(אני בת) ניק יחסית מוכר פה בפורום ולכן פתחתי חדש
בעיקרון עד השנה ממש לא הייתי בקטע של בנים/ בנות וכל מה שמסביב אבל פעם אחת היה איזה מישו (גדול ממני בשנתיים) שהייתי צריכה לשאול אותו משו בסמס וזה התפתח ודיברנו במשך כמה ימים (איזה 50 סמסים כל יום...) וזה היה ממש בקטע עמוק - על דברים ממש רציניים ולא שטויות... חשבתי שזה הולך לכיוון רציני והשקטתי ת'רגשות שלי בקשר לזה (שזה לא טוב.. לא הגיל וכו'..) הוא ממש פירגן לי מילים כמו: שפיצית, תותחית, "אין עליך" וכד'... וחשבתי שאם הוא אומר את זה זה רק לי... כי אני לא מכירה אותו מאתמול וממה שהכרתי הוא בחור דוס ורציני..
ואולי אתם הבנים לא יודעים אבל כשמדברים עם בת בצורה כזאת גם אם לא מתכוונים אליה ספציפית בד"כ בנות מתחילות לפתח רגשות וציפיות ומגדילות את זה בדמיון (אני לפחות..)
לפני איזה שבוע בטעות פלטתי את זה ליד חברה שלי (שהיא בגיל שלו..) והיא ממש אמרה לי שאני לא אחשוב שום דבר בכיוון כי הוא באמת בנאדם מקסים אבל הוא ממש לא חושב שזה בקטע אישי או משו.. הוא פשוט מסוגל לדבר ככה עם כל בת ושמלא בנות היו באשליות ממנו....
אז אני החלטתי - אני רוצה שבעלי כן יהיה כזה שלא יסתכל על כל אחת/ יחמיא לכל אחת / ואפילו לא ידבר עם כולם... בעל שאני אהיה הבת הראשונה שהוא באמת מדבר איתה שיחות עמוקות ורציניות....
סתם רציתי להסב את תשומת לבכם כי אולי אם יש עוד בנים כאלה אז כדאי שהם ידעו את זה!
ותכלס לפני שבן כזה מתחתן הוא קצת יצטרך לעבוד על עצמו ולדעת להתמקד רק באחת האמיתית שלו...
אז אני ב"ה יצאתי מזה אבל שיהיה לו בהצלחה....
אני אשמח אם תגידו מה הדעה שלכם/ן על זה...
לילה טוב

אז למה לא?! אבל זה נאמר רק בקשר לעתיד!!