נוו אז איך היתה לכם הבגרות??נחמה בין החוחים =]

איזה שאלון עשיתם??

803*חזרזיר*

ברוך ה' הלך לי הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה.

אפשר לומר שהיה לי נס -  המורה חרשה איתי 2 נושאים,
ובדיוק מהנושאים האלו היו 2 שאלות מכל נושא, כך שהיתה לי את האפשרות להגיע ל100.

אז מאה בטוח לא קבלתי (בכ"ז, השנה אין צבירה), אבל ב"ה הכיוון נראה חיובי.

801נעה*

היה נחמד... לא עשיתי שאלה 4 על סדרות.. לא הבנתי כלוום!!היא היתה קשה!

אבל קיבלתי מאה

806~מישי~

לא משהו אבל לפחות הצלחתי יחסית בגיאומטריה ובטריגונמטריה

806JustMe

מזעזע . גיאו וטריגו היה די סביר ,אבל כל השאר....מועד ב' בע"ה

חח גם לי..~מישי~

גיאו וטריגו הצלחתי כמעט לגמרי. אלגברה וחדו"א הסתבכתי די הרבה..

הם עצבנו אותי בחדו"א במקום לשאול הרבה על נק' קיצון, פיתול, אסימפוטות, אינטגרלים שעל זה עבדתי מלא וזה מה שמתמקדים בלימוד שאלו כל מיני שאלות מוזרות כאלה..

מקווה שלא יתבטלו המגנים..

מישהו יודע אם במועד א' ממוצע הציונים בבגרות קטן ביותר מ20 נקודות ממוצע המגנים בשכבה המגנים מתבטלים גם אם במועד ב' משפרים? או שאם המגן מתבטל בגלל מועד א' למועד ב' ניגשים בלי מגן? קיצור איך זה הולך? (כי לדעתי יש סזיכוי סביר שיתבטלו לנו המגנים.. לצערי..)

אני לא יודעת בדיוק..JustMe

אבל לפי מה שהבנתי מגנים במתמטיקה לא נופלים כל כך מהר, יש איזשהו קטע עם שלושת המועדים..אני צריכה לברר את זה. 

807Namy

גרוע, זו הייתה ממש אכזריות להביא בגרות קשה כזאת.

804asaf300

אחלה!! ממש טוב...חיוך

805SimplePlan

לא נעים להגיד, אבל היה מטורף... הכל נכון

וגמרתי מתמטיקהההההההההההההההה

805 היה מצוין קליל בטירוף...פעמיים חי

נכון? נכון? D:SimplePlan

הדבר היחיד שהרתיע אותי היה שאלה 4 כי לא היה לי כח להסתבך עם החזקה של e. אבל חוצמזה... יפהפה ממש

802נדנדה כתומה.

ישלי 70 בטוח

השאר ישמצב

אנלא יודעת גדילה ודעיכה

ואני שונאאת בוחנים של בגרויות!!

בקשה קצת מוזרה...נפשי תערוג

אם יש כאן כאלה שיש להם ספרים (שלא מתכוונים למכור) או מקודיות שהם לא צריכים

אני אשמח לקבל

לא משנה איזה שאלון, העיקר שזה במתמטיקה.

כל שאלון זה טוב!!

תודה

תבורכו

לי יש ספר של שאלון 803נחמה בין החוחים =]

וכנראה שלא אצטרך אותו, אבל הוא נראה כמו אחרי טראומה (אין לו כריכה).

803 ב"ה לפי התשובון קיבלתי 95-99 משו כזה תלוי כמהליק המדליק123

יורידו לי על טעות חישובית

אני לא צריך את הכריכה, אני צריך את התוכןנפשי תערוג

את יכולה לספר לי קצת יותר על הספר?

איזה חברה וכו'?

זה של אתי עוזרי ויצחק שלו.נחמה בין החוחים =]

ספר בגוון סגול.

יש בו כ- 30 מתכונות בסוף הספר עם תשובות בסוף כל מתכונת.

801אווזה.

היה מזעזעעע

עשיתי 3 וחצי שאלות מתוך 6..

אני מטומטמת. רישמיתת

היה פשוטמושמושית

מזעזעזעעעעעעעעע. (805)

הגשתי באמצע ויצאתי

עצומה לשלאון 806 לחתום ולהפיץ (קישור בפנים)~מישי~
שהיה בהצלחה בהמשך הדרך!אולפניסטית 1

803לחוצה !

אוף אני ממש בלחץ !

עניתי על 4 שאלות 3 מתוכם מלאות .

ואת הרביעית יש לי דרך לא נכונה ותשובות נכונות [כי גילו לי ]

בטח יפסלו לי על חשד להעתקה מה עושים ?

וואו חבר'ה, משהו שממש צרם לי -*חזרזיר*
עבר עריכה על ידי *חזרזיר* בתאריך י"ג בסיון תשע"ג 11:37
עבר עריכה על ידי *חזרזיר* בתאריך י"ג בסיון תשע"ג 11:36

צודקים, זה חשוב, וזה מתסכל שהיה קשה.

אבל - מי שלא הלך לו טוב, או שהיה לו מאוד מאוד קשה, מי שלא הצליח את כל השאלות וגם מי שיצא בהרגשה טובה.

עשיתם את המאמץ שלכם, זהו, זה עבר - מה עכשיו?

או שמתחילים להתכונן למועד ב' ומחכים לציונים, או שניגשים שנה הבאה, או שלא ניגשים יותר, תלוי בכם כמובן.

אבל אחרי שהשקעתם כ"כ הרבה, תרגעו קצת.

שאף אחד לא יחשוב שהוא מטומטם או חלש - כי זאת בגרות.

החוכמה והטוב שבכם נמדדים לפי דברים לגמרי שונים.

כל מי שזקוק לזה, שייקח ---->

מי שאומר ש806 לא העיד על חוכמה זה ממש לא נכון~מישי~

אבל הוא היה מוגזם.. צריך להיות מדד זהה לכל שאלון. לא יתכן ששנה אחת הוא ברמה אחת ושנה אחרת ברמה שונה (יתכן ברמת הסביר אבל פה כולם מסכימים שזה היה שונה באופן חריג משנים אחרות ברמת השאלות, בסגנון ה"מקורי" והשונה שהיתה דרך אחת לפתור ולא דרך שעושים בד"כ.. וזה היה במספר שאלות.. לא באחת או שתים כמו שיש לפעמים..)

אבל נכון זה שלא ריאלים זה לא אומר שאין שכל.. (כן שכל זה חשוב זה חלק ממה שעוזר לאדם להתקדם- לא רק בחיים, אלא העיקר-בעבודת ה' ). נגיד מורתי לספרות לא טובה במתמטיקה אבל היא פשוט גאון... (במדעי הרוח.. שאין ספק שזה גם מאוד חשוב)

801!! זוועה ניגשת למועד ב'..גיברת פלסף.

801ליאורוש
לפי דעתי היה די קל.. יש לי חברות שאמרו שהיה להם ממש קשה .... היו שם שאלות שעשיתי אותם כבר.. עשיתי את הכל..ובע"ה יהיה טוב
806,807נגמרו הכינויים
הבגרות הייתה מזעזעת.
היה לי נס שהצלחתי לפתור הכל.
הצלחתה את תרגיל 2 ב807?Namy

אם כן, אתה גאון.

הצלחת לפתור הכל????????.~מישי~

איך הלך בחדו"א ב06? ובסדרות? 

כמעט כל התוצאות הסופיות שלי לא נכונות (הסתברות נגיד השאלה היתה סבירה אבל בגלל הלחץ שכחתי בכל השאלה להכפיל בשופט שלא הצביע בעד אז בקושי יתנו לי נק' על השאלה...אבל השאר היה ממש קשה..למרות שגיאומטריה וטריגו בערך הצלחתי.)

אממ.נגמרו הכינויים
מה הייתה שאלה 2?
החדו"א עשיתי והלך טוב, גאומטריה מבחינתי היה הכי מכשיל, הייתה שאלה שידעתי ממש, אבל היה לי קשה להתמקד על אחת מה2 האחרות , לא ידעתי מה לבחור. אבל בסוף הצלחתי. והסדרות היה קל. השאלה הכי קלה בעניי.
הסדרות היה קל אבל היתה לי טעות חישובית~מישי~

ואיכשהו לא השתמשתי בנתון של הגדול מ.. בעצם אולי כן.. אני לא סגורה על זה. אני זוכרת שבזכות זה מצאתי את התחום של n דווקא גיאומטריה וטריגונמטריה הלך יחסית אחלה (בטריגו טעות חישובית קטנה לא משמעותית).

וחדו"א היתה לי שאלה אחת שהצלחתי חלק ואחת שהצלחתי בערך סעיף וחצי...

אני מרגישה פשוט טיפשה.. מה לעשות?~מישי~

לזכור שיש לך מועד ב' וחורף וקיץ ומועד בצבי-ליזציה

ואולי יהיה פקטור ובכל מקרה - את לא צריכה להרגיש רע. למדת, השתדלת והייתה בגרות קשה.

806...?!.

ומישי- את ממש לא צריכה להרגיש טיפשה!! אני מכירה טוב מאוד את ההרגשה הזאת ,והיא פשוט לא נכונה..כי לפעמים מצליחים, ולפעמים לא, ובדר"כ זה בגלל לחץ ולא שכל..(כמה שזה נראה כאילו זה לא קשור ללחץ והיית הכי ממוקדת בעולם, זה משפיע איכשהו, לפחות עלי..)

806...?!.

גם לי הלך טוב בחלק הראשון וחדו"א...דווקא גאומטריה וטריגו לא הצלחתי...

והסברות הייתה השאלה הכי קלה בעיני..;)

ובשביל מעידות כאלה-יש מועד ב' וג' וכו'..

אני אישית לא חושבת שהבגרות הייתה קשה מידי, ובאופן כללי הייתה פתירה..(ואני אומרת את זה בתור מישהי שכן תעשה מועד ב'..)

באופן כללי- מרגיש לי שממש התבכיינו על הבגרות, וכמה היא לא הוגנת וקשה וזה..בצורה מוגזמת, אפילו מאוד. נכון, היו שאלות שונות , אולי קצת יותר מהרגיל, אבל זה חמש יחידות, זה דורש מחשבה..וגם בבגרות של חורף תשע"ג היו שאלות כאלה. ואולי במקום להתמקד בלהתלונן ולבכות (לא בקטע הרע..) תתמקדו בלהתכונן נכון יותר למועד ב', פחות טכני ויותר מחשבתי.. (ושוב, גם אני לא הצלחתי...)

בהצלחה לכולם!!

חורף תשע"ג היה הרבה יותר קל- בערך שאלה אחת בסגנון~מישי~אחרונה
עבר עריכה על ידי ~מישי~ בתאריך י"ד בסיון תשע"ג 19:32

כזה.

עקרונית זה היה פתיר אבל צריך להתחשב בלחץ וגם הרבה מהדברים זה היה בדרכים מוזרות שצריך איכשהו לעלות עליהן ואתה בלחץ.. אז זה ממש קשה.. נכון אני יודעת שצריך חשיבה ותמיד יש חשיבה אבל הסגנון של השאלות היה בלתי נסבל. השאלות נוסחו מסורבל. היה קשה להבין מאיפה להתחיל.. והחקירות בחדו"א היה ממש נבזי היו חלק מהדברים כאלה קלים ברמה של מה שלמדנו בהתחלה וחלק ממש קשים וכל הדברים הרגילים כמו אסימפטוטות, אינטגרלים וכד' בקושי שאלו ואני חרשתי על זה מלא. תם למדתי חקירה. בכלל לא ביקשו כמעט חקירה רגילה.. ביקשו דברים אחרים... הסדרות היתה סבירה.. לא הבנתי את הקשר של האי שיוויון (גדול מ) שהיה שם..אני בכלל לא זוכרת אם התמשתי בו (אני זוכרת שפתרתי אותו אבל לא זוכרת מה עשיתי עם זה אח"כ). בעיקרון את צודקת שכדאי להשקיע למועד ב' ובעז"ה זה מה שאעשה וכולם מאוד התאמצו לפתח את החשיבה גם למקומות אחרים שלא חשבתם עליהם וגם עשו לנו את זה במתכונות אבל זה היה יותר מדי שאלות כאלה במבחן אחד שכבר לא יכולתי .. פשוט התלבלתי ועשיתי שטויות..

5 יח' זה אף לא טכני אבל זה לא אומר שאתה מצליח לעלות על כל דבר.. אם השאלות היו מנוסחות נורמלי עוד היה אפשר להתמודד עם הקושי..הבעיה שבקושי הבנתי מה הם רוצים..

במחשבה שניה- עברתי עכשיו על הבגרות והיא פחות מזעזעת ממה שהיה נראה לי. אני די בטוחה שאם הייתי פחות בלחץ הייתי מקבלת ציון טוב. (הייתי מצליחה כמעט לגמרי את אלגברה, כשאני עומדת לקבל בערך חצי ואולי קצת פחות מהפרק של אלגברה וגם הייתי מספיקה לעשות את התרגיל השני של חדו"א שעשיתי ממנו רק סעיף וחצי).

804{ר}צינית

היה גרווע!!

ואגב יש על זה רעש בתקשורת!!

803 (כיתה י') ב"ה היה מעולה!!לולית10

כל התשובות נכונות והגישו אותי על99 ב"ה!

זה אומר שבע"ה הסופי שלי100!!!

אבל אני עושה 4 יח' בע"ה אז בכלל זה לא נכנס לתעודת בגרות...

005 אני מהדור הישן...הסטלן הקטן
סיימתי עם התעודה.
היה קשששהה בטירווווףףף!!!ננח=)

מבולבלאפאטי

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך