אני יודעת שאולי זה לא המקום אבל אשמח אם תגיבו..יוצרת

-"זה היה בלילה סגרירי במיוחד, שמעתי קולות משונים מהחדרים בקומה למעלה.

אני הייתי הבייביסיטר של משפחת פורד, ליפני שהם הלכו הם הזהירו אותי שלא לעלות למעלה ואם אני אעלה לא בטוח שאצליח לרדת.

הקולות התגברו והתחלתי לחשוש מעט, הלכתי לכיון המדרגות והקולות נעשו ברורים יותר.

אלה היו צרחות, צרחות של אישה, התחלתי לעלות במדרגות והן חרקו.

כשהגעתי למעלה לא תאמינו מה ראיתי..."

-"נעם!!! כמה פעמים צריך ליקרוא לך?"

-"רגע אמא אני בפלאפון אני עוד מעט יורד אל תחקו לי. דינה, תרגעי אוקי, את מוכנה להסביר לי איפה היית ומה שמעת?"

-"הייתי רגיל אצל ביביסיטר אבל זה היה ליד הבית של משפחת פורד."

-"אז מה הבעיה? הם ממש נחמדים, לא?"

-"לא שמעת מה שמספרים עליהם? אומרים שבקומה למעלה של הבית שלהם יש זוועה אמיתית אף אחד לא יודע מהי, כי כל מי שעולה לא מצליח לרדת, ואני הייתי אצל השכנים שלהם ואז זה קרה! הצרחות מהקומה למעלה החלו והאור אצלם בבית כבה ונדלק כמה פעמים עד שקפץ החשמך בכל השכונה."

-"את לא חושבת שזה סתם צרוף מיקרים?"

-"אני אומרת לך אני לא חוזרת לשם יותר, אני לא יכולה, בהתחלה חשבתי שמנסים לעבוד עלי.

בדרך לביבייסיטר איש מוזר תפס אותי בסמטה חשוכה והתחיל לישאול אותי שאלות וממש נבהלתי.

הוא היה בגובה ממוצע , כמעט בלי שיניים בפה, שיער אבל לא בכל הראש, כאילו מישהו גילח אותו והבגדים שלו היו קרועים לגמרי. ממש משוגע.

כשהו הבין לאן אני הולכת, הוא הזהיר אותי שתמיד בשעות הלילה בשכונה של משפחת פורד קורים דברים ממש מוזרים וגם מפחידים,, וכשהגעתי לשם הבנתי שהוא צדק בגלל הצרחות והפסקות החשמל.

אני לא יועת מה לעשות, תעזור לי, בבקשה!"

-"תקשיבי, דבר ראשון בואי אלי תסבירי לי הכל עוד פעם ונתחנן ביחד מה לעשות כדי לפתור את התעלומה הזאת."

דיינה הגיעה לנעם והסבירה לו הכל פעם נוספת, והוא עצמו לא הבין עם מי יש לו עסק ומה כל הסיפור הזה של משפחת פורד.

-"חשבת להזמין משטרה?"

-"ברור, אבל הם לא האמינו לי, וגם השוטר הזה, זה שדיברתי איתו, הוא נשמע לי קצת מוזר, הקול המשונה שלו, כאילו הוא יודע למה אני מתכוונת אבל לא אכפת לו, או שאולי..."

-"אולי מה ?" שאלתי.

-"אני לא בטוחה אבל נראה לי שמשהו איים על השוטר הזה של לעשות כלום.

כשהזכרתי את השם "פורד", אני בטוחה שאם הייתי ליידו הייתי רואה אותו מחוויר."

דינה ונעם היו המומים מהסיפור הזה, הם לא ידעו מה לעשות,. המשטרה לא עוזרת ואם הם יספרו את זה לאנשים אחרים יחשבו שהם משוגעים.

נעם החליט שאין בררה וצריך לספר את זה לעוד משהו, אבל לא סתם משהו, משהו משלהם, מהחבורה שלהם. דינה הייתה המומה -"הרי השביעו אותנו שלא להפגש יותר." אבל נעם שכנע אותה שכדי לפתור את התעלומה הזאת צריך שיתוף פעולה של כולם.

זה יפה...זה התחלה של סיפור או משו???יוצאת לקרב!!!
ממש יפה ומותח מחכה להמשך..ateretfa
בבקשה מאוד אשמש לתגובות אם רעות ואם טובות..!יוצרת
למה השארת אותנו במתח?!?!מרדכי

בס"ד

 

ועד כאן זה יפה, ואני באמת רוצה לקרוא את ההמשך

תודה רבה...יוצרת
המשך...!!!יוצרת

נעם קם, הלך לכיון הארון, הזיז את הבגדים ולחץ על נעץ שהיה נעוץ בקיר של הארון.

תוך פחות מרבע שעה היו אצל נעם בבית עוד שישה נערים ונערות, וביחד הם היו שמונה, אבל לא סתם שומה ילדים אלה שמינייה.

נעם-היה המנהיג ויחד אתו היו-דינה, אורי, תומר, רון, דליה, עפרה וגי'ני.

הם ידעו שזה מקרה חרום אחרת נעם לא היה לוחץ על הכפתור.

הם נכנסו לחדר שלו ולא שאלו יותר מידי שאלות אבל כל אחד הוציא משהו מהכיס.

אורי-סרגל, תומר-מפה של העיר, רון-עט, דליה-לייזר, עפרה-פנס וג'יני עט ופנקס.

והתחילו לעבוד. נעם אמר לתומר לאיפה הם הולכים והוא סימן את הנקודה על המפה, אורי מתח קו מהנקודה לבית הכי קרוב של אחד מהחבר'ה שזה הבית של גי'ני, רון רשם את כל הפרטים על לוח גדול, דלייה סימנה אזורים שנהיה בהם עם לייזר וגי'ני רשמה הכל בפנקס.

אחרי כל זה נעם הסביר להם מה הסיפור, בהתחלה הם לא לקחו את זה ברצינות אבל אחרי שהלכו לבית של גי'ני והתחילו לשמוע צרחות חלשות הבינו את העיניין.

הם הלכו למקום המפגש שלהם והחלו לעבוד. במקום הזה היה להם הכל, אבל הם היו צריכים להיזהר שלא יגלו אותו כי הוא היה במרתף ביתו של נעם.

אתם צריכים להבין, הילדים האלה פשוט גאונים כל אחד בתחום שלו.

יש להם שם מחשבים שיכולים למצוא מיד על כל בנאדם.והם גם יכולים לתחנן את הפעולות שלהם עם כל המכשירים שהם צריכים ורוצים.

כשהם גילו את המידע על משפחת פורד הם לא היו מופתעים, כולם הכירו את המשפחה הזאת, יש להם שני ילדים נשואים מחוץ לבית ואחד שלומד באוניברסיטה בלונדון, הזוג פורד בערך בן 45 והם אימצו תינוק שעלה בעלייה מאפריקה.

הם המשיכו ליקורא את המיד שהיה מוכר לכולם והגיעו לקטע שנכתב לא מזמן.

"הזוג פורד יצא ליפני חודש לשייט לכבוד יום נשואיהם, התיכנון היה לשבועיים אבל הם חזרו אחרי חצי שבוע."

וזהו לא היה כתוב יותר כלום.

החחבורה לא הבינה, בכל המידע שהם חיפסו בכל התעלומות שלהם נתנו להם מיד כל הזמן, כל דקה בערך עלה מה שהבנאדם עושה, ומה שקרה כאן היה ממש חשוד ועורר את התלהבותם של הקבוצה.

הסיפור על משפחת פורד לא נשמע להם הגיוני וגם הקטע שהם קראו, אז הם החליטו לעשות מעשה.

הקפצהateretfa
לאיזה גילאים את חושבים שזה?יוצרת
לא בטוחה כי הקראתי את זה לאח שלי (כיתה ד') והואateretfa

אהב את זה אבל אולי זה מתאים לפי דעתי יותר לאולי 12+

המשך..!!!יוצרת

הם תכננו תוכנית מושלמת שלרגע לא יכלה להשתבש, ויצאו לדרך.

התוכנית הייתה "לנצל" את נדיבותם של בני הזוג ולהתחפש לחבורת מטיילים- כמובן שרק שלושה בנים הלכו (כדי לא לעורר חשד) וכל השאר נשארו במחבוא ודיווחו להם על כל דבר באוזניות.

אז נחזור לתוכנית, הם התחפשו למטיילים והלכו לבית משפחת פורד, הזוג פורד כמובן נתן להם להיכנס אבל רק לקומה הראשונה והם הביאו להם מיזרונים ועלו לקומה למעלה כדי לישון.

הבנים שלפו מצלמות והחלו לצלם, אחרי שצילמו את כל הקומה למטה הלך אורי לכיוון המדרגות ובדיוק באותו רגע הם שמעו מישהו יוצא מהחדר ומיהרו חזרה למיזרונים, אבל אורי שהיה ליד המדרגות לא הספיק לחזור וקפא על מקומו.

הצעדים התקרבו ומר פורד יורד במדרגה הראשונה ובגלל שהיה חשוך הוא לא ראה טוב את אורי, אבל כשהגיע למדרגה האחרונה הוא ראה את אורי, תפס אותו, וזרק אותו על הספה.

-"מה עשית?" הוא צעק, אורי כל כך נבהל ומר פורד החל להכות אותו-

-"מי שלח אותך? אתה מהמשטרה?" ולא הפסיק לשאול שאלות, נעם ותומר תפסו אותו וברחו משם לכיוון הבית של נעם.

אורי שהיה ממש מבוהל, לא ידע מה לעשות ופשוט החל להשתולל ולצעוק, הם החזיקו אותו חזק וניסו לברוח ממר פורד שעוד רדף אחריהם.

כשהגיעו סוף סוף למחבוא סוף סוף הם נשמו לברכה ונרגעו.

-"ההתנהגות הזאת ממש לא אופיינית למר פורד." אמרה גי'ני, אני רואה אותו כל בוקר הולך לעבודה דרך החלון שלי, והוא עושה לי שלום, למרות...למרות שבזמן האחרון הוא כבר לא מופיע!"

-"אני חושב שאני יודע של מי הצרחות האלה בלילה." אמר רון, "הרי אתם בעצמכם אמרתם שזה לא אופייני למר פורד..מה אם הוא- טוב זאת סתם השערה, אני לא בטוח, אבל אולי הצרחות הן של דברת פורד?, אולי מר פורת מכה אותה ומרביץ לה?"

כולם החלו לצרוח שזה לא ייאמן שזה מה שהוא אומר על מר פורד, אבל לאחר כמה שניות הם נרגעו והכל הסתדר להם בראש.

בכל בית בעיר יש מצלמות כדי שיהיה מידע באתר שהשמינייה מחפשת בוא מיד, אז יכול ליהיות שהם חזרו מהשייט בגלל מריבות ומר פורד ניתק את המצלמות, למרות שזה לא היה ברור איך הוא עלה עליהן ומצא אותן, אבל הוא ניתק אותן כדי שלא יראו שהוא ככה מתנהג עם אישתו..שלא ידעו בעצם שהוא חטף אותה וזה גם נישמע ממש הגיוני...

 

הקפצהateretfa
עבר עריכה על ידי ateretfa בתאריך כ"ח בניסן תשע"ג 17:25

ממש ממש ממש יפה מחכה להמשךךךךך

קפיץיוצרת
מדהים!! כותבת נפלא!אולפניסטית 1
מהממם!!!!!!!אני! =]

חוץ מזה שלחפש ככה כותבים וגם לתכנן ככה

יפה מאד!חג'דומט

כותבת מבריק!

 

בהצלחה!

 

נ.ב:תעלי את הסוף של הסיפור!!

המשך...!!!יוצרת

השמינייה הסתכלה על התמונות שהשלושה צילמו והישבו לתמונות שהיו בבית של גי'ני שהיא צילמה את הזוג ליפני שנה וחצי בערך.

התצלומים היו בדיוק אותו דבר אבל בתצלומים של גי'ני ראו את האושר והשמחה של הזוג ובתמונות מאותו ערב הייתה אוירה קרירה וכך גם נעם אמר שהיה בבית שלהם.

באמצע הדיון הסוער שלהם רון שמע מישהו יורד במדרגות למרתף, הוא ניסה להזהיר אותם אבל הם לא שמעו, ואז נשמעו דפיקות בדלת, נעם ורון יצאו, אמרו לכולם להיות בשקט והלכו לדלת.

"מי זה?" צעק נעם "נעם יש לך אורח בסלון" החזירה תשובה האמא, נעם ורון עלו לסלון וראו אותו...

נעם מיד החוויר, "היי רפי, מה נישמע? התגעגעתי אליך, מה אתה עושה פה?".

רפי היה המנהל של השמינייה, למרות שאז הם היו תשיעייה, אחרי שאחת הפעולות השתבשה דנה שהייתה בתשיעייה נתפסה, רפי היה שבור, כי היא הייתה אחיינית שלו.

רפי פירק את השמינייה והשביע אותם לא להיפגש יותר בקשר למשימות.

"מה אתה עושה פה רון?" , "אני? אני באתי לנעם לעזור בעבודה בהיסטוריה..."

"אתם חושבים שאני מטומטם? אתם זוכרים שנתתי לכם כסף בשביל המחבוא שלכם? אני עדיין לא יודע איפה הוא אבל כבר שככתם שהמחשבים שלנו מחוברים? אני קולט גלי תפעולה מהמחשבים שלכם. תגידו לי מה אתם עושים או ש..."

"או שמה?" שאל נעם "אתה לא המפקד שלנו ואין לך שום זכות להגיד לנו מה לעשות אז צא לי מהסלון ועוף לי מהבית!!" רפי עזב אבל נעם הרגיש מועקה, הוא ידע שרפי רק רצה לעזור להם, אבל אם הם רוצים להתקדם בפעולה עדיף שכמה שפחות אנשים ידעו עליה."

רפי הלך והם המשיכו בתכנון הפעולה שלהם. כל הלילה הם עבדו על זה ולבסוף הם החליטו לא לעשות כלום, פשוט כך.

התכנית שלהם הייתה לעקוב אחרי מר פורד (החשוד העיקרי)וכשהם החליטו לא לעשות כלום זה לא לעשות כלום במחשב, כדי שרפי לא יראה מה הם מתכננים... 

הקפצהateretfa
הקפצהיוצרת
מקפיץמה...
המשך...יוצרת

במשך שבועיים שלמים הם עקבו אחרי מר פורד בתורניות.

בסוף השבועיים הם השוו את התוצאות שלהם, כמובן הם לא הופתעו כשגילו שהמידע של כולם שווה.

בשעה שבע וחצי בבוקר, מר פורד יצא מהבית אבל לא לכיוון המכונית או העבודה, הוא עצר מונית ונסע לכיוון הסיפרייה.

כשהגיע לסיפריה המונית עצרה, הוא ירד, הביא חבילה והמשיכו לנסוע, אבל מחוץ לעיר, לישוב בלי הרבה אנשים.

הם שילם לנהג וירד.

כשירד מהמונית הוא הלך לאיזה בית קטן ורעוע, גבר חסון פתח לו את הדלת.

במשך שעתיים הם ישבו בתוך הבית- כל החלונות היו סגורים והדלתות נעולות ולא הייתה כל דרך לדעת על מה הם מדברים שם.

בערך באחת עשרה הם יצאו אבל הפעם מר פורד יצא עם אישה בערך בגילו, היא ליוותה אותו למוסך שם נתנה לו מפתחות למכונית שחורה שחיכתה לו שם.

עם המכונית הוא חזר העירה ועוד פעם עצר בסיפריה והביא לשני בחורים שעמדו שם מעטפה חומה, ככול הנראה עם כסף, הרבה כסף.

הוא עצר במסעדה כל שהיא, אכל ויצא לכיוון ביתו.

בערך בשעה אחת וחצי הגיע הביתה.

במשך ארבע שעות היה בתוך הבית ועבד במחשב, וגברת פורד בדיוק ירדה למטה.

"היא דווקא נראתה שמחה" אמרה עופרה, "זאת הטעייה, הוא בטוח מכריח אותה" אמר נעם.

בשעה חמד וחצי בדיוק נכנסו לבית שני אנשים, הגבר והאישה שהיו ביישוב, והביאו אתם מזוודה שחורה.

שעה שבע וחצי הלכו ובשעה תשע האורות בבית משפחת פורד נכבו.

בשעה עשר זה החל, הצרחות, האורות וכך גם היה בשאר הימים, חוץ משישי שבת....

הקפצה...יוצרת
וואי את כותבת יפה!!!שפית

את כותבת מהמם!!!

מחכה להמשך....

ממש יפה!!! מחכה בקוצר רוח להמשךנו"ש
יפה מאוד!שלמה...

פשוט כישרון!

 

מקפיץץיעלושש=]=]
מנהלת הפורום ביקשה לא לפרסם כאן סיפורים...יוצרתאחרונה

אם אתם רוצים לקרוא את ההמשך יש את זה בפורום יצירה לאומית...סורי!!!

 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 


מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com


 

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.


 

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 


מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com


 

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

 הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

 

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

 

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

 

 

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

 

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

 

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

 

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

 

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

 

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך