אני מישי מוכרת כאן מהערוץ, כל פעם שיש לי משהו לדב ר בעילום שם אני באה לכאן ושופכת..
תקשיבו. היה לי בשבת דיון מאוד ארוך ורציני עם איזה מישו (זוכרים שפעם פעם פעם שאלתי אותכם על סיפור על איזה בחור אחד?? אז ה' זימן וב"ה אנחנו בקשר רציני וטוב עכשיו, נראה לאן זה יקח אותנו
אז הדיון היה איתו.) סיפרתי לו פעם על ערוץ 7 והוא לא ממש הבין, אז הוא הלך לחברים שלו שיסבירו.. ואז הוא בא אלי בשבת והיה פשוט מזועזע. דבר ראשון הייתי צריכה להסביר לו איך זה עובד עם הד של הפורום, והשיחה אישית והחדר ראשי.. והוא פשוט היה מזועזע!!
הוא לא הבין למה צריך כזה דבר, למה אנשים לא יכולים לדבר פנים אל פנים עם אנשים, למה אם במיצאות בחיים אני לא ילך וידבר עם סתם בחור או בחורה שאני פוגשת ברחוב- במיוחד אם אני לא מכירה אותם- למה במחשב אנ י כן מרשה לעצמי??
היה לי די קשה לשמוע את זה, התחלתי לומר לו דברים טובים על הערוץ, אבל איזה באסה שהם נגמרו די מהר..
זהו. אלו הגיגי להיום. אם תפסיקו לראות אותי פה (לא שאני נמצאת כאן כל כך הרבה) תדעו מאיזה סיבה זה, הוא פשוט שונא את כל אלו בעיקר כי הוא שמע מחברים שלו את כל הסיפורים הלא טובים שיצאו מהערוץ..
שבוע טוב