אולי קצת מאוחר, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...
ללכת לר' שמעון בל"ג בעומר? מה העיניין??
אז ככה- אני יודע שיש כאן דעות נגד, אבל הייתי שמח לייצג את ה"בעד"-
רבי שמעון, אחחח... רבינו ר' שמעון....
מישהו מצליח להבין איזה גדולה יש לו????
בואו נתחיל מהעובדה שרשב"י זה בין הציונים המדוייקים העתיקים ביותר שיש!!!
[חוץ ממערת המכפלה] הרי גם רחל אימנו לא קבורה בבית לחם, וקבר דן ובנימין וכו' זה רק השערות...
(כן, גם קבר יוסף זה לא מיקום מדוייק)
דבר שני- ר' שמעון היה מגדולי התנאים, גדולי התנאים!!!!!
אם רשב"י מבקש לעשות הילולא בקבר שלו בל"ג בעומר, איך אפשר לסרב לזה??
אני לא מצליח להבין את מי שלא מגיע בגלל הצפיפות והדוחק.. ממאי נפשך? אם היו מחלקים שם אייפונים או מחשבים ניידים אף אחד לא היה שת ליבו לדוחק ולצפיפות... רבי שמעון מבקש!! ר' שמעון נותן!! ר' שמעון מברך!!! ואתם מתלוננים על צפיפות?? על דוחק?? על זה שיש שם חרדים?!?!?!
הזוי.
דבר שלישי- אבל זה כבר עיניין אישי-
אולי מי שמגיע בשביל לפגוש חברים, בשביל החוויה הגשמית, יצא שכרו בהפסדו.
מי שמגיע בשביל הרוחניות שיש שם, ו[יש שם רוחניות בעוצמות לא מהעולם הזה] לא שם לב אפילו לכל הקליפות מסביב...
תנסו את זה פעם, תראו מה זה להגיע ליוסף הצדיק בשביל יוסף, ואז בנאדם יכול להתקע באוטובוס ממוגן בלי מזגן במשך כמה שעות והוא לא מרגיש... בנאדם יכול להגיע לר' שמעון ולהצטופף עם עוד 10000 חרדים על איזה פראנצ'ס ולהרגיש בגן עדן...
והערה אחרונה- רבינו אומר שמי שמגיע לצדיק ואין לו מניעות, זה פגם האמונה הכי גדול שיכול להיות.
הרי כל המניעות הם כאין וכאפס למי שיש לו באמת אמונה תמימה.. הוא לא מרגיש את זה.. אבל מי שאין לו אמונה ה' יתברך לא יביא עליו מניעות כי הוא יודע שהוא יתיאש ל"ע... אבל מי שיש לו אמונה שידע שכל המניעות הם מה' יתברך כדי להתגאות בו שהוא עומד בהם.. מי לא רוצה שה' יתברך יתגאה בו?
בהצלחה צאדיקים..
שניזכה!

ופשוט שמחתי!!!