זה מראה עד כמה אנשים זקוקים לעידוד ולמילה טובה. זה מעלה להם את הביטחון עצמי בטירוף.
כשאחרים מחמיאים או עוזרים או תומכים, זה מעלה לבנאדם את הדימוי העצמי שלו מאפס למאה.
כאן המקום לבקש - אנשים, תפרגנו, תחמיאו, תעודדו! זה משפיע בטירוף, גם אם לא יודעים, וגם אם לא אומרים לכם את זה מפורשות..
ומשהו קטן -
כשהייתי קטנה, בערך בגיל היסודי, הייתי ילדה די שקטה, (לפעמים הייתי עושה בעיות, אבל לא יותר מידי..
), ולא עם ביטחון עצמי מי-יודע-מה.
פעם אחת, דיברתי עם אבא שלי על משהו (אני לא זוכרת בכלל על מה, לפני שנתיים בערך), ואמרתי לו משהו כמו: "וגם אין לי בכלל ביטחון עצמי".
והוא אמר לי משהו כמו שיש לי המון ביטחון עצמי בגלל שכך וכך (הוא נתן לי דוגמא), וזה מוכיח עד כמה הביטחון עצמי שלך מאוד גבוה...
שתדעו לכם, שהדבר הזה, הקפיץ אותי בטירוף. זה נתן לי המונהמון כוח, ומאותו יום, הביטחון העצמי שלי עלה ברמה מטורפת (אני מקווה שרק לדברים טובים
).
אני לא אומרת שאני בטוחה בעצמי תמיד (לטוב ולרע), ושאני ח"ו אחת שתמיד חושבת שהיא צודקת או משהו כזה, אבל מאז, בגלל שהוא עודד אותי ואמר לי שאני כזאת, מאותו יום הפכתי לכזאת.
אמרתי לעצמי שאם אבא שלי חושב ככה הוא לא סתם אומר. והוכחתי לעצמי שאני יכולה להגיד בביטחון משהו שאני חושבת, גם אם זה נוגד אחרים.
נק' למחשבה.. (:
פרגון זה הדבר שהכי מקרב אנשים ועוזר להם להצליח