העולם רע.
הדרכים לשרוד בו הם כח,כסף,ועוד כלמיני דברים מולדים שמי שלא נולד איתם,נדפק.
אין מקום אמיתי לדברים כמו,טוב,אהבה,אמפתיה. זה רק אשליה שמנסים למכור לנו.
אוף.
העולם רע.
הדרכים לשרוד בו הם כח,כסף,ועוד כלמיני דברים מולדים שמי שלא נולד איתם,נדפק.
אין מקום אמיתי לדברים כמו,טוב,אהבה,אמפתיה. זה רק אשליה שמנסים למכור לנו.
אוף.
יעבור בע"ה..
אמן שמהר.
דבר עם ה', תספר לו מה אתה חושב על העולם שלו, הוא יעזור לך לראות ולהבין נכון, הוא טוב בזה,
רק דבר איתו..
מדבר איתו הרבה 
רק תפתח ת'עיניים ותחפש אותם!
צודק, הכל פה מכוסה ברוע, בשחור,
ובאמת כשמסתכלים ככה על העולם הוא נראה הכי דפוק שיש ואתה רק רוצה לעווף ממנו כבר!!
לי אישית זה כבר קרה כמה פעמים, שאתה מסתכל על עצמך, ואח'כ על העולם - והוא נראה לך כזה ענק, וכולו עמוס בשקרים
וזזבל, וכזה מפחיד ומעוות, ואתה אומר לה': קח אותי וזהוו!! אני לא רוצה להישאר פה עוד רגע אחד! העולם גדול עלי, ואין לי
כוחות לעמוד מולו!! פשוט ככה!
אבל זה לא חכמה להיות כאלה..אתה צריך פשוט להאמין חזזקק וכל הזמן ש- יש פה טוב!!! הוא בטוח קיים!!
הרי זה העולם של הקב"ה, והקב"ה הוא מקור הטוב! כל מה שהוא עושה בעולם שלו, זה טוב גמור!!! תאמין בזה!
ואז שואלים: אם העולם הוא כזה טוב, אז למה אני לא רואה ת'טוב הזה???
אז זהו- שאנחנו כאלה קטנים, ברמות שאתה לא מאמין..לא מבינים כלום ממה שקורה לנו! בכלל לא יודעים מה טוב ומה
לא...את זה רק ה' יודע! אנחנו צכים להתחזק באמונה שזה הדבר הכי מדהים ומתוק שרק יכול לקרות!!
זהווו..אז שיהיה בהצלחה!![]()
*בננית*וגם לי יש לפעמים הרגשה מגעילה כזאת. לפעמים זה מתסכל איך שהעולם מתנהל. שהכל סובב סביב התנאים איתם הגעת לעולם - יופי, כסף, קשרים ופרוטקציות וכו'.
אבל לומדים שיש דברים רעים ויש טובים.. ואם רק קצת מחפשים את הטובים, מיד מוצאים אותם (-;
ב"הצלחה!![]()
עולם נפלא שדורש תיקון
וחוצמזה, אתה בוחר איך לחיות,
חיים של אמפתיה
או כסף.
ולא אף אחד אחר.
הוא אומר שזאת רק הרגשה, שימי לב
אהבה אפשר לבטא במילים! זה נכון שרוב האהבה משודרת על כסף אבל אפשר גם אחרת!!
העולם הוא מקסים!
מתאים לך עכשו טיול בטבע! לראות את הבריאה! לך למג'רה לחצבני לתל דן מקומות מהממים טבעים נופים שרק הקבה יודע לעשות!!
אבל גם בחוץ תיסתכל תראה שבתוך העולם "ההרוס" יש טוב! ואתה עצמך יכול לתקן אם המילים הטובות המעשים! אתה לא אמור להיות רבי! רק אתה תעשה ותראה איך העולם משתנה!
פעם ראשונה שכתבתי המון ובאמת דברים אז אני מבקשת לתיחס ברצינות! תודה
)לולית10ד' ית' הוא זה שמנהיג את העולם והוא עושה זאת בחסד ורחמים! רק צריך למצוא את הטוב...
מניסיון!
למרות שכל אחד יכול למצוא לעצמו איזו אהבה קטנה או שימחה נחבאת
רק צריך לדעת לחפש
בהצלחה וזה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים