אנשים אני צריכה עזרה!! קשור להדרכה בסניף....שוש=]

אז ככה...

כל שנה נכנסות לסניף מדריכות חדשות שהיו חניכות...השנה הגיע תורנו להכנס...ואני ממש לא יודעת אם להכנס או לא...

מצד אחד- הדרכה זו חוויה (שבמסגרת הזאת) לא תחזור על עצמה...ואני גם ממש אוהבת להדריך, ולעבוד עם ילדים..

מצד שני- אני לא ממש אוהבת את הצוות...וגם זה יהיה מזזזה קשה עם הלימודים והלחץ...וכל שבוע לעשות פעולה אחרת...קשה...

יש רק מקומות ספורים ואנחנו שבט דיי גדול..אם לא אתקבל לשם אני יכולה גם ללכת לסניף אחר..אבל אני לא יודעת מה לעשות בעניין הדרכה בכלל...

אז בקיצור אנשים..אם תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט, או לספר סיפורים אישיים של הדרכה או תכונות של מדריך זה ממש יעזור!

תודה!! =]

אה- ותנסו לא לשנות נושא...

אז ככה:אפוש
בס"ד
אם את חושבת שאת טיפוס להדרכה אז ברור שכןןןןןןןןןןןןןן זה אחד הדברים בטובים בארץ!!! אני אומרת לך שזו חוויה מטורפת! צריך לדעת לתכנן ת'זמן אבל זה פשוט מעוללהה!
אל תחששי מלחץ למודים וזמן...תכנני אותם והכל מסתדר!...
תכנסי לצוות דווקא בגלל שאת לא אוהבת אותו! פתאום תביני כמה שלא הכרת אנשים מסויימים!...זה גם באיזשהו מקום למידה לחיים-להסתדר גם עם דברים אחרים שאת לא אוהבת..
הקציר שיהיה בהצלחה...!
תמיד פה לשאלות..
אפרת =)
אני אישית רוצה להכנס להדרכה כי:תמי!
נתחיל בזה שזה אמור להיות חוויה מעולה ומעשירה
וחוצמיזה שכשיש לך כוחות לשנות את עושה דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ולשנות לטובה את החניכים ואולי אפילו בעזרת זה לשנות את החיים שלהם לטובה!!!...זה זכות עצומה!!! בסדר גודל מדהיםם!!! קולטת מזה?! לעשות לבן אדם חיים טובים יותר-זה מטורףף!
וחוצמיזה שזה לגדל נוער פצצה שיוכל לעזור רבות לעמ"י!...
להדריך....רוני-שבות
אם ברצונך להדריך עלייך לנקוט במספר צעדים המובאים מטה:

א. אתרי את מדריכתך
ב. החמיאי לה על החצאית/חולצה/סידור השיער
ג. הזכירי כבדרך אגב שאחיך/אחותך הגדולה הדריכו או עדיין מדריכים...
ד. תקעי איזה משפט פלצני על עמ"י
ה.אם המדריכה לא שמה לב למה שאמרת בסעיף ג' חזרי עליו שנית....

הופ....את מדריכה

כל הדברים האמורים כאן נבדקו והוכחו מחקרית!
בהצלחה=]
את זה אני הכי לא האוהבת שעושים!!!!!גב''שניקית גאה
שניה לפני שבוחרים מדריכים כולם פתאום נחמדים, אידיאליסטים......
זה באמת עצובננסי
זה באמת עצוב שזה מה שצריכים לעשות כדי להיכנס-אני גם התחלתי שירשור לא מזמן בנושא ההדרכה. זה נושא שיכול לגרום ממש לצער אצל מי שלא נכנס במיוחד כשמדובר בפרוטקציות וכו'
אז לא נכנסים להדרכה.אוסנת
לא צריך להיות עצובים בגלל זה כל כך הרבה זמן...
נכון, נעשה פה עוול. אבל יש עוד כל כך הרבה מקומות לתרום בהם, והרבה דברים אחרים חשובים לעשות... שחבל לבכות על חלב שנשפך.
במקום ששנתיים אחרי עוד תבכי על זה, רוני שבות, אולי תשקיעי את הזמן בדברים חשובים לא פחות.

כמו מד"א. כמו אוכל לנזקקים. כמו "אילן". כמו עזרה לקשישים.
וגם השקעה בלימודים זה מאוד חשוב.
אוסנת חביבתירוני-שבות
אחרי שראיתי מהצד איזה צביעות ואיזה ערכים קלוקלים מעבירים בתנועה (לפחות אצלנו בסניף) אני ממש לא בקטע של להדריך בבנ"ע.....יש לי דברים אחרים לעשות כמו למשל להיות קומונרית בעוז (שבנינו זה הגיל שהילדים באמת מקבלים משהו...לפני שמדריכי נבטים החמודים יקלקלו אותם לנצח נצחים...).....המטרה של ההודעה הקודמת הייתה לגרום לילדה לא להיות נאיבית! כי כן.....העולם פועל (או לפחות חלק ממנו) ע"פ פרוטקציות.....אז רק שהיא תהיה מודעת לעודה ה"מרנינה" הזאת. ותדע להזהר ולהשמר ובמקרה הצורך לא לצאת פראירית....

תהיי אובייקטיבית.אוסנת
תנסי לחשוב על ההדרכה ועל המדריכים לא בתור נפגעת.
את מתארת את המצב בהגזמה יתרה, ויכול להיות שאת באמת מאמינה שכך המצב - בגלל שאת כועסת.
אני חושבת, שאחרי שעבר די זמן, הגיעה העת להניח לכעס.
תנסי לראות גם את הדברים החשובים שהסניף וההדרכה עושים, ולא לומר - "מדריכי נבטים יקלקלו", כי זה לא נכון.
כמו שבעוז אפשר להשפיע, גם בהדרכה אפשר. ואם תחפשי טוב בסניף שלך, בלי לעשות חשבונות מהעבר, תראי שבוודאי יש מדריכים שאכן מתאימים להדרכה בזכות עצמם.
העולם לא כ"כ שחור כמו שהוא נראה במשקפיים שלך...
וחבל. כי הכעס הזה כבר לא מועיל לך, וסתם הורס לך את בריאות הנפש.

וכל זה נכתב מתוך הסכמה מלאה לדברים שאמרת.
שבת שלום, וכל הכבוד לך!
רוני-מיטל
לדעתי את צריכה להפסיק להוציא את ההתמרמרות שלך על התנועה עלינו!! כבר מלא זמן שאת עושה את זה ונראלי הגיע הזמן שתפסיקי!!

אז בסדר- לא קיבלו אותך להדרכה כי אין לך אחים שהדריכו או אולי דיבלו אותך רק בגלל שיש .. אבל זה רק הסניף שלך!! אולי יש עוד אבל זה ממש לא הרוב

אז ברצינות! חאלס להוציא ת'עצבים שלך על התנועה עלינו! זה גם יכול להרתיע אנשים... אז תפסיקי להוציא שם רע על התנועה כולה רק בגלל התאכזבות שלך.

תודה
אני אגיב במקום רוני שבות,אוסנת
כי אחרת יהיה פה ויכוחים לא יפים.

מיטל, רוני שבות צודקת (היא בוודאי היתה אומרת - "את חיה באשליות", או משהו בסגנון. אבל אני רוצה תרבות דיון). זה קורה בהרבה סניפים, גם אם לא בסניף שלך (שהוא קטן, אז הסיכויים שזה יקרה - פחותים).
זה טבעי שהיא כועסת. תתארי את עצמך לא נכנסת להדרכה חרף הציפיות הגדולות שלך לזה... ועוד בגלל מה? בגלל פרוטקציות?!
אני מסכימה איתך שהגיע הזמן להפסיק לכעוס כל כך. אבל אני לא מסכימה עם הדרך שבה אמרת לה את זה.
האם אני יכולה להגיב בשם עצמי?רוני-שבותאחרונה
יש לי הרגשה (שהתבררה כנכונה אחרי שראיתי את החתימה שלך...) שאת עוד חניכה בסניף....אז יש לי חדשות בשבילך.....זווית הראייה על הסניף משתנה לחלוטין אחרי שאת כבר לא חניכה...אז קחי את זה לתשומת ליבך ואוסנת-אני אובייקטיבית לחלוטין בזה שזה הורס את הסניף מעבודה עם חניכים מניצנים ועד הרא"ה מרגישים את ההדרכה הדפוקה מלמעלה ועד למטה...אז אל תגידי אובייקטיביות לפני שאת יודעת עובדות בשטח...סתם * למחשבה...

בכל מקרה בנ"ע היא באמת תנועה חשובה שפועלת הרבה (בארץ ובחו"ל) אבל היא לא מושלמת וזה אחד הדפקטים הדפוקים בה (חוץ מהתחרדלות אבל זה שייך לדיון אחר) וזה דברים שיש להשתפר בהם! וכן...מדריכי נבטים שהוכנסו על ידי פרוטקציה יעבירו את זה במודע או שלא לחניכיהם....בכל מקרה המטרה לא הייתה להגיד תפעילי פרוטקציה מראש אלא לברר איך זה פועל בכל סניף וסניף...ובמידה וצריך להפעיל קשרים אז להפעיל! וזה לא קשור רק לבנ"ע אלא לאחריות אישית של לא להפקיר את הסניף בידיים זדוניות בכל מקום שצריך פרוטקציה אז להפעיל! (וכן....אפילו לפעמים בש"ל...)
היי.. כנסי..מיטל
לדעתי כדאי לך להיכנס!! מהאנשים בשבט שלכם את בין הכי מתאימות...

וזה ממש מתאים לך להדריך..

קיצר.. מלא שנים מדריכים הדריכו בין השיעורי בית והבגרויות.. וזה הוסיף בעיקר.

לדעתי כדאי לך להיכנס להדרכה! =)
מיטל, מה המטרות שלך בהדרכה?אוסנת
מה את מנסה לשנות או להוביל בשבט, בסניף?

ואני חושבת שכל אחד ראוי שישאל את עצמו השאלה הזאת מדי פעם. כי אם אין לה תשובה, אז למרות שמתאימים להדרכה - צריך לצאת ממנה.
וכמובן שאנשים יעריכו אותכם יותר אם תהיו כנים.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך