בס"ד
אני כבר לא רוצה ללכת אליהם יותר!
אוף..
אני ממש נסערת...
בעבר הלחיצו אותנו עם הבן שלי... שהוא בירידה בעקומת המשקל, ומה אני נותנת לו לאכול, ולהוסיף לו את זה ואת זה ואת זה ואת זה.. ולא לתת לו אוכל בין הארוחות, ושיהיה רעב עד הארוחה הבאה כדי שיאכל, והפנייה לרופא ילדים ובדיקות דם מקיפות ומה לא!!!
רופא הילדים הרגיע אותי ממש, עשה לו את הבדיקות, אמר שהילד בריא והכל טוב, שהוא רזה כי ככה הגנים שלו, ולא לדאוג... והוא אמר "אני לא יודע מה לעשות עם טיפת חלב..."
בזכותו נרגענו קצת... כי נכנסנו ללחץ מהאחיות ורופאת ההתפתחות בטיפת חלב, והלחצנו את הילד (בלי להתכוון כמובן...) ורק נהייה יותר גרוע והוא כבר בכלל עשה שביתת רעב...
היום הוא עדיין רזה. כבר בן שנתיים, רזה ממש, אבל מתפתח מצוין ושמח ב"ה ואוכל כמה שאוכל...
עוד מעט יש לנו תור לטיפת חלב (גיל שנתיים) ואני פשוט לא רוצה ללכת....
היום הייתי עם הילדה (9 חודשים), והיא כזאתי שמנמנה... ורופאת ההתפתחות בודקת אותה ואומרת לי בפנים חמורות סבר "יש ירידה במשקל. מה את נותנת לה לאכול?.." כשאמרתי לה בין היתר שהיא יונקת 3 פעמים ביום היא אמרה לי מיד להפסיק להניק אותה... שאלתי למה, והיא ענתה: "את לא רואה איך היא ירדה במשקל?? היא יודעת שהיא תקבל הנקה אז היא לא אוכלת"
והיא דווקא אוכלת ממש יפה. ואני לא רואה שום הצדקה להפסיק לה את ההנקה...
היא אמרה לי לתת לה לאכול כמות של בין 180 ל-240 גרם.. סבבה... שאלתי מה לעשות אם היא לא רוצה יותר.. אז היא ענתה: "להשאיר אותה רעבה עד הארוחה הבאה".
טוב....... כבר עניתי לה "כן כן כן" על הכל, כי החלטתי שאני לא מקבלת את זה... אבל אני כן לחוצה ונסערת!!! לא יודעת למה, אבל זה מלחיץ ומעצבן שכל היום מכניסים לי לחץ לראש לגבי אוכל!!
אני מתה ללכת לרופא הילדים שלה, שירגיע אותי כמו פעם קודמת, אבל הוא לא עובד היום עד יום ראשון.
אוף. נראה לי שאני אתחיל ללכת לטיפת חלב רק לחיסונים וזהו. שיעזבו אותי בשקט עם המשקל.
גם אני תמיד הייתי בירידה באחוזונים כשהייתי בגילאים האלה, ואף אחד לא הלחיץ את אמא שלי... מה הם רוצים ממני?! אני לא מרעיבה את הילדים שלי, אני משקיעה להם בארוחות בריאות ומזינות, וכל היום חופרים לי על המשקל שלהם!!
אני כל כך עצבנית, ממש בוכה!
סליחה שחפרתי... הייתי פשוט חייבת לפרוק!

)