ראיתי ספר עם משמעות של שמות..
כילו המשמעות של כל שם..
ראיתי אותו מזמן..
אבל לא מזמן ראיתי אותו עוד פעם..
והצצתי בו..
מישו מכיר? זה נראה לכם אמיתי..?
ראיתי ספר עם משמעות של שמות..
כילו המשמעות של כל שם..
ראיתי אותו מזמן..
אבל לא מזמן ראיתי אותו עוד פעם..
והצצתי בו..
מישו מכיר? זה נראה לכם אמיתי..?
אני מכירה... עד כמה זה נכון אני לא יודעת...
אני יכולה לקרוא על שם מסויים ולאחד מאוד מתאים מה שרשום שם ולשני עם אותו שם זה לא קשור!!
בטח יש משו נכון בזה...

יודע לפלס לעצמו את דרכו ויודע להתמודד ולהתנהג עם מה שיש. בעל כח ועוצמה רב וזריז להילחם ולנצח. לעיתים חסר ביטחון. קשה לו להיפתח רגשית ולדבר בחופשיות והוא מעדיף ליפות ולמרוח דברים במקום לומר את האמת. סקרן עם הרבה דרך ארץ. יודע הרבה ואוהב לקרוא ספרים. יש לו שליטה עצמית, אבל לעיתים חסר מנוחה.
פשוט גורם לעצמו להאמין בזה...
אומרים על מישהו שהוא לא טוב בנמשהו ושבמשך השבוע הוא יכשל בזה וזה פשוט יכשיל אותו כי זה מה שהוא יחשוב ובסוף זה באמת יקרה...
גולן- טפוס חזק שיודע לדרוש אתשלו, בקורתי מאוד, עצמאי. יודע להסתדר גם במצבים קשים, נוטה למנהיגות ושלטון, סמכותי, ויציב, מסתדר יפה עם הבריאות אבל לעיתים מאבד את הדרך ארץ שלו.
אריאל דל"תאני מכירה וזה שטויות
ברור שלשם שנותנים לילד יש משמעות
לדוג שם כמו נמרוד שהיה איש רשע הוא שם שלא טוב לתת לילד
אבל סתם שמות אחרים לא מראים על האישיות
האנשים שרושמים את הספר סתם מרוויחים כסף על חשבון תמימים
הם מערבבים כביכול את הקבלה וכל מיני סודות גנוזים בזה
אבל זה לא נכון
זה לא נכון מה שאת אומרת,
לשם יש משמעות רבה,
אומרים שכאשר ההורים בוחרים שם,
יש להם כאילו איזה נבואה מה"
לא נכון אני לא יודעת מה לגבי שמות אחרים..
בדמייך חיירינה- טיפוס עם הרבה מרץ. לעיתים שמחה לעיתים ההפך. קשה לה לקבל את החיים כמו שהם ולכן קשה לה לפעמים לקחת אחריות. טפוס תקשורתי ויודעת להתחבר לבריות. יש בה גם סקרנות רה ונטיה ללמוד. פועלת בדרך כלל בהיגיון ברים ושומרת את עצמה. יש לה איזון במחשבותיה והנהגותיה. יש בה נטיה לדין וצמצום אבל משתדלת תמיד לסים בטוב ובחסד. היא מבחינה היכן שורה האמת.
בין אם זה טוב ובין אם זה רע
מאמין שלא אבל אף פעם לא בררתי עם עצמי.. אחד הכותבים האהובים עלי כתב על זה שיר חמוד.
http://www.kipa.co.il/bikorim/show_art.asp?id=34739#.UYKnpqJTDW0
לא רציני בעליל !!
אבל בכ"ז מצחיק מאד לקרוא את השטויות שם 
גם אני לא שיא המאמינה בהכל... רק תזהרו... רב כתב את הספר!!! אז גם אם חושבים שזה שטויות..
בא לידי ביטוי בדרכים שונות.
הכוח הוא בפוטנציאל.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים