שלוםאנונימי (פותח)
חזרתי בשאלה לפני שנה ולא שמרתי שבת והחלטי שאת ראש השנה אני שומר אבל כשאח שלי בטעות כיבה את האור במטבח אז בלי לחשוב הדלקתי אותו והינו אצל דודים חרדים שלא יודעים שאני חילוני וגם לא התועררתי בבוקר לתפילה ולא שמעתי שופר ועכשיו אני עצוב כי אני יודע שזה באשמתי ושאלוהים שונא אותי והחג היה גם קשה כי לא הבאתי סיגריות כדי שאני לא יתפטה לעשן ואז גיליתי שמותר לעשן בחג
אח יקר,אוהבת את אבא
תעשה תשובה, ווידוי, יש לך את 10 ימי תשובה לפניך.
תתפלל בכוונה והכי טוב זה פשוט להתבודד בשקט, בפינה קטנה ופשוט לדבר עם אבא שבשמיים שמבין כל לב אדם, הריי הוא יצר אותנו.

שנה טובה!!
בחל"ו
תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
חחחחחהההה.... אהבתי את הקטע עם הסיגריות..
תשמח בזה שלפחות אצחקת את הקב"ה. אין דבר יותר מצחיק מחוזרים בתשובה. מה אתה מקפיד על עצמך! תשובה זה דבר שלוקח זמן, לאט לאט, ועד שמתישרים ע"פ ההלכה לוקח זמן אז כדי לך להתחיל לצחוק כדי שלא תתייאש.
אחי קודם כל אתה לא צריך להיות עצוב שלא עישנת....420mal
זה לא כזה מצווה גדולה.

חוץ מזה, הקטע הכי גרוע בחטא, זה ייאוש, כשהאדם מאבד תקווה ולא מאמין בעצמו זה הכי גרוע שיש!
אתה צריך להאמין שאתה מסוגל, אתה תמיד יכול, ביהדות גם במצב הכי נמוך האדם יכול להתעלות ולהגיע למדרגות גבוהות , כמובן שצריך לעשות הכל בהדרגה. לא הכל בבת אחת, אלא לאט לאט, עם סיוע של חברים.
שתזכה שבסוף שנה הבאה, תצפה לעוד שנה שכזו!!
מקווה שעזרתי טיפה=]...
הוא כתב שאוה חזר בשאלה, לא בתשובהמתוקה שכזאת
אז מה את רוצה שאני יעודד אותו להיות חילוני...420mal
חוץ מזה רואים שהוא כן מנסה להתקרב , גם אם הוא לא יודה בזה כל כך...
אחי היקרמכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

אחי היקר

דע אחי היקר שיש עצה לאתחיל מחדש
בוא נשמה תתחיל מחדש

א' בחג אכלתה? יפה יש מזוה של לאכול בחג

ב' יש לך רצונות טובים? יפה מאוד רבנו הקדוש אמר שהיקר זה הרצון

אין דבר כזה שד' שונא אותךננסי
כתוב בתפילה "כי לא תחפוץ במות המת, כי אם בשובו מדרכו. וחיה. ועד יום מותו תחכה לו, אם ישוב מיד יקבלו". ד' לא שונא אותך. הוא מחכה לך כל רגע. אם פספסת את ראש השנה, יש יום כיפור. ויש כל יום בעצם.
שלום!יקירה
א, 'ה יתברך!!ללא שונא אף אחד!!!!ממש ממש אף אחד!!!!. ב..הכללל לטובה!ורק לטובהה!..בגלל זה לא צריכים להיות עצובים תתפלל ל'ה יתברך!תדבוודד תבקש סליחה!!ובעזרתו יתברך!'ה יסלח לך....ואני לא יודעת מה הדין למי שמכסה אור בשבת..או שבכלל 'ה סולח לך..תשאל רב@אולי הוא ידע לענות.

בהצלחחה!!כל הישועות!
הרב שלוש [הרה"ר לנתניה]מתיר להדליק אור ביו"ט...420mal
אז בדיעבד אפשר להסתמך
אני עכשיו בתהליך של חזרה בתשובה , ואתה בשאלהאנונימי (פותח)
הלוואי שהייתי נולד דתי
בהצלחה בדרך! אבל דווקא לא תמיד זה טוב!אנונימי (פותח)
אתה באת מתוך הגועל אז אתה רוצה קדושה ומת לחיים טהורים.
אבל אלו שבאים מבתים דתיים (כמוני למשל...) רוצים לצאת לעולם ולטעום קצת..
ואז לפעמים חוזרים בשאלה או סותים מהדרך....
-אתה קולט ת'כוונה?
כנס...אנונימי (פותח)
תקשיב שניה אתה בא מבית דתי?

אם כה ...אז תחשוב שניה מה יצא לך מהחיים האלה של הכיף וכול הבלאגן.?? אני רצינית תחשוב תיהנה לשניה וכול החיים תסבול נכון שהחיים החילוניים יותר כפיים ולא מעיקים ואתה עושה מה שבא לך....וואלה זה באמת כיף ...אבל באמת תחשוב שניה מה הקטע של כול זה??....תהנה תבלה..אבל בסופו של דבר תחזור לאותה נקודה....

ויש לי עוד שאלה למה מרגיש עצוב?? אתה הרי חילוני כיף מבלה לא שומר שבת...החיים סלבט למה עצוב?..זה אומר שאכפאת לך...זה שלא הלכת לשמוע תקיעת שופר ולא התעוררת סימן שמשהו מפריע לך...שאיכפאת לך וואלה לי זה מראה שאתה מאיזשהו צומת כזה שאתה שלא יודע מה לעשות...

עצה שלי אל תרוץ אל תמהר כי אחרי זה תתחרט מאוד!! לך לאט לאט כדי שתבין מה אתה עושה...זה לא אומר שזה טוב אבל רק שתראה ואחרי זה לא תאשים אחרים..

שיהיה לך בהצלחה בדרך...ועוד דבר תיהיה בטוח שה' לא שונא אותך אין דבר כזה שאבא ישנא את הבן שלו =)
אם אדם עושה תשובה שלמה הקב"ה מכפר לו על כל מה שעשהאיזה טוב^אחרונה
בע"ה תנסה כמה שיותר להתקרב אליו ולשכוח הדברים הרעים שכבר היו ומעכשיו להשתדל לעשות דברים טובים יותר ותראה בע"ה בסוף שזה היה שווה את זה...ב"הצלחה!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך