מישו מכיר את הסיפור על ילד שקם בבוקר והחליט שהוא רוצה לעשות משו טוב, וחשב וחשב וחשב, ואז אחותו ביקשה ממנו משו והוא לא עזר לה, ואמאשלו וכו'..
מישו מכיר? |נואש| ויש לו אתזה? |נואש עוד יותר|
מישו מכיר את הסיפור על ילד שקם בבוקר והחליט שהוא רוצה לעשות משו טוב, וחשב וחשב וחשב, ואז אחותו ביקשה ממנו משו והוא לא עזר לה, ואמאשלו וכו'..
מישו מכיר? |נואש| ויש לו אתזה? |נואש עוד יותר|
זה גירסא פחות מוכרת, לא מצאתי את הרגילה...:
בוקר אד התעורר נמרוד, הביט מבעד לחלון וחשב:"השמש זורחת ,יום יפה היום, יום שכולו טוב ".
רצה גם נמרוד לעשות מעשה טוב. ישב וחשב לעצמו :אלו למשל אחותי הקטה היתה טובעת עכשיו בים,
הייתי רץ מיד ומציל אותה. באותו זמן ניגשה אליו אחותו הקטנה וביקשה ממנו:"נמרוד בוא איתי לטייל".
"לכי מפה אל תפריעי לי לחשוב"צעק נימרוד. נעלבה אחותו והלכה משם.
המשיך נימרוד לשקוע במחשבות :אלו,למשל,היו מתנפלים עכשיו זאבים על סבתא שלי, הייתי אני תופס רובה וירוה בהם. באותו זמן ממש נגשה אליו סבתא ואמרה לו:"נימרוד עזור לי להוריד את הכלים מהשולחן"."אין לי זמן, הורידי בעצמך" ענה נימרוד. הנידה סבתא את ראשה ונימרוד המשיך להרהר בלבו :אילו,למשל,היה הכלב שלי,מוקי,נופל לתוך בור עמוק, הייתי אני מוציא אותו ומצילו.
באותו זמן נגש אליו מוקי וכשכש בזנבו :"נימרוד תן לי קצת מים לשתות."ונימרוד המשיך להרהר בליבו
הלך מוקי הכלב נעלב אל בין השיחים .ניגש נימרוד אל אימו ואמר לה:"אמא היתי רוצה לעשות עכשיו מעשה טוב,אולי תיעצי לי מה לעשות?" ליטפה אמא את ראשו ואמרה לו:"צא לטייל עם אחותך הקטנה, עזור לסבתא להוריד את הכלים מן השולחן,ותן למוקי הכלב מים לשתות."
אובז'יי!!תודה רבה רבה!! 
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!