אוף..חבר ממש טוב שלי התלבט בין אותן הישיבות שאני התלבטתי בניהן וסגר בישיבה השניה.....חבל. נורא רציתי להיות איתו באותה ישיבה..
חבל.
חג'דומטאוף..חבר ממש טוב שלי התלבט בין אותן הישיבות שאני התלבטתי בניהן וסגר בישיבה השניה.....חבל. נורא רציתי להיות איתו באותה ישיבה..
חבל.
זה לטובה! כנראה שלחבר שלך יהיה יותר טוב שם.. אתה צריך לשמוח בשבילו.. ה' יזמן לך חברים חדשים. אתה תסתדר..

בעז"ה תמצא חברים טובים גם שם. למרות שזה באמת לא אותו דבר..
מתגברים..
עוד חברים טובים בעה!
בהצלחה!
איזה ישיבה סגרתה??[סקרנית מבטן ולידה...]
יצר המחלוקת התעורר בי.. להתעלם.. 
חג'דומטאת הסיבה לכך שאני לא הולך לישיבת גוש?
ולא למה לא הולך למקומות אחרים.. בהצלחה!!
חג'דומטאחרונהאני סתם אוהב לומר את זה לכל מי שואל אותי משהו אידאולוגי
ככה אני
חדשים. לא כל החיים החברים מהעבר באים איתנו וצריך גם להכיר חברים אחרים ולא להיות תלויים במה שהחבר/ה עושה ולעשות כמותם.
גם אני סגרתי לבד ודיי התבאסתי אבל לאט לאט אני משלימה עם זה למרות שמבחינה מסויימת כן רציתי לסגור ביחד עם חברה אבל הבנתי שבחיים לא תמיד חברות מהעבהר ימשיכו איתי הלאה.
שיהיה לך המון ב"הצלחה!
נ.ב
שכן שלי לומד שם.
מלא בהצלחה!
זה קרה לי בשנה שעברה עם האולפנות...
ב"ה מתגברים!
עכשיו יש לי חברות מדהימות ככה שבחיים לא הייתי רוצה להיות באולפ' של חברה שלי...![]()
ונ"ב - אתה יודע אם הישבה במצפה רמון זאת הישיבה שהייתה פעם בדימונה??? (סתם מסקרן כי אני גרה שם..)
יש לי חברת ילדות שפשוט גדלנו ביחד , והיא אחת החברות הכי נשמות ואמיתיות שיש! ואז בסוף כיתה ח נפרדו דרכנו ... אני עברתי לעיר אחרת וגם היא. להגיד שזה לא מבאס או כואב? אי אפשר.
כי החברות הייתה חברות נפש של ממש. ברמות שאי אפשר להסביר.
להגיד שהחברות נשארה כשהייתה רק אם נשמור על קשר - שקר טהור להגיד את זה .כמה שנדבר בטלפון וניפגש מדי פעם זה לא אותו דבר. לכל אחת יש את הסביבה שלה ואת הלוח זמנים שלה.
מה שכן אני יכולה להגיד - זה שיש לנו בורא לעולם והבורא הזה החליט שמוטב שדרכיכן תפרדנה. כלומר ההחלטה אם להישאר חברים או לא ועד כמה לחזק את הקשר תלויה אך ורק בכם . אבל עכשיו כל אחד במקום שלו . כל אחד במקום שבו הוא צריך להיות לרגע זה ולמלא שם את שליחותו בעולם . כל אחד צריך להתעצם אחרת להיבנות אחרת ולקבל דברים אחרת .אי אםשר לדעת מה היה קורה אילו ואילו ...
בהצלחה רבה ותזכור שהכל לטובה , גם אם קשה הדרך

גיברת פלסף.זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים