או ליתר דיוק יש בשביל מה אבל דברים בלתי מעשיים שממילא לא יהיו לעולם.
למה לחיות כשאין בשביל מה? למה ולמי זה טוב? סתם הורס תעולם.
חס ושלום הורס את העולם!!! אני לא מכירה אותך אישית אבל רק מעצם השאלה רואים כמה את בן אדם מדהים שרוצה לחיות עם משמעות! שרוצה להתקדם!! וזה שאת חיה בטוח עושה הרבה טוב לאנושות! בטוח!!!
את לא מסוגלת לדעת מדוע ה' החליט שהגיע הזמן שתרדי לעולם.. אבל את מסוגלת לנסות לעשות כמה שיותר טוב.. לנסות למלא את החיים שלך בתוכן! בשליחות!!
שליחות זה לא אומר לעשות משהוא שהוא לא מציאותי לפי הכוחות שה' נתן לך.. זה לא אומר לשנות את כל העולם! שליחות לא מחייב להקים שום עמותה או שום ארגון חסד שמציל רבע מעם ישראל!!!!
בע"ה תזכי יום אחד להקים משפחה! את יודעת איזו שליחות אדירה זאת!!! לגדל ילדים יהודים!! להמשיך את המסורת ואת העם היהודי-זה בהחלט שליחות. אבל לא רק זה שליחות.. העבודה, החברות, וכל האנשים שתפגשי. בכל דבר אפשר לראות שליחות!! זה בחירה שלך איך להסתכל על זה!!
לקדש את שם ה' בעולם זה אחד התפקידים הגדולים ביותר של כל יהודי!! בשביל לעשות את זה את לא צריכה להיות מרצה לקירוב רחוקים או לטוס לשליחות בהודו.. עצם זה שאת מסתובבת ברחוב ואנשים רואים אותך. עצם זה שאת אומרת תודה, בבקשה ומחייכת לשומר/למוכר/לאישה ברחוב.. מקדש את שמו של ה'!! את לא יודעת איזה השפעה יש למעשים שלך.. ! את לא יודעת מי מתחזק, מי מתקרב ולמי בא לעשות עוד משהוא טוב בגלל שהוא פגש אותך היום!!
כל יום וכל רגע יש מיליוני סיבות לחיות! יש לך מיליוני אפשרויות לעשות טוב! ורק את בוחרת אם לממש את האפשרויות או לא!!! לפי דעתי את מדהימה!!!!! ממש!! ממש!!!! אני אוהבת אנשים שחושבים..
ואני מבינה שאת כזאתי!! שיהיה מלא בהצלחה! ואל תתיאשי!!! כי כבר אמרתי לך שאת מיוחדת!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים