חסר לי משהו. אבל.... מהו?לבד

הוא התהלך לו ברחובות, מבטו נעוץ בקרקע. אפילו מנורות הרחוב לא הצליחו לפלח את החשכה. מחשבות התערבלו בראשו. היה לו כל מה שיכול היה לבקש. אבל היה לו חסר משהו. משהו בעצמו, בנשמתו, במוחו. משהו היה חסר. 

עכשיו, באופן עקרוני, היה הבחור שלנו אמור למצוא איזו מודעה על שיעורים תורניים של... לא זוכרת איך קוראים להם - אילו שמחזירים אנשים בתשובה, ללכת, להתלהב, להמשיך, ולחזור בתשובה.

אבל הבחור שלנו, שלמעשה הוא בחורה, ובאופן מפתיע היא גם אני, כבר דתיה. כמובן, תמיד יש מה להתחזק. אבל משהו אומר לי שזה לא זה. לא זה מה שחסר לי.

אופציה שניה - התנדבות. טוב, אני לא אפתח את זה כאן, אבל יש לי השנה קצת בעיה עם ההתנדבות, וקיצר - אי אפשר.(וביננו - כמה זמן זה התנדבות - שעה? שעתיים? שלוש מקסימום?)

אופציה שלישית - לימודים. תשקעי בלימודים. טוב, בלימודים אין לי כ"כ יכולת להשקיע כי - אין לי אתם שום בעיה יש לי ציונים סבבה. במחצית הקודמת היה לי ממוצע של 99.17. וזה עם ספורט (תמיד אני מוציא אותו כי... ספורט ואני זה לא סיפור הצלחה כ"כ גדול...)

אז... מה עושים???

לימודים, לא של ביה"סאאלעד

תוסיפי לימוד תורני, שלא קשור ללימודים בכיתה..

תתני לאחרים מעצמך! לי זה עוזר!אולפניסטית 1
תמצאי לך חברותא, או שתלמדי לבד.טובי =][=

זה גם ממלא. מאוד! אולי שווה לך כהתחלה לאופציה א'.

וכמו שאמרו קודמי, להתנדב זה לא רק ללכת לעזור פעם בשבוע לילד מיוחד. זה יכול וצריך לבוא לידי ביטוי בעוד רובדים של החיים.

לחייך לשומר בבוקר, לתת באמת מכל הלב מחק לחברה..

וגם עם הממוצע שלך בלימודים שאת מתארת - מה דעתך לעזור לחברות ללמוד? זה גם יכול למלא אותך! תקדישי לזה זמן. חברה צריכה עזרה - בכייף. ללמוד עם בנות למבחנים, ואם את מסכמת טוב - תתני סיכומיםלחברות שמתקשות וכו'.

(מנסיון, לתת לאחרים סיכומים-זה אחלה דבר. לי באופן אישי זה גורם להתאמץ יותר להפוך אותם למובנים. וגם זאת שיטה מעולה ללמוד למבחנים. לכתוב.. ואם עוד אנשים יכולים להנות מיזה - למה לא.בכייף  )

בקיצור, אם זה לא קשה מידי - לנסות לשלב את כל שלושת האופציות. הן לא סותרות או מנוגדות אחת לשנייה..

וגם לציבור הדתי לאומי יש שיעורי תורה. באמת. תבדקי באזור מגוריך! יש שיעורים לנוער וכו'. תחפשי.

המון הצלחה. ואני באישי

אני עם טובי ואאלעד~מישי~

באמת בלימודים יש את הרמה שלהם ועם הולך לך טוב אז אני מי יודע מה לנסוק מעלה אבל ללמוד עם עצמך\עם חברותא (רצינית רצוי: ) ) משהו תורני \ללכת לשיעורי תורה באמת מומלץ. פתאום תגלי (אם תלמדי ברמה שיותר גבוהה ממה שאת רגילה ואם תלכי לשיעורי תורה טובים) שתמיד אפשר ללמוד ברמה יותר גבוהה. ובאמת לימוד תורה זה גם מאוד חשוב וגם אחד הדברים שמלמדים אותך הרבה גם על החיים, גם מה ה' מצפה מאיתנו, מה צריך לעשות, כיצד ללמוד לכוון את עצמנו לדרך טובה.. וזה באמת מרתק.

*זה לא כ"כ משנה איזה סוג של לימוד קודש תבחרי כל עוד זה משהו שאת יכולה ללמוד לבד או שיש מישהו שיתן לך הדרכה אם זה משהו שאת לא מכירה\לא יודעת להתמודד איתו לבד. לכי ללמוד מה שנראה לך הכי חשוב כעת או מה שאת הכי רוצה ללמוד. מה שליבך חפץ. ככה זה לבוא ללימוד תורה מתוך אהבה זה אחד הדברים הכי יפים שיש.

ב"הצלחה. אם צריכה עוד עצות, אם יש לך התלבטויות וכד' את יכולה לכתוב לי בהודעה פרטית ואשתדל לענות לך הכי מהר שאפשר.

זה לא מעשי.אין לי איך ללמוד. רק עם עצמי ואני כברלבד

עושה את זה.

בטח, אפשר עוד, תמיד אפשר עוד, אבל יש גבול לכמה זמן אני יכולה לשבת ללמוד עם עצמי.... 30 דק'? שעה מקסימום? אולי שעה וחצי? זהו.

זה שאני מחייכת לשומר וכו', טוב זה לא בדיוק ממלא לי עוד משהו, נכון? אני לא בדיוק חושבת על זה. זה אוטומטי... זה לא בדיוק ממלא לי את מה שחסר...

ולעזור לחברות:

אני עושה את זה. הרבה פעמים בנות מתקשרות אלי ומבקשות עזרה ואני עוזרת להם...

ואצלנו כאילו לרוב הכיתה יש כזה פלא' משוכלל עם טאצ' ואינטרנט ויש איזה  תוכנה כזו שאין לי מושג איך קוראים לה ו(תסלחו לי על הבורות,) ואז יש כמה בנות שמצלמות מבנות אחרות (כל פעם בנות אחרות) סיכומים ואז מעלות את זה לתוכנה הזאת ושולחות לכולם (או משהו כזה אין לי מושג איך עובדת התוכנה הזאת) והבנות שאין להם כזה פלא' זה בעיקרון בנות כזה כמוני ואז הם מסכמות לבד כי גם ככה לומדים יותר טוב....

לכי לחידון תנ"ך!אאלעד

סתם כי מישי הזכירה לי את זה

בואי לנח"ת!! ענבלאחרונה
אולי עבודת המידות.אחיהוא

לפעמים הרגשה כזאת זה כי משהו תקוע בנפש. כשעושים עבודת המידות נותנים לכל כח את המקום הראוי לו וזה מאד עוזר (גם סתם ככה לחיות טוב...)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך