בס"ד
נפתלי בנט שותק לנוכח יידויי האבנים!
בס"ד
נפתלי בנט שותק לנוכח יידויי האבנים!
תקפצו בזיגזגים...
[סליחה על החריפות, בד"כ אני משתדל להיות עדין יותר בתגובותיי]
(סליחה אם הייתי בוטה..)
א. בנט לא שותק...הוא מדבר על זה.
ב. תקשיב אחי. בנט עלה עכשיו למגרש של הגדולים. הוא פוליטיקאי.
לאיחוד הלאומי היה קל לצעוק כל הזמן כי הם היו באופוזיציה והיו להם 4 מנדטים. כך שהם צעקו נהדר,אבל לא השפיעו בגרוש. בנט לעומת חבר בקבינט הבטחוני. ושם הוא מדבר יופי,מבטיח לך.
ג. גם אם הואיעשה טעויות,ובינתיים הוא לא עשה, צריך להיות סלחנים כלפיו. הוא הזדמנות חד פעמית של הציבור שלנו לתפוס בהגה. אז גם אם הוא יעשה טעויות אנחנו נבין שהוא לא מושלם ונבלע את הצפרדע (אני לא מדבר על אם הוא יחליט לסגור את כל הישיבות וגרום לכולם לחלל שבת בכפייה, זה בסדר. אני מדבר על מקרה שבו הוא לא מספיק צועק או אפילו לא יוצא מהממשלה אם יהיה צריך)
אבל הוא גם עושה.
כואב לכם לראות מישהו מצליח?? אני ממש לא מבין את זה..
אז מה אם הבית היהודי בכנסת!?
אז מה אז מה אז מה!?!?
לא כל דבר תלוי בשליטתם, נראה לכם שנפתלי בנט שמח בגלל יידוי אבנים? נראה לכם שלא אכפת לו?
אדם שכל החיים שלו סבב מסביב ערכים ואידיאלים וגדל על ארץ ישראל
אדם שהיה מנכ"ל מועצת יש"ע
באמת זה מה שאתם חושבים?? הוא מדבר על זה, הוא עושה, גם אם אתם לא יודעים על זה.
רואים שאתם חבורת אנשים שרוצה להשמיץ אותו ומחפשים כל סיבה קטנה וטיפשית לעשות את זה
גועל נפש.
בס"ד
כנסו לכתבה /News/News.aspx/253647 וקראו את תגובה מס' 1, התגובה למרבה החרפה זכתה ב-53 לייקים למרות שבנט הוא פושע בעצם זה שהוא יושב בממשלת הפשע השמאלנית, ולא רק זה - הנ"ל גם שותק אל מול ההסלמה של זריקת האבנים.
כנסו ועשו אנלייק למזער את החילול ה' הזה!
הנה העתק של התגובה הבזויה:
עשיתי לייק!!
קראתי את כל הכתבה ואני חושבת שהוא כתב דברים יפים ונכונים!!
אבל אל תדבר עליו ותסיט אנשים, זה כבר חוצפה.
זה שהוא יושב בממשלה הזאת, עם ההחלטות שלה, לא אומר שהוא בעדם ולא אומר שהוא אוהב אותם
אז תרגע ותפסיק לצאת עליו ולחפש תרוצים לצעוק
מה לעשות, זה שהוא יושב בממשלה לא נותן לו את האפשרות להחליט כל החלטה במדינה הזאת
עפת ועברת גבולות .
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים