ואני שואלת-אני החמודה

למה??

למה כל ילד/ה דוס/ית שני/ה שאני פוגשת מסובכים באיזה סיפור של בנים בנות??

וזה לא חייב להגיע לרמה של חברים, יש כל כך הרבה סוגים של דברים כאלה..

מיום ליום אני מגלה עוד בנות מהסביבה הרקובה מאוד שלי שחולמות על מישו מסוים או בקשר אם מישהו אחר או כבר בבעיות של געגועים למישהו שהם כבר נפרדו ממנו..

באמת למה???

אולי בגלל שבציבור שלנו סוג של סוגרים את זה, ונותנים לילדים לחשוב את זה רק בתוכם (במקרה הטוב לפרוק את זה לחברים טובים שלהם,אבל חס ושלום ל לדבר על זה ככה בגלוי ובפומבי) זה מה שיוצא??

באמת שקשה לי לראות את זה.

הרי אתם בודאי זוכרים שפתחתי כאן שרשור עם סיפור שהיה לי. נדלקתי על איזה מישהו וזה לא יצא לי מהראש. אז אני חייבת לספר לכם שברגע ששברתי איזושהן מוסכמות חברתיות- נפגשנו והכרנו, ונפרדנו. כ וגם אני הייתי בתוך סיפור כזה, וגם אני עכשיו בתוך סיפור של געגועים וטירוף.

וכל הילדים הם כאלה דוסים, באמת!!! ילדים טובים ובנות מהממות, אין דברים כאלה!!

פשוט הייתי חייבת לזעוק. בשמי, בשמו, ובשם כל החברות שלי והחברים שהם, שהלוואי שכבר לא יהיו מסובכים. 

מה את רוצה?okey

שידברו על זה בפומבי ויפגעו בזה עוד?

ההבדל הואכנרית על הגג=)
שאצלנו מדברים על זה ברמה גבוהה, בכבוד, במטרה ברורה וכיוון בע"ה ברור.
מדברים יותר על לבנות עתיד.

ואצל אלה שלא "מסתירים" את זה, מדברים על זה בפשטות, מקטינים את המשמעות, מכוונים להווה ישיר ולא עתיד בריא, מזלזלים במושגים הכל כך קדושים האלה.

אני אישית מעדיפה את הדרך הראשונה,
טבעי לגמרי, בני אדם אחרי הכל ב"ה.

(ממש סליחה! דיברתי פה בהכללות וקיטלוגים מזעזעים, בד"כ אני ממש נמנעת, אבל לא מצאתי דרך אחרת לענות לך, מחילה..)
מאוד התחברתי לתגובה הזו^^צבי-ליזציה
זה טבעי. וכל עוד זה נשאר כגעגוע זה מראה שאנחנו בני אדם בריאים ואנחנו יודעים מה נכון ורוצים משהו שבעיתו ובזמנו יהיה מה שנכון לנו.
ידוע שזה אחד הנושאים שממתינים לטיפול החמ"דב.ש.

כמו עוד נושאים רבים.

שמעתי פעם משהוא מאוד יפה על הענין הזה אם בנות\בניםאולפניסטית 1

זה ממדרש[אני חושבת]:

הנשמה שלך\לי שלכל אחד היא "חצי נשמה"

החצי השניה זה הזיווג

\מתי שהגעתה לעולם קבעו לך מי תהיא הכלה\החתן שלך...

שתבנו בית נאמן בישראל בעיתו וזמנו

אמן!

[נכון אני נשמעת רבניתצוחקצוחקצוחק]

אוקיי.חג'דומט

א. כולנו בני אדם. ז'תומרת כולנו,דוסים ולא דוסים כאחד בני אדם ונולדנו עם הטבע האנושי של הרצון להתקרב לבני המין השני. וטוב שכך. אני לא מסוגל לתאר איך היה נראה העולם אחרת. בעצם..הגמרא תארה את זה וזה לא היה  משו..

ב. אין מה להיבהל. זה שחברות שלך חולמות על מישהו זה טבעי ומעיד על בריאות.

ג. יש בעיה הלכתית וחינוכית גדולה כשזה נהפך לקשר ממש. זה יכול להרוס לאנשים את החיים, כי כמו שכתבתי בפורום הזה פעם,בגילאי תיכון אי אפשר, מבחינה נפשית, להכיל קשר זוגי.

הסיבה לכך היא שקשר זוגי בנוי על ההנחה שהאינטרס היחיד שלי הוא טובת בת\בן הזוג שלי ולא טובתי האישית,מה שמצריך קצת הרבה בגרות..,וזאת ,אגב טעות יסודית גם אצל המבוגרים. בכל העולם. יש מקומות בארה"ב עם 120% גירושין. איך זה יכול להיות? פשוט מאד,20% מתגרשים פעמיים..עצוב.

ד. אין לי פתרון בשלוף, אבל ברור שהפתרון הוא לא לדבר על זה בגלוי, עובדה שבחברות שבהם מדברים על זה באופן חופשי, כל העניין נהפך לזול ונהנתני.

חחחחאחיהוא
שוב -מרדכי

בס"ד

אם יש לך תלונות למקום, אם כל הצער, אני אומר לך, אל תהיה פה. זה מזיק לך (לפי איך שזה נראה ממל שאתה סובל פה מהרמה של הפורום) וגם למקום.

אם כך, אז אני חוזר בי, סליחהמרדכי
דבר שמחביאים תמיד עושה גליםמאיה תמיראחרונה

ואין לי כוח להתחיל להסביר..

אצל כולם זה קורה, ואצל דוסים הרבה מהפעמים [אל תגידו לא נכון] חלק מהמרד הטבעי בהורים ובחינוך שלהם בהתבגרות..

זה מתמתן מתישהו אבל היצר החזק נשאר

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך