לכבוד חברתי היקרה,
אתמול כשדיברתי איתך בטלפון, ואמרתי לך שהבחור שניסיתי לשדך לך, אינו מעוניין להינשא, כי הוא מרגיש לא מוכן, אמרת לי שזה בסדר מצידך, אבל נשמעת כאילו את עצובה, ואני יודעת שאת גם קצת כועסת עליי,.
הכל התחיל כשראית אותו אצלי בארוחת שישי (את חברה שלי והוא חבר של בעלי) והוא מאד מצא חן בעינייך וגם היה נראה שהוא מעוניין. העברנו לו את המספר שלך וחיכינו, את ואני ,שיתקשר, אבל עברו כמה ימים וכלום. שלחתי את בעלי לברר ומהשיחה הזו התקשרתי אלייך ואמרתי שהוא לא בטוח שהוא מוכן להינשא ולכן הוא אינו רוצה להיפגש...
שיקרתי לך. הצלתי אותך. את לא יודעת ממה ניצלת.... הבחור סיפר לבעלי שהוא לא ממש נמשך לנשים.(..) והוא בטיפול (אני לא יודעת אם לקרא לזה ככה )אצל איזה שהוא רב.
מה שאני רוצה להגיד לכם, שגם אם מאד קיוותם למשהו ולא יצא כפי שתיכננתם, אל תצטערו כי כל מה שעושה ה' זה לטובה (זה תמיד, אבל במצבים מסוימים - קשה לזכור זאת). אם הבחורה הזו הייתה יוצאת אם הבחור, אז יכול היה להיות שהיא הייתה מחבבת אותו ואז כשהוא היה מספר לה, אז או שהם היו ניפרדים והיא הייתה עוברת תקופה לא קלה, וזאת מבלי לדבר על הזמן המבוזבז, או דשהיא הייתה מחליטה להמשיך למרות הכל, ולחוות קשר לא קל.
אז תמיד תזכרו שכל מה שעושה ה' זה לטובה. וזה סיפור אמיתי לגמרי שהתרחש אתמול.