אם אברהם יאיר שטרן היה בחיים איזה שאלות הייתם שואלים אותו?? (ישלי עבודה ואני חייבת לשאול אותו כלמיני שאלות בערך 20 ) מישו?? כמה שיותר שאלות יעזרו לי!! תודה צאדיקים..
יעלושש=]=]אם אברהם יאיר שטרן היה בחיים איזה שאלות הייתם שואלים אותו?? (ישלי עבודה ואני חייבת לשאול אותו כלמיני שאלות בערך 20 ) מישו?? כמה שיותר שאלות יעזרו לי!! תודה צאדיקים..
בהערכה רבה!!! בלי טיפת זלזול חס וחלילה!
בס"ד
אם היו אומרים לו שבעתיד בעוד כמה עשרות שנים, הלח"י והוא יהיו דמויות שהרבה מעריצים אותם ומתחברים אליה בניגוד למה שקרה בזמנו, האם הוא היה מאמין לזה?
והלוואי והייתי יכול לפגוש את האיש הנפלא הזה! עמ"י חייב לו המון!!!!
בשמחה אענה. 
והייתי יודעת מי הוא אז, הייתי רק אומרת לו שהוא אחד הדמויות הכי מוערכות בחיים שלי.. לא שואלת, רק מודה לו, וסתם הייתי רוצה לדבר איתו.. הוא היה בן אדם עם עוצמות... גם אני רוצה קצת משלו...
ולאורלי תשובה לשאלתך.. אברהם יאיר שטרן פרש מן האצ"ל שפרשה מן ההגנה כיוון שדיעותיהם של האצ"ל היו שלא ע"י פגיעה בנפש יצאו הבריטים אלא בפגיעה במערכות הממשלתיות כגון: תחנות רכבת, פיצוץ מלון המלך דוד... ואילו אברהם יאיר שטרן סבר שאם הם מניחים לערבים לעשות בנו כרצונם, הרי הם מסייעים לרוצחים, וגם שאם רק יפגעו מערכות ממשלתיות.. זהו דבר שניתן לתקן...ואילו אבידות בנפש, לא. ובעצם הוא היה מפקד הלח"י היותר קיצוני יענו... ההי משורר ודמות משכילה... ונהרג כשידיו קשורות אחרי גבו... (זהו הפרט שהכי... נוגע בי..)
talr123אחרונהיאיר פרש מהאצ"ל בגלל שהאצ"ל החליט להפסיק את המלחמה נגד הבריטים ולסייע להם במלחמה נגד הנאצים (1940). הם חזרו למערכה ב1944 אם אני לא טועה..
ושם באמת, בנוסף לנ"ל, האצ"ל פגע רק ברכוש, וללח"י לא הייתה בעיה להרוג גם בריטים.. 
וגם הייתי שואלת אותו על כל מיני דברים בימינו, מה הוא חושב שהיה צריך לעשות..
יכולה לסמוך עליכם

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים