ואני שואלת-אני החמודה

למה??

למה כל ילד/ה דוס/ית שני/ה שאני פוגשת מסובכים באיזה סיפור של בנים בנות??

וזה לא חייב להגיע לרמה של חברים, יש כל כך הרבה סוגים של דברים כאלה..

מיום ליום אני מגלה עוד בנות מהסביבה הרקובה מאוד שלי שחולמות על מישו מסוים או בקשר אם מישהו אחר או כבר בבעיות של געגועים למישהו שהם כבר נפרדו ממנו..

באמת למה???

אולי בגלל שבציבור שלנו סוג של סוגרים את זה, ונותנים לילדים לחשוב את זה רק בתוכם (במקרה הטוב לפרוק את זה לחברים טובים שלהם,אבל חס ושלום ל לדבר על זה ככה בגלוי ובפומבי) זה מה שיוצא??

באמת שקשה לי לראות את זה.

הרי אתם בודאי זוכרים שפתחתי כאן שרשור עם סיפור שהיה לי. נדלקתי על איזה מישהו וזה לא יצא לי מהראש. אז אני חייבת לספר לכם שברגע ששברתי איזושהן מוסכמות חברתיות- נפגשנו והכרנו, ונפרדנו. כ וגם אני הייתי בתוך סיפור כזה, וגם אני עכשיו בתוך סיפור של געגועים וטירוף.

וכל הילדים הם כאלה דוסים, באמת!!! ילדים טובים ובנות מהממות, אין דברים כאלה!!

פשוט הייתי חייבת לזעוק. בשמי, בשמו, ובשם כל החברות שלי והחברים שהם, שהלוואי שכבר לא יהיו מסובכים. 

מה את רוצה?okey

שידברו על זה בפומבי ויפגעו בזה עוד?

ההבדל הואכנרית על הגג=)
שאצלנו מדברים על זה ברמה גבוהה, בכבוד, במטרה ברורה וכיוון בע"ה ברור.
מדברים יותר על לבנות עתיד.

ואצל אלה שלא "מסתירים" את זה, מדברים על זה בפשטות, מקטינים את המשמעות, מכוונים להווה ישיר ולא עתיד בריא, מזלזלים במושגים הכל כך קדושים האלה.

אני אישית מעדיפה את הדרך הראשונה,
טבעי לגמרי, בני אדם אחרי הכל ב"ה.

(ממש סליחה! דיברתי פה בהכללות וקיטלוגים מזעזעים, בד"כ אני ממש נמנעת, אבל לא מצאתי דרך אחרת לענות לך, מחילה..)
מאוד התחברתי לתגובה הזו^^צבי-ליזציה
זה טבעי. וכל עוד זה נשאר כגעגוע זה מראה שאנחנו בני אדם בריאים ואנחנו יודעים מה נכון ורוצים משהו שבעיתו ובזמנו יהיה מה שנכון לנו.
ידוע שזה אחד הנושאים שממתינים לטיפול החמ"דב.ש.

כמו עוד נושאים רבים.

שמעתי פעם משהוא מאוד יפה על הענין הזה אם בנות\בניםאולפניסטית 1

זה ממדרש[אני חושבת]:

הנשמה שלך\לי שלכל אחד היא "חצי נשמה"

החצי השניה זה הזיווג

\מתי שהגעתה לעולם קבעו לך מי תהיא הכלה\החתן שלך...

שתבנו בית נאמן בישראל בעיתו וזמנו

אמן!

[נכון אני נשמעת רבניתצוחקצוחקצוחק]

אוקיי.חג'דומט

א. כולנו בני אדם. ז'תומרת כולנו,דוסים ולא דוסים כאחד בני אדם ונולדנו עם הטבע האנושי של הרצון להתקרב לבני המין השני. וטוב שכך. אני לא מסוגל לתאר איך היה נראה העולם אחרת. בעצם..הגמרא תארה את זה וזה לא היה  משו..

ב. אין מה להיבהל. זה שחברות שלך חולמות על מישהו זה טבעי ומעיד על בריאות.

ג. יש בעיה הלכתית וחינוכית גדולה כשזה נהפך לקשר ממש. זה יכול להרוס לאנשים את החיים, כי כמו שכתבתי בפורום הזה פעם,בגילאי תיכון אי אפשר, מבחינה נפשית, להכיל קשר זוגי.

הסיבה לכך היא שקשר זוגי בנוי על ההנחה שהאינטרס היחיד שלי הוא טובת בת\בן הזוג שלי ולא טובתי האישית,מה שמצריך קצת הרבה בגרות..,וזאת ,אגב טעות יסודית גם אצל המבוגרים. בכל העולם. יש מקומות בארה"ב עם 120% גירושין. איך זה יכול להיות? פשוט מאד,20% מתגרשים פעמיים..עצוב.

ד. אין לי פתרון בשלוף, אבל ברור שהפתרון הוא לא לדבר על זה בגלוי, עובדה שבחברות שבהם מדברים על זה באופן חופשי, כל העניין נהפך לזול ונהנתני.

חחחחאחיהוא
שוב -מרדכי

בס"ד

אם יש לך תלונות למקום, אם כל הצער, אני אומר לך, אל תהיה פה. זה מזיק לך (לפי איך שזה נראה ממל שאתה סובל פה מהרמה של הפורום) וגם למקום.

אם כך, אז אני חוזר בי, סליחהמרדכי
דבר שמחביאים תמיד עושה גליםמאיה תמיראחרונה

ואין לי כוח להתחיל להסביר..

אצל כולם זה קורה, ואצל דוסים הרבה מהפעמים [אל תגידו לא נכון] חלק מהמרד הטבעי בהורים ובחינוך שלהם בהתבגרות..

זה מתמתן מתישהו אבל היצר החזק נשאר

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך