הייתי אתמול בריקודגלים,היה ממש מדהים,אבלעלה בנשמה

היתה נקודה אחת שממש הפריעה לי... בהליכה לכותל היה צפוף,ובואו נגיד בעדינות שמחיצות לא היו שמה...וכשאנחנו עוד מנסות לפלס לנו דרך שמה אני שומעת מישו אומר כזה "פתאום לא אכפת להם בנים-בנות,הם מסתדרים יופי עם המעורב.." ודוגרי? הוא ממש צדק.

אתה רואה חבר'ה דוסים שדחוסים אחד על השניה בלי להבדיל בכלל,מה,פתאום זה בסדר??המטרה מקדשת את האמצעים?!

למה בהפגנות,בסיבוב שערים ובכל דבר אחר בעצם מפרידים בהיסטריה,ובהליכה לכותל ביום ירושלים לא חושבים עלזה בכלל?

יש לנו אידיאלים?צריך ללכת איתם עד הסוף!!

אשמח אם תענו לי=)

בציפיה לבניין אריאל..

אניממש מסכימה איתך..גם מבחינתי זה היה נורא..!!הודי+)

זה מה שקורה....אייל102

אם בנות מגיעות לשער שכם שדרכו הבנים נכנסים אז כן בנים ידחפו על בנות.

אם אמהות עם ילדים מגיעות לשער שכם שבהם נכנסים כל הנוער אז כן שלא יתפלאו אם ידרסו את הילדים.

פעם הבאה תלכו עם הבנות.

תלמדו!!!

הגעתי באמצע ההופעה של אודי דוידימירב707

לא יודעת מה קרה לפני אבל מההופעה היינו בנות לבד (חוץ מכה בנים קצת התבלבלו בדרך.. )

עד הרובע היהודי שכשאני עברתי לא היה דחוס בכלל (הם סגרו ופתחו את הדרך כל כמה דקות )

מה שכן הפריע לי המחיצות בריקודים בכותל..

לא מספיק מחיצה בן הרוקדים יש גם עוברים בדרך שרואים הכל , לדעתי לא מתאים..

אני הגעתי בסוף ההופעה של אודי דוידי=)הבעיות התחילועלה בנשמה

אחר כך...בדרך לכותל...

אני הלכתי דרך שער ציון והיה נפרד.טובי =][=

ניראה לי זה היה תלוי בזמנים..

ושזה נעשה מחוסר צומת לב. לא יותר מיזה.

חוסר צומת לב זאת בדיוק הבעיה!עלה בנשמה

אייל מעניין שרק הבנות מגיעות לשער שכם!! ורק הבנותלהשליך את השכל=]

נדחסות לבנים, ורק הבנות...

היו בלי סוף בנים שעברו דרך שער יפו, ודרך אודי דוידי (בתוך הבנות- לא סביב! למרות שהיה להם 2 דרכים לעקוף...). דוסים לכל או לא?

זה גרם להרבה בנים בעיות, ועשה צפוף כי היהalezish

צריך לתת לכן לעבור ברווח

במחילה..נושי104
ראיתי שהרבה שירשורים פה הם על הריקודגלים וכל החוסר צניעות שהיה שם.
אבל אני חושבת שזה ממש לא בסדר מה שאתם עושים.
בכללי - אני לא חושבת שצריך לשפוט אנשים, אבל אם כבר שופטים - אז תדונו לכף זכות!
רוב הבנים שהיו בבנות, והבנות שהיו בבנים, זה היה רק בגלל שהם בטעות הגיעו לשם..
וגם מי שרצה לראות את כל זה- ראה. היה הרבה מעגלים רק של בנים, ורק של בנות, אז מי שרצה- יכל לרקוד בצניעות.
ואנ'לא מבינה מה עוזר לכם לשבת ולכתוב פה כמה נורא היה?! מפריע לכם? אז תנסו להשיג את המארגנים, לדבר איתם, ולתת הצעות לייעול ולשיפור !
(אגב, -ואני לא מצדיקה את העניין- תזכרו שהיו שם הרבה סוגים וגוונים של עמ"י, לא כולם דוסים, אז יש מצב שיש אנשים שזה נראה להם בסדר כל העניין הזה. 'כולה רציתי להגיד שלום לחבר'ה מהסניף'.)
באהבת ישראל.
אני יסביר לך למה אני עצבניozd

כי שאולפנה מגיעה בטעות והיה כאלו שבאמת הגיעו בטעות ולא"בטעות" זה בסדר אבל יהיה ממש נחמד אם היא תצא מאזור הבנים, אבל שאתה מנסה לרקוד עם הישיבה שלך וחצי מהשטח שהיה לך הבנות תפסו ולא רק שאין לך מקום אתה צריך לעשות הכל בעדינות כדי לא לעוף על הבנות, בקיצור, מרגע שהבנות הגיעו, הריקודים היו ממש לא משהו.

ואחרי זה שעושים מעגל גדול של "אחינו כל בית ישראל" ושירים כאלה ויש מטר ממך בנות ששרות בשיא הדבקות - זה פשוט צביעות! אחינו כל בית ישראל בכוונה אבל לשיר חצי מטר מבנים (בשטח שלהם) אין בעיה, בקיצור אני להתרכז לא הצלחתי ומהר מאוד ברחתי לשם למעגל פנימי שהישיבה שלנו עשתה.

הבהרה: אומנם תקפתי פה בנות, אבל בנים שעשו את זה הם ממש לא בסדר באותה מידה

היה ממש נחמד אי אפשר פשוט להתעלם?דניאלהה

כאילו אז כן היו בנים בשטח שלנו אי אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה וזהו? ככה יותר כיף לכווווווווווווולם

שהריקודים נהרסים אי אפשר להתעלם.!ozd

לא נהרס!!למה לחשפ את הרע?דניאלהה

מה קשה?ozd

בחצי שעה אחרונה אני באופן אישי לא הצלחתי לרקוד כמו בן אדם,ברור שהיה מאוד טוב, אבל זאת עובדה שהיה דברים לא טובים,

למה?בגלל שהיו בנות לא הצלחת לרקוד? איפה ההגיון?דניאלהה

חוצמזה זה רק חצי שעה בנאדם!!!

בגלל שכל תזוזה שלך אתה עף על בנות....ישי .א.

זה לא נעים לעוף על בנות כל מטר שאתה זז, בגלל איזה כמה בנות החליתו להתרוצץ בתוך הבנים....

מה אתם עושים עניין?asaf300

ביג דיל היו לידכם בנות.. תרקוד בשקט. מציק לך? זוז הצידה. היו מקומות בלי בנות..

...ציפור שיראחרונה

זה דבר ממש בעיתי שמה!!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך