, השכל, הרגליים, הלב של הטסטר, לסדר כביש נוח ולעזור לי.

כשהייתי נוסע לירושלים בערב לפני הייתי מכוון חזק בתפילת הדרך "ותשלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידינו ונמצא חן ושכל טוב בעיניך ובעיני כל רואינו (הטסטר...)".

הרגשתי מטסט לטסט איך זה רק מבחן אמונה, ה' יודע בדיוק מתי אני אעבור - ואז אני אעבור, ושום השתדלות לא קשורה פה, רק התחזקות בתפילה ובאמונה.

בטסט השמיני הכל הלך חלק, והבנתי שככל הנראה עברתי. לעומת זאת השנייה שעשתה איתי את הטסט, וזה היה הטסט הראשון שלה, ובאמת היא נהגה "כמו טסט ראשון" (לא עלתה מעל הילוך שני לדוגמא).

אחרי הטסט חיכינו שהמורה יחזור, והיא שואלת אותי אם אני חושב שהיא עברה. אמרה בעדינות שלא בטוח. היא אמרה לי שאותה לימדו שאם מאוד מתפללים על משהו - זה יקרה. אמרתי לה שאותי לימדו שלפעמים ה' בוחן אותנו באמונה.

בסוף אני עברתי והיא לא...

נ.ב. טיפ שעזר לי: בשלוש הטסטים הראשונים שלי הייתי כל כך לחוץ שפיזית הרגליים שלי רעדו, וברור שלעשות זינוק בעליה עם רגליים רועדות והלב דופק - זה לא ממש הולך...

אמא שלי הציעה לי לקחת כמה טיפות של רסקיו, וזה מה שעשיתי בכל הטסטים הבאים. אני לא יודע אם זה הרגיע לי את הפחד בלב, אבל לפחות הרגליים והידיים נרגעו...

יש סיפור שהרב אליהו זצ"ל סיפרהדסוווש

על איש אחד שכל היום היה ממלא טפסים לזכות בפייס והיה מתפלל כל יום שה' יעזור לו לזכות ואף פעם התפילות שלו לא עזרו, אבל מה שהאיש הזה לא ידע זה שבראש השנה נגזר עליו שביום מסוים תדרוס אותו משאית, וה' לקח את כל התפילות שלו על הזכיה והעביר אותם כדי להציל את האיש מהמשאית. באותו יום האיש חצה את הכביש ומשאית פיספסה אותו בכמה סנטימטרים אבל האיש בכלל לא ידע שהרגע הוא ניצל ממוות והמשיך להתעצבן שהתפילות שלו לזכות בפייס לא נענות.. אין תפילה שלא עוזרת, יש תפילה שעוזרת למשהו אחר ממה שאנחנו מתכוונים..

"ה' לי בעוזרי ואני אראה בשונאי"המצב חסה
תפסיקו היא רק רצתה לפרוקלא דוס
אוליokey

אולי ה' לא ממלא את בקשותינו כי אנחנו לא רוצים את רצונותיו (השראת שכינה בכל עמ"י,ביהמ"ק-עד כמה אנחנו באמת רוצים ביהמ"ק?)

לכי תדעי, אולי זה רק לטובה שהרישיון מתעקב אני לאateretfa

רוצה להגיד אבל כולם פה יודעים למה אני מתכוונת..

אני לא. למה את מתכוונת?דניאלהה
זה כ״כ לא במקום להגיד את זה!!!הסטלן הקטן
טאקט!!
יש פה מישהי שמסורבל על זה שהיא לא עברה טסט ואת אומרת לן שזה מעולה???

אני לא מהמתעצבנים בקלות,אבל כנראה שאת מוכשרת...
אתה ממש נחמד.. אבל ממש!דניאלה .ד.

מספרים לך פה אנשים שעברו/עוברים את אותם הדברים. 

אנחנו לא יושבים על המחשב ו'מחלקים פקודות'

ועשו מצווה.. די להאשים ת'שם בהכל. אולי נבדוק כמה אנחנו אשמים בכל הדברים

שאנחנו עושים? אנחנו מספיק משתדלים בעבודת ד' או שיכלנו יותר?

נק' למחשבה לכולנו.

תגידי תודה שקמת בבוקר...לוקסוס

איזה התרסות נגד אלוקים???אפשר לחשוב מה קרה??מה את איוב??? אז נכשלת טסט אחד,אז מה? ואני עברתי טסט רביעי,אז זה סיבה דבר ככה?? תסתכלי מסביבך כמה אנשים בשנה האחרונה מתו בפיגועים,תאונות וכו' לא עלינו.

לפני שאת כועסת על אלוקים שנכשלת טסט ראשון תגידי לו תודה על הדברים שנראי מובנים מאליהם.

ואני לא מכיר אותך אישית,אבל תבדקי עם עצמך אם את תמיד מתפלת כמו שצריך ומקפידה על הכל או שרק לפני הטסט,אלוקים הוא לא חבר שלנו,לא צריך לעשות לו הצגות,זה יפה להתפלל פתאום לפני שמגיע טסט,אבל השאלה היא איפה אנחנו נמצאים כל השנה בשגרה היומיומית...

אז תקחי את הכל בפורפורציות,זה בסך הכל טסט ראשון ולא קרה שום דבר...

ואל תשכחי להגיד תודה שקמת היום בבוקר ואת מרגישה טוב....

לוקסוס- תנסה רגע לקרוא ולהבין למה היא התכוונה.חג'דומט

ברור שאסור וגם לא נכון להתריס נגד אלוקים. ברור.

אבל תנסה רגע להבין מה היא מרגישה.

אני בכוונה כתבתי בסגנון הזה..לוקסוס

לפני שנכנסים לכל הדיונים אם זה באמת טוב לה או לא,צריך קודם כל לקבל פורפורציות ולהבין,זה בסה"כ טסט ועוד טסט ראשון....יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים...ברור שכתבתי את זה בגלל שאני בעצמי עשיתי 4 טסטים אז אני מכיר טוב מאד את ההרגשה המבאסת הזאת..אז כל מי שציטט את "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו",זה לא קשור..וודאי שהיתי במקומה,ארבע פעמים אפילו,ולכן אני מרשה לעצמי להגיד את מה שאמרתי...ומה שאמרתי לך הוא נוגע לכל תחומי החיים,כי אם את מדברת ככה אחרי טסט ראשון מה יהיה אם תיכשלי 4 טסטים?תפסיקי להאמין באלוקים????תלכי לבית חולים שקרוב לביתך,תסתכלי על האנשים ששוכבים שם ואז אולי תחדור לך ההבנה עד כמה אנחנו צריכים להודות לה' על כל הדברים שנראים לנו קטנים ומובנים מאליהם..אז לכעוס בגלל טסט אחד?? ברור שזה מבאס ומעצבן,אבל לא צריך לכעוס על אלוקים....

אביאבישפ
דניאלה צר לי על האכזבה שלך, אבל הרי את אמרת כבר בעצמך שעשית טעויות נוראיות בטסט. אז מה את מבקשת מד'? שישכנע את הטסטר להתעלם מהבעיות? הרי יש השלכות לטעויות של נהגים שנכנסים לרחוב חד סתרי. למה שבעצם לא תסתכלי על העניין באור חיובי שכך ד' רצה? שזה יותר טוב בשבילך (ובאמת בלי לצחוק עלייך- גם יותר טוב לסביבה).
לא רציתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!דניאלהה

רציתי פשוט שיוריד לי תלחץ................ זהו...............

השלוש דק ראשונות היו מגעילות בגלל הלחץ. השאר הלך לי שיא הסבבה. זהו חוצמזה מותר לי להרגיש מה שבא לי וזה מזה לא המקום שלך לשפוט אותי בנאדם!!!!!!!!

זה פורום פתוח צבי-ליזציה
את פרקת, אנשים ענו, ועכשיו את יכולה לקחת מה שאת רוצה ממה שהם כתבו
וואי אנשים!!!יוצאת לקרב!!!

הבנאדם היה מאוכזב מהכשלון בטסט,ופרק את כל מה שהיה לו הלב...

מה אתם מתנפלים עליה ככה???

אולי היא עשתה את זה טיפה דרמטי...אבל תסלחו לה,בכל זאת-היא באמת רצתה משו,לא קיבלה אותו,פרקה את מה שיש לה להגיד ועכשיו היא רגועה יותר...

וזה שהיא כתבה בדיוק את מה שהיא הרגשיה באןתה השניה זה ממש לא סיבה להתנפל עליה ככה!!!!

מקווה שתפנימו,וממש לא באתי מתוך כוונה רעה,אז סליחה אם פגעתי במישהו בטעות...

למה ככה אנשים נבהלים? כי זה קצת בעיה מה שהיא כתבההמצב חסה

שם.

לי אישית היה קשה לקרוא את זה.

ברור שזה טיפה קשה לקרוא את זה אבל...יוצאת לקרב!!!

תבינו!!!!

תגלו טיפה רגישות...

תוכיחו,אבל טיפה מאוחר יותר,לא בזמן שהיא מבואסת....

עצם החשיבה בעייתיתהמצב חסה
תיראי!shira935

תיראי את את רשמת שעשית בשביל זה הכל ו...1.לה' יש חישובים ובידיוק אמרו לי שלפעמים בן אדם מתפלל ומציא הרבה אנרגיות ולפעמים יש אנשים שזקוקים לתפילות יותר אז ה' לוקח תתפילה שלך ומביא אותה למי שצריך {נכון... זה כצת כשה להבין...}

2.את אמרת שעשית בשביל זה הכל וזה לא ממש הענין  הענין הוא תמיד להרגיש שאת צריכה להתפלל לה'.

3.צריך להודות על הרעה כמו שמודים על הטובה {אני יודעת,זה שייייייא הקשה אבל......}

תקשיב, אל תזלזל באחריםאאלעד

מי אמר לך שמאחורי ניקים כאן לא עומדים אנשים [חלקם לפחות] עם אמונה אמיתית בה'??

אבל ססמאות זה אף פעם לא טוב...הסטלן הקטן
ולגבי מה שעידן אמר.

יש פה הרבה אנשים שהיו במקומה,נכשלו טסט.יש כאלה שאפ׳ כמה פעמים.

חוץ מזה שהיא דיי הזמינה שנדון אותה...
אומיגש לא הזמתי כלוםדניאלהה

פשוט פרקתי פה כי אם אני אומר לאנשים הם ירדו עלי. שכחו מזה. בי

הבנתי, ואכן יכול להיות שאצל חלק זה רק סיסמאות..אאלעד

אבל להגיד ש"הם בעצמם לא מאמינים בהם". מי אמר לך??? אתה מכיר אותם??

הבקשה פשוטה - אל תדון אנשים בלי שאתה יודע בפירוש שמה שאתה רוצה לומר נכון!!!

אולי לא הזמנת בפירוש...הסטלן הקטן
אבל כשאת מפרסמת פה זו הזמנה.
את מפרסמת במקום שכל עניינו זה ליצור דיון(בפאזה כל שהיא)סביב משהו.אדם כותב-אנשים מגיבים.
אבל אתה מכליל!!הסטלן הקטן
כן אני מכיר הרבה שאומרים רק דברים שהם מאמינים בהם.

לא יודע איזה דוסים אתה מכיר,אלה שאני מכיר מאמינים במה שהם אומרים...
בסדר צודקים. מה שכתבתי זה לא פסדרדניאלהה

לוידעת מה חשבתי כשכתבתי ככה, היתי ממש מעוצבנת כי כל העולם יורד עלי בגלל הטסט הזה (כולם עברו בראשון.....) והייתי שיא המבואסת.

כשאנחנו קטנים אומרים לנו כל הזמן שרק תכים לבקש מה' והוא יתן לנו, תתפללו הוא אבא שלנו הוא יתן לנו הוא אוהב אותנו! הייתי כזו בנויה בקטע הזה שברור שאני עוברת כי למה לא? ה' אוהב אותי ורצה שאני אהיה שמחה אז הוא יעזור לי לעבור!!!

אז הנפילה היתה ממש קשה.... אז כתבתי ככה..........

מה שאני לא מבינה זה למה אנחנו בכלל מכוונים למשו? ה' יכול לנווט את התפילות למה שחשוב וזהו לא?

טאוב לאמשנה אגוט שאבס

קודם כל שכוייח!אאלעד

[קצת צורם לי על הכותרת למעלה. אולי תבקשי מהמנהלים להחליף אותה ל "אוהבת אותך ה'"? זה יהיה משמח]

לשאלתך - אנחנו גם יכולים לא להתפלל וה' יבין מה אנחנו רוצים, לא?

ה' רוצה שנתפלל אליו. שנבקש ממנו. אכן אפשר להתפלל בצורה כזאת, אבל כשמתפללים בצורה פרטנית, על דבר ספציפי - אנחנו מתכוונים הרבה יותר, ומרגישים מחוברים לתפילה יותר..

והנה - קחי 2 קישורים, פה ופה תקראי, ותתחזקי באהבת ה'.

חג שמח..

עברתי בחמישי...מוטיז

תרגישי בנוח (ועל אוטומט)

(מה לעשות, רק ברביעי ובחמישי השכלתי לקחת כדור שינה, בשלושת הראשונים פשוט לא עצמתי עין לדקה כל הלילה.. הגעתי מסוחרר לטסטים.. שמתי גז על ניוטראל ואז בהיתי קדימה בחשש כשקלטתי שלא, האוטו לא זז, משום מה... הסתכלתי במבט עקום אל הטסטר, עין אחת עצומה מהשמש.. "מה...?"... הוא נחר עלי כזאת נחירה.. קיצור.. בסוף קלטתי..

זאת היתה תקופה זוועתית..)

יפה! ישר כח!אולפניסטית 1אחרונה
!!!!!!shira935

בסך הכל אנשים רק מנסים לעודד ולעזור...{ואני ממש מאמינה בזה...}

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך