חשווווווווווב ביותר!!!!! ביום שני הקרוב בשעה 19:00הודיה10

תתקיים הפגנה למען שחרור יהונתן פולארד מול מלון המלן דוד בירושלים נאמר לשר החוץ האמריקני  ג'ון קרי:

10000 ימים מספיק!!!!!!

ממש ממש חשוב לבוא!! יהונתן הציל את חיינו ומה אנחנו עשינו בשבילו???

חייבים לעשות משהו לפני שחס וחלילה יהיה מאוחר מדי!!!

בואו נתעורר!!!!

אחינו יהונתן עדיין יושב בתוך הבור וסובל ייסורי תופת!!!!

בואו נעשה מה שאנחנו יכולים. כמובן לבוא וגם להפיץ כל אחד יהיה אחראי להפיץ במקום שהוא לומד בואו נעשה לזה סוף!!! שנשמע בשורות טובות  " ופדויי ה' ישובון ובאו מציון ברינה..."

מי בא??

אמן!! על הסוף..שִׁירָה
הרב אבינר שליט"אבחורצ'יק

קורא ללכת ולהשתתף במחאה למי שיכול .

אזהרה

בתור כותב ההודעה וכמו 'בעלים' עליה,

אינני מרשה לאף אחד להשמיץ כאן אף אחד כתוצאה או כתגובה להודעה זו.

לא ממש מפריע לי שאתה לא מרשה.ב.ש.

יותר מפריע לי שהתורה לא מרשה להשמיץ אף אחד.

נכון.אבל יש כאלה שיעלו טיעונים מטופשים שזה מותר..בחורצ'יק

אז מצד גזל.כי אני כותב את ההודעה,ובעלים עליה,אני לא מרשה.

"בעל הודעה" גזל"...מקורי!מוריה.ר =)

וב.ש ענה לך יפה.

ואני עניתי לה על זה.בחורצ'יק
זה פורום וזאת המטרה שלו, (ותגובה גם לב.ש.)מרדכי

בס"ד

אם אתה לא רוצה שיגיבו, אז אתה על תכתוב.

ולב.ש. במוצאי חג שני התקלת אותי בשאלה מתענית, אז מאיזה דף בתענית לקוחה הגמרא הזאת:

"ואמר רב סלא אמר רב המנונא כל אדם שיש לו עזות פנים סוף נכשל בעבירה שנאמר ומצח אשה זונה היה לך רב נחמן אמר בידוע שנכשל בעבירה שנאמר היה לך ולא נאמר יהיה לך אמר רבה בר רב הונא כל אדם שיש לו עזות פנים מותר לקרותו רשע שנאמר (משלי כא) העז איש רשע בפניו רב נחמן בר יצחק אמר מותר לשנאותו שנאמר (קוהלת ח) ועז פניו ישונא אל תקרי ישונא אלא ישנא".

אז כנראה שהתורה לאו דווקא לא מרשה להשמיץ, כי כאן כן עולה האפשרות שהגמרא אומרת שכן ניתן לקרוא אדם עז פנים רשע ואף לשנוא אותו.

(ולא, אל תקשרו את זה לרב שמוזכר בשרשור ומכאן תלמדו שאני אומר שצריך לקראותו רשע או משהו כזה)

לכן אמרתי שיש כאלה שימציאו טיעונים מטופשיםבחורצ'יק

ולכן אני אומר מהצד שאני כתבתי.

אבל מי אמר לך ש"זה פורום וזאת המטרה שלו אם אתה לא רוצה שיגיבו אז אתה *אל תכתוב" מי אמר שבפורום מותר לכתוב ככל העולה על הדעת ולעבור על איסורי הלכה????

זה משהו אחר, אבל זה לא קשור לגזלמרדכי
אני, שים לב,בחורצ'יק

כתבתי " וכמו 'בעלים' עליה" אני לא בטוח הייתי שזה ממש בעלים וגזל..אבל 'כמו' ואין לי זכויות על ההודעה שלי כלל??

ברגע שפרסמת אותה לציבור הרחב - לאמרדכי

בס"ד

אין לך בעלות עליה אלא רק אתה נושא באשמת הכתיבה אם כתבת משהו לא ראוי

אותם טיעונים מטופשים יכולים לבטל כל מצווה ועבירהב.ש.

שכתובות בתורה.

אין צורך להתייחס שלאותם אנשים שמשחקים בגומי עם התורה.

אפשר רק להתפלל עליהם...

בעוד מחאה שלא תעזור?מרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ד בניסן תשע"ג 23:18

בס"ד

תתעוררו!!!!

לעמוד ולצעוק free polard new זה לא מה שישחרר אותו

וגם לא הוועד למען השבת פולארד ששם רגליים לכל מי שמנסה לחשוב על דרך פעולה אחר

(בפעם שעברה ש-2 נערים ניסו לתכנן משהו ושיתפו בזה את המטה ואיך שהוא יומיים לאחר מכן זה נודע למשטרה והם נעצרו)

די זה לא יעזור! צאו מהסרט הזה!

חייבים לשנות דפוס פעולה!

אחרת הוא לצערנו יישאר בכלא!

(יש דבר אחד שכן מועיל בהפגנות האלה זה מודעות, לא יותר מכך ובשביל זה לא צריך לצאת להפגנות אלא רק להיות בן של שמאלנית ואז כבר ידאגו להזכיר את זה בכל יום ויום בערוץ 2)

אתה חושב שאם יתפרעו מס' נערים בארץ ישראלבחורצ'יק

זה ישכנע את נשיא ארה"ב לשחרר את פולארד??

ממש לא!מרדכי
בס"ד

המטרה של מה שנעצר על ידי המטה הייתה לקרוא לממשלה לשנות דפוס פעולה בנושא של יהונתן. להפסיק ללקק לארה"ב ולבקש את שחרורו אלא לדרוש ולהציב אותו כתנאי הכרחי לכך דבר שארה"ב תבקש
אז באמת היום חשבתיבחורצ'יק

שזה יכול להלחיץ את הממשלה שלנו והיא כבר תלחץ יותר על ארה"ב .אבל אם הדרך פסולה,אז היא פסולה.

במה בדיוק הדרך הזאת פסולה?מרדכי

בס"ד

זה לא קשור לדרך פסולה זה קשור לכך שמטה פולארד לא מוכן לעשות שום דבר מחוץ לארבע אמות המרובעות שלו

אתה מוזמן לשאול את החבר'ה מישיבת כפר חסידים שהרימו לפני כחצי שנה הפגנת ענק. הם שפכו שם כמויות של כסף ארגנו הסעות מכל הארץ ובאמת עשו עבודה ענקית, וכמה ימים לפני שזה היה אמור להתקיים מטה פולארד ביטל להם הכל ובסוף זה לא התקיים. 

המטה למען פולארד עובדים עם אשתו גם לא?בחורצ'יק

הם רוצים לשחרר את פולארד לא פחות מכם.

והם יודעים מה טוב ומה מועיל לשחרר את פולארד.

נכון. אז מה?מרדכי
גם אישתו מרובעת עוד יותרהמצב חסה
שששששש!!!בחורצ'יק
יש משהו בדבריומרדכי

בס"ד

ולפני שאתה קופץ עלי, אני אספר לך שזה לא רק אצל פולארד אלא גם אצל שבויים אחרים שנידונו למאסר עולם.

לפני מספר חודשים דיברתי עם בן משפחתו של יגאל עמיר (שיושב בכלא על כך שהוא רצח את רבין. ונא לא להיכנס לדיון אם זה הוא או לא) והוא אמר לי שהוא היה יכול כבר להשתחרר אבל אישתו ובני משפחה נוספים אלו שגרמו (לא ביודעין) לכך שהוא ישאר, בכך שהם לחצו עליו להודות שזה אכן הוא ואז כשהוא הודה במילא התיק נסגר וכבר לא חוקרים אותו יותר, ואם היו ממשיכים לחקור יכול להיות שמצבו של יגאל עמיר היה שונה.

אני לא יודע אם כך זה גם לגבי אישתו של יהנותן פולארד,

מה שבטוח זה שדרכה המטה של פולארד מפעיל לחץ על כל מי שמנסה לעשות משהו להצלתו. לפי מה שאני הבנתי, בכל פעם שמנסים לארגן משהו (כפי שכבר כתבתי למעלה בשרשור) מגיע הארגון עם דף עליו חתומה אסתר פולארד שבו היא קוראת לא לעשות כך וכך דברים כי זה עלול לגרום כך וכך דברים.

אני בטוח גם לגבי משפחתו של יגאל עמיר וגם לגבי משפחתו של אסתר פולארד שהם לא עושים את זה ח"ו על מנת לפגוע בהם או שהן ישארו בכלא, אלא הם חושבים באמת ובתמים שהדרך הזאת היא מה שתעזור להוציא אותם. אבל אני חושב שאחרי כל השנים האלו שכבר ניסינו את השיטות האלה (וכרגע אני יותר מדבר על שחרור פולארד) הגיע הזמן לשקול אמצעים וסגנונות פעולה שונים ממה שראינו עד עכשיו. 

פולארד נמצא כבר זמן רב בכלא וכל העצרות וכל ההפגנות לצערנו לא עזרו, וזה לצערנו עובדה בשטח. נכון, התודעה היום לפולארד גם בארץ וגם בעולם היא כבר ב"ה לא כך (ועל כך מגיע שאפו לארגון) אבל זה עדיין לא מספיק (כפי שראינו).

סליחה........ אסתר פולארד הקדישה את החיים שלה למעןפולארד בבית!!

שחרור יהונתן פולארד והיא עושה הכל למען שחרור בעלה. 

!@#$%^&*)(שינו את מקום ההפגנה!!!!!!!$%^&*)(@#עץ על מים
עשרת אלפים ימים בכלא!
הצטרפו למשמרת להצלת פולארד:

ביום שני, כ"ח ניסן 8.4 בשעה 19:00
מול מלון מצודת דוד
(רח' דוד המלך 7, ירושלים) 

יחד נאמר לשר החוץ האמריקני ג'ון קרי המגיע לישראל:
אחרי 28 שנה, הצדק והחמלה מחייבים לשחרר את פולארד עכשיו!

עדכונים שוטפים בפייסבוק:

תורמים להמשך הפעילות:

אתם מבינים מה הפכה להיות הסיבה?המצב חסה

ועוד אומרים שהוועד רציני.

[ואל תבלבלו לי את השכל, אני בעצמי בוועד למען פולארד.]

אז אתה יוצא נגד עצמך?בחורצ'יק
אני בעד לבטל את הלימודיםתאיר לי ת'נשמה

גם ככה לאולפנא  שלנו אין תקציב אז נילך לבד אבל לפחות שיהיה חופש(לעולם זה לא יקרה!)

לא, אני תומך בשיחרורו, רק אני חושב שמה שהם עושיםהמצב חסה

לא נכון בעליל.

למה לא נכון?אולפניסטית 1
כי זה לא מועיל כבר 28 שנההמצב חסהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך