פתיחות. יכולת הבעה [רק כי צריך כותרת]מישי' מאפושו'

בזמן האחרון קשה לי לכתוב [קשה פיזית.. אומרים שזה קורה הרבה לאיטרים..] אז חשבתי שאם אני גם ככה מקלידה, אני אנסה להפוך את זה לדיון.. [אולי זה מצביע על התמכרות, אולי זה שלילי כי הנוגעים בדבר עלולים לקרוא. אבל כבר התחלתי.. ואם הגעתי למצב הזה זה אומר משו'..]

בזמן האחרון אני מרגישה סוג של ניתוק מעצמי.

נגיד אם אני כותבת במחברת, אז אני מגלה שאני כותבת טכני, או קצת מה עבר עליי. אבל לא ממש מה זה גרם לי לחשוב, לא מהלכים ושאלות.

לא דברים שלא הייתי אומרת.

אז יש בזה גם את הצד ה"טכני" שבאמת קשה לי לכתוב.. אבל אני חושבת שזה לא רק זה.

גם בדיבור עם אנשים, זה כאילו נהיה יותר רדוד. בלי לגעת בעומק. אפילו עם "החברה הכי טובה" כזאת שבאמת שמעה עליי המון ואנחנו מדברות "לא מעט", גם איתה פתאום אני נחסמת.

אני, לפחות הייתי, בנאדם דברן. יש אומרים "חפרנית" [וליד] ויש החולקים ומגדירים את זה "קדחנית" [חסן] כך או כך, אני מדברת הרבה. אני לא בדיוק הבנאדם שיישב בשקט.. אבל זה קצת השתנה בזמן האחרון.

ובנוסף, יש לי תחושה שאני זזה אחורה. יש כל מיני נקודות שחשבתי שהשתפרתי בהן, אבל אני שוב ושוב מגלה שאני במקום שכבר עזבתי. שאני חזרה במקום שממנו יצאתי.

טוב, אז בעצם לא ממש יצאו שאלות לדיון.

אולי אני פשוט מחפשת לפרוק את זה.

אולי אני מחפשת צומי ועידוד.

כך או כך [או כך..] תודה על ההקשבה.

זה אולי קצת פטתי לפעמים, אבל בעיקרון אתם אחלה במה.

קראתי מה שכתבתי. הינה שוב-לא מפורט. כ"כ הרבה שלא נכתב, שלא נאמר פה.

כמה נכנסתי באנשים בחוסר טקט מושלם.

כמה ייבשתי אנשים בצורה לא חברותית במיוחד.

כמה התמסכנתי. אפילו סתם מול עצמי..

כמה הגזמתי.

שוב יצאתי דרמאטית בטירוף.

איזה ראש קטן סיגלתי לעצמי.

כמה פעמים כ"כ רציתי שמשו' לא נכון ייקרה.

מכיר את ההרגשה..חג'דומט

הרב כותב ששום מקרה שקורה לבנאדם לא קורה לו סתם. מכל סיטואציה יש לו פוטנציאל להתקדמות.

יש "לספר" ויש "לשתף"אוסנת

יש לדבר על הרבה נושאים, רגישים יותר ופחות, עם כל מיני אנשים, בצורה כביכול משוחררת.

ויש לחשוף את העולם הפנימי.

להרגיש את מה שמדברים.

להיות פתוח באמת.

לפעמים ההבדל קצת מתבלבל...

יכול להיות שעד עכשיו היית במקום של "סיפור", אמרת דברים רגישים אבל בצורה מנותקת, "חפרת".

ועכשיו משהו בך רוצה מעבר... לומר את הדברים העמוקים בזמן הנכון לאדם הנכון. פחות לזרוק את עצמך לכל עבר...

ומצד שני - להקשיב. להקשיב באמת. להתחבר לחוויה האמיתית של מי שעומד מולי, ולא רק להשליך אותה על עצמי ולנתח לפי קנה המידה שלי.

ויכול להיות עוד יותר,

שמשהו עמוק יותר בתוכך עומד להופיע,

מקומות רגישים ועמוקים שעוד לא הגעת אליהם, כי עוד לא היית בשלה לכך.

לכן כל הבלבול, החסימה, השינוי.

אני לא חותמת על זה לגמרי, אבל לרוב הבנות בעולם יש תקופת מעבר כזאת, בד"כ בשמינית והלאה... (בת כמה את?)

ובעצם כל מה שאמרתי מתקשר להכל,

אני רואה בזה התחלה של בירור של הרצון באינטימיות.

אבל אני לא אנסח את זה בצורה יותר מסודרת כי אין לי זמן, וכי גם את הרשת לעצמך...

מוזמנת לשלוח מסר.

וואלה....גם אני עכשיו במצב דומה..רייצ'ל=)אחרונה

וחוצמזה שאני לא מוצאת את עצמי ואת האופי שלי ואת התכונות הטובות שלי(ובאמת שאני יושבת וחושבת ולא מוצאת!!!!)

פעם הייתי ילדה שיא השקטה וטובה ונחמדה וכו וכו...אני משתדלת עכשיו אבל-

אני מדברת מלא!!!!!לא יכולה לשתוק לרגע...

ולפעמים אני סתם אומרת משו לאמא שלי ואמא שלי אומרת לי-למה את צועקת???-מה?..צעקתי?באמת??..

אני מדברת בישירות יותר ולא ברמזים עדינים...(אומרת לאנשים תאמת בפםרצוף...)

אני שיניתי ת'צורת דיבור שלי...(לדוג'-אני מדברת יותר מהר,עם תנועות ידיים ומילים שחוזרות על עצמן מלא..)

אני מנסה לחזור לעצמי...

אני ממש לא מכירה את עצמי...

קשה..אבל מנסים..המון ב''הצלחה!!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך