שלוםאנונימי (פותח)
חזרתי בשאלה לפני שנה ולא שמרתי שבת והחלטי שאת ראש השנה אני שומר אבל כשאח שלי בטעות כיבה את האור במטבח אז בלי לחשוב הדלקתי אותו והינו אצל דודים חרדים שלא יודעים שאני חילוני וגם לא התועררתי בבוקר לתפילה ולא שמעתי שופר ועכשיו אני עצוב כי אני יודע שזה באשמתי ושאלוהים שונא אותי והחג היה גם קשה כי לא הבאתי סיגריות כדי שאני לא יתפטה לעשן ואז גיליתי שמותר לעשן בחג
אח יקר,אוהבת את אבא
תעשה תשובה, ווידוי, יש לך את 10 ימי תשובה לפניך.
תתפלל בכוונה והכי טוב זה פשוט להתבודד בשקט, בפינה קטנה ופשוט לדבר עם אבא שבשמיים שמבין כל לב אדם, הריי הוא יצר אותנו.

שנה טובה!!
בחל"ו
תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
חחחחחהההה.... אהבתי את הקטע עם הסיגריות..
תשמח בזה שלפחות אצחקת את הקב"ה. אין דבר יותר מצחיק מחוזרים בתשובה. מה אתה מקפיד על עצמך! תשובה זה דבר שלוקח זמן, לאט לאט, ועד שמתישרים ע"פ ההלכה לוקח זמן אז כדי לך להתחיל לצחוק כדי שלא תתייאש.
אחי קודם כל אתה לא צריך להיות עצוב שלא עישנת....420mal
זה לא כזה מצווה גדולה.

חוץ מזה, הקטע הכי גרוע בחטא, זה ייאוש, כשהאדם מאבד תקווה ולא מאמין בעצמו זה הכי גרוע שיש!
אתה צריך להאמין שאתה מסוגל, אתה תמיד יכול, ביהדות גם במצב הכי נמוך האדם יכול להתעלות ולהגיע למדרגות גבוהות , כמובן שצריך לעשות הכל בהדרגה. לא הכל בבת אחת, אלא לאט לאט, עם סיוע של חברים.
שתזכה שבסוף שנה הבאה, תצפה לעוד שנה שכזו!!
מקווה שעזרתי טיפה=]...
הוא כתב שאוה חזר בשאלה, לא בתשובהמתוקה שכזאת
אז מה את רוצה שאני יעודד אותו להיות חילוני...420mal
חוץ מזה רואים שהוא כן מנסה להתקרב , גם אם הוא לא יודה בזה כל כך...
אחי היקרמכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

אחי היקר

דע אחי היקר שיש עצה לאתחיל מחדש
בוא נשמה תתחיל מחדש

א' בחג אכלתה? יפה יש מזוה של לאכול בחג

ב' יש לך רצונות טובים? יפה מאוד רבנו הקדוש אמר שהיקר זה הרצון

אין דבר כזה שד' שונא אותךננסי
כתוב בתפילה "כי לא תחפוץ במות המת, כי אם בשובו מדרכו. וחיה. ועד יום מותו תחכה לו, אם ישוב מיד יקבלו". ד' לא שונא אותך. הוא מחכה לך כל רגע. אם פספסת את ראש השנה, יש יום כיפור. ויש כל יום בעצם.
שלום!יקירה
א, 'ה יתברך!!ללא שונא אף אחד!!!!ממש ממש אף אחד!!!!. ב..הכללל לטובה!ורק לטובהה!..בגלל זה לא צריכים להיות עצובים תתפלל ל'ה יתברך!תדבוודד תבקש סליחה!!ובעזרתו יתברך!'ה יסלח לך....ואני לא יודעת מה הדין למי שמכסה אור בשבת..או שבכלל 'ה סולח לך..תשאל רב@אולי הוא ידע לענות.

בהצלחחה!!כל הישועות!
הרב שלוש [הרה"ר לנתניה]מתיר להדליק אור ביו"ט...420mal
אז בדיעבד אפשר להסתמך
אני עכשיו בתהליך של חזרה בתשובה , ואתה בשאלהאנונימי (פותח)
הלוואי שהייתי נולד דתי
בהצלחה בדרך! אבל דווקא לא תמיד זה טוב!אנונימי (פותח)
אתה באת מתוך הגועל אז אתה רוצה קדושה ומת לחיים טהורים.
אבל אלו שבאים מבתים דתיים (כמוני למשל...) רוצים לצאת לעולם ולטעום קצת..
ואז לפעמים חוזרים בשאלה או סותים מהדרך....
-אתה קולט ת'כוונה?
כנס...אנונימי (פותח)
תקשיב שניה אתה בא מבית דתי?

אם כה ...אז תחשוב שניה מה יצא לך מהחיים האלה של הכיף וכול הבלאגן.?? אני רצינית תחשוב תיהנה לשניה וכול החיים תסבול נכון שהחיים החילוניים יותר כפיים ולא מעיקים ואתה עושה מה שבא לך....וואלה זה באמת כיף ...אבל באמת תחשוב שניה מה הקטע של כול זה??....תהנה תבלה..אבל בסופו של דבר תחזור לאותה נקודה....

ויש לי עוד שאלה למה מרגיש עצוב?? אתה הרי חילוני כיף מבלה לא שומר שבת...החיים סלבט למה עצוב?..זה אומר שאכפאת לך...זה שלא הלכת לשמוע תקיעת שופר ולא התעוררת סימן שמשהו מפריע לך...שאיכפאת לך וואלה לי זה מראה שאתה מאיזשהו צומת כזה שאתה שלא יודע מה לעשות...

עצה שלי אל תרוץ אל תמהר כי אחרי זה תתחרט מאוד!! לך לאט לאט כדי שתבין מה אתה עושה...זה לא אומר שזה טוב אבל רק שתראה ואחרי זה לא תאשים אחרים..

שיהיה לך בהצלחה בדרך...ועוד דבר תיהיה בטוח שה' לא שונא אותך אין דבר כזה שאבא ישנא את הבן שלו =)
אם אדם עושה תשובה שלמה הקב"ה מכפר לו על כל מה שעשהאיזה טוב^אחרונה
בע"ה תנסה כמה שיותר להתקרב אליו ולשכוח הדברים הרעים שכבר היו ומעכשיו להשתדל לעשות דברים טובים יותר ותראה בע"ה בסוף שזה היה שווה את זה...ב"הצלחה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך