אני יודעת שזה קצת בדליי.. אבל בכ"ז זה חשוב!Tehilla*
אני יודעת שעבר כבר יום הזכרון ואפילו יום העצמאות כבר מאחורינו..אבל יש נקודה שכואבת ומפריעה לי שהייתי רוצה להעלות.
לפני יום בערך היה יום הזכרון ואני מתארת לעצמי שכל אחד פה היה בטקס במקום כלשהו או אחר..
אני אישית הייתי בהר הרצל וב"ה השנה הצלחתי להגיע מוקדם (מאוד) ולמצוא מקום לשבת ממש בשורות הראשונות. מסיבה זאת יכולתי לראות את כל מה שהלך מקדימה על הבמה. לאט לאט השרים וכו' התיישבו ואז ראיתי את הרב יונה מצגר נכנס ולוחץ ידיים לכמה אנשים ולאחריו את הרב עמאר. אף אחד לא קם כאשר הם נכנסו..(מודה, גמאני לא קמתי.. ) כמה דק' לפני הצפירה הכריזו שהנשיא וראש הממשלה מגיעים וש הקהל מתבקש לקום וכמובן שכולם קמו...
הלו!! אנשים!!למה כאשר הרבנים הראשיים מגיעים לא מודיעים לקהל לקום על רגליו?! איפה כבוד התורה?! יש לי כבוד לראש הממשלה.. אבל ככה "שוכחים" את הרבנים?!
אני אישית מאוד הזדעזעתי!!
זה באמת עצוב.. אבל -*בננית*

אצלנו בעיר כולם קמו לכבוד הרבנים. כולל כל החילונים..

זה משמח לשמוע אבל-Tehilla*

תחשבי שהטקס בהר הרצל הוא ה-טקס המרכזי.
לכן, הייתי מצפה שמפאת חשיבות הטקס היו מכבדים יותר את הרבנים הראשיים..

מסכים מאד.חג'דומט

קיפצוץ..Tehilla*
>>>>>ה.ת.

אתה בעצמך לא קמת....

מסכים איתך(תומר)

ה.ת.- קודם כל אני בת דבר שני-Tehilla*

נכון אני בעצמי לא קמתי והודיתי בזה..טעיתי..זה לא היה בסדר.
אבל- אני לא מדברת פה על אנשים יחידים אלא על אמירה כללית בתור מדינת ישראל (וכן. הטקס הזה מייצג את מדינת ישראל) שלא הייתה הכרזה רישמית כאשר הרבנים נכנסו..זה מה שהפריע לי!

אבל אם זה דבר כ"כ טבעי-איך קרה שאת עצמך לא קמת???ה.ת.
אממ..Tehilla*

בד"כ כאשר רב נכנס למקום מסויים אז פניו לקהל וכל הקהל קם על רגליו לכבודו.
במקרה הזה כל האנשים היו עסוקים ונראלי שרובם לא שמו לב לזה שהרבנים הראשיים הגיעו..אבל גם אם אני בעצמי הייתי קמה זה לא היה כ"כ משנה משו..
עדיין זה אולי לא היה בסדר שלא קמתי..

אז את מתלוננת על אלו שהיו אחראים להכריז.בחורצ'יק

כי הרי את לא מתלוננת על האנשים שלא קמו כי אמרת שהיו טרודים או עסוקים..

אז,אולי אלה שהיו אחראים על הטקס,ולהכריז וכ'ו הם רצו לכבד בכבוד מיוחד את רה"מ והנשיא כי הם ראשי המדינה.ואם היו נותנים גם לרבנים הראשיים,אז למה לא לשר הביטחון? והאוצר? והרמטכ"ל? וכ'ו וכ'ו..לכן מכיוון שאי אפשר שיעמדו לכולם כניראה,למרות שזה אולי כן ראוי..לעמוד לכווווווווולם,לרבנים הראשיים..לשר הביטחון..לרמטכ"ל..לשר הפנים..לסגן ראש הממשלה..ליו"ר הכנסת..וכ'ו וכ'ו אבל כניראה זה לא כל כך מעשי.ולכן העדיפו לתת רק לדרגה הבכירה ביותר..למקומות הראשונים,שהם ראש הממשלה והנשיא,נשיא המדינה.

אני לא יודע מה ולמה באמת..אבל אני מעלה נקודה למחשבה שיכול להיות ואולי אפי' סביר שזו הסיבה.

כיוון מחשבה מעניין..Tehilla*
אבל אתה אומר שאולי רצו לתת רק לבחירים כי אי אפשר לכולם..
אז בעצם מה שאתה אומר זה שראש הממשלה והנשיא הם בדרגה מעל לרבנים הראשיים?!
מבחינתי הם באותו דרגה אם לא מעל.. אם מכבדים את ראש הממשלה והנשיא אז גם את הרבנים..
שר הבטחון וכו' זה כבר סיפור אחר כי יש כל כך הרבה כאלה..
אני לא מסכימהלולית10

אני לא חושבת שאפשר בכלל לעשות השואה בין רבנים (ק"ו שהם רבני ראשיים...) לבין שאר השרים.

אצל הרבנים קמים לכבוד התורה לכבוד ד' יתברך!! ושרים?!? לכבוד מה, אז מה אם יש להם תפקיד חשוב ומשמעותי... הם צריכים להיות ענוים, אפשר לכבד אותם אבל הם באמת לא מצריכים קימה...!!!

ולכן אני מזדהה מאוד עם תהילה, קראתי והזדעזעתי...!

נ"ב- אני שצריך לקום, גם אם מכריזים ברמקול וגם אם לא, וגם אם את היחידה שקמה ואף אחד לא שם לב, כי זה לכבוד התורה ולכבוד ד', וד' תמיד רואה אותנו... נק' למחשבה

וזה לא מיוחס דווקא אלייך, אל תקחי אישי, זה לכולם...

עצוב....געגוע..

לולית10-תודה על ההערהTehilla*אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך