הא לכך ובהתאם לזאת, כמה עצות:
אם ברצונך להתאבד,קבל מספר טיפים:
לפני הכל: התאבדות שלא עובדת לא שווה,יעשו לכם מאסר בית ויוציאו לכם את כל ההנאות כמו ללכת לבד לחברים, לישון מחוץ לבית וכדומה, קחו זאת לתשומת ליבכם.
1. התאבדות שקופצים ממקום גבוה, המקום צריך להיות מספיק גבוה, לכן קחו בחשבון שעד שיישמע ה"קראש" אתם תשהו באוויר מספר שניות ותחשבו למה עשיתם את זה, ותחשבו "אוי אלוהים תעזור לי, אני אידיוט!!" ואז אתם תצאו עם זיעזוע מוח כבד, בקיצור-לא מומלץ.
2. לא משנה כמה תנסו, עם רובה זה לא אפשרי, הוא ארוך מידי, אם כי כמובן שקיימת האופציה של אקדח, רק שתירו כמה כדורים כי אני מכירה כמה אנשים שחטפו יריות בראש והם עודם חיים וקיימים!... (תעשו לפני כן שרירים בידיים כדי שתצליחו ללחוץ על ההדק)
3. בוודאי שמעתם על האופציה של כדורים, אז הנה חידוש: כדורים רגילים- מאה זה לא מספיק, כדורים פסיכיאטריים- חמישים זה לא מספיק, לכן ספרו בהתחלה מראש שיש לכם מספיק כדורים, וכדאי שלא יהיה מצב שאף אחד לא יגלה אתכם אלא אם כן בא לכם לשתות פחם או שיכניסו לכם צינור מה*** לעשות לכם ניקוי קיבה. חוצמיזה, אתם יכולים להשאר משותקים לצמיתות. בנוסף לכדורים אין תגובה מידית, כך שסביר להניח שאתם באיזהשהו שלב תשתפנו ותתקשרו לחבר.
4.לחתוך ורידים תוציאו תרעיון מהראש, אתם לא תמותו מיזה בחיים, סתם ייכאב לכם, וכדי באמת לחתוך איזה עורק קחו מסור חשמלי. אזהרה: זה כואב.
5. שום אדם לא יכול לחנוק את עצמו. תמיד תמיד תמיד הוא מרפה בסוף.
אשמח לתגובות.
אז מה כן עובד? במסר אישי.
)