מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
4 כפות שמן
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1/2 2 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח מחוקה
הכנה:
להמיס על אש קטנה את השוקולד והשמן ולהוסיף את הסוכר עד שכל התערובת נמסה.
לכבות את האש, להוסיף את הביצים (אפשר לוותר על ביצה אחת) אחת אחת תוך כדי עירבוב מהיר, כדי שהבלילה לא תהפך לחביתה.
להוסיף פנימה את כל שאר המצרכים לקבלת תערובת אחידה ומפנקת.
להכניס את הקערה עם התערובת למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה, להוציא וליצור בעזרת כפית עיגולים וכל כדור לצפות במעט אבקת סוכר.
להניח על תבנית עם נייר אפיה וליצור גומה במרכז כל עוגיה.
לאפות בתנור מחומם מראש ל180 מעלות לכרבע שעה, לא יותר מזה, אחרת העוגיות מתקשות מאוד לאחר הוצאתן מהתנור.
המתכון ל50 עוגיות, ומתבסס על מתכון של אלירז.
בתיאבון!


)
)
