גיבוש צוותקולמוס הנפש 3>
עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך י"ז בסיון תשע"ג 00:52

למישהו, (רצוי למישהוהים) יש בראש איזשהם רעיונות לפעילויות גיבוש שעשו לכם כצוות וזכורות לכם ככייפיות ומגבשות? 

או שאתם עצמכם הפעלתם צוות בפעילות גיבוש כלשהי?

אני צריכה פעילויות שכאלו לצוות גדול במיוחד.

יכולהיות איזשהו משחק כייפי בחוץ או משו...

ובכלל, אם יש למרכזים/ות שמביניכם טיפים ליצירת מורל של צוות, אשמח לכל רעיון.

תהיו נחמדים, ותכתבו את אשר עולה על ליבכםקורץ

תודה מראש!!!

אני נחמדה.. ;)לבב

אפשרות לגיבוש צוות שלא לוקח הרבה השקעה ומאמץ:

סיור בירושלים או בכל מקום אחר, מראש מחלקים את הצוות  לקבוצות ונותנים להם שם ל מקום/ ביכנ"ס.. והם צריכים להכין הדרכה על אותו מקום כיד הדימיון טובה עליהם (תלהיבי אותם לעשות משו מקורי..הצגה/סיפור/שיר..)

אחרי הסיור מחלקים אותם לקבוצות ונותנים הם סכום של כסף וכל קבוצה צריכה להכין חלק אחר מהארוחה (אצלנו הלכנו לשוק מחנה יהודה וקנינו שם) מביאים אמגזיות סירים סכינים וקרשי חיתוך ומבשלים במקום..

זה ממש כיף ומגבש!!

בהצלחה!!

משחק ממש מוצלח...טלטלולה

עשיתי את זה לצוות שלי וזה היה מטורף... אפשר לעשות את זה עם די הרבה צוות למרות שאני עשיתי את זה לצוות מאוד מצומצם... לוקחים בקבוק מים חצי מלא, קושרים לו מס' חוטים בפיה למעלה ואותו מס' חוטים בפס כל שהוא בתחתית הבקבוק, המטרה היא למלא כוס מים. החוטים צריכים להיות די ארוכים וחובה להחזיק בקצה החוט.... אח"כ את משכיבה מישהו על הרצפה ומגדירה סביבו שטח שאסור לדרוך בו וכולם צריכים לתת לו לשתות על ידי משיכה בחוטים... אם לא הובנתי את יכולה לפנות אלי באישי... יש לי עוד המון משחקי ODT פשוט אין לי כוח לכתוב אותם אז מי שרוצה אפשר לפנות אלי באישי...

יש מללללא משחקיםאופה קטנה

הנה מה שעולה לי בראש עכשיו:

*פתקים/עתידות-רושמים עתידות על פתקים ושמים אותם בשקית,כל אחד בתורו מוציא פתק ומביא את הפתק שהוציא ואת השקית למי שתואם את העתיד הזה. מי שמקבל את השקית משאיר אצלו את הפתק ומוציא פתק חדש וחושב למי הוא מתאים וכן הלאה.

*בינגו צירופים-משחק מ-ע-ו-ל-ה, קצת קשה להסביר אותו, אז ממש מוזמנים באישי. זה לא סתם בינגו זה ממש דורש מחשבה והגיון!

*כל המשחקי סיטואציות שבהן אומרים משפט ויש 2 חברה שמציגים את הדעות נכון/לא נכון וצריכים לשכנע את כולם.

*קפה/שוקו דילמה-כל סוג שהוא!

*לא יודעת איך קוראים לו, אבל משחק מעולה:כל אחד רושם את השם שלו בתחתית העמוד.מכינים מראש שאלות (כמו:איזה חיה תהיה, במה יעבוד, איפה יגור, איזה משפחה תהיה לו עוד 10 שנים וכן הלאה ככל העולה על רוחכם!) ואז מעבירים את הדף למי שיושב מימין ומתחילים לשאול. כל אחד צריך לענות(בכתב) על השאלות ששואלים(בע"פ) בחלק העליון של הדף, לפי הבנאדם שהדף שייך לו[השם שרשום בתחתית העמוד!] אחרי כל שאלה, מקפלים את הדף(רק את החלק של התשובה) ומעבירים ימינה וכן הלאה!

ממש מצחיק לגלות מה אנשים חושבים עליך! מומלץ בחום!!!

*אותו עיקרון של לקפל את הדף ולהעביר, רק שכותבים סיפור(משפט-משפט) וחייב להיות מהווי הסניף/הצוות!

יש לי עוד כמה בראש, אבל הם יותר מוכרים אז אני לא כותבת...

מוזמנים באישי אם יש שאלות והמון המון בהצלחה!

תהנו! צוחק

יש לי משחקעורי עוריאחרונה

לא עשינו אותו בצוות אבל זה מתאים

כותבים את השמות של המדריכים על פתקים,מקפלים כל פתק ומכניסים לשקית

מסדרים כיסאות לפי מספר המדריכים+כיסא ריק-4 כיסאות בשורה וככל שאר הכיסאות בחצי מעגל מולם.

מתחלקים ל-2 קבוצות ואפשר לסמן את הקבוצות עם קרפ בשני צבעים שקושרים על הצוואר(שיבחינו באיזה קבוצה כל אחד).

בארבע כיסאות שבשורה יושבים 2 מכל קבוצה אבל לא אחד ליד השני, כלומר-אחד מקבוצה 1,אחד מקבוצה 2, אחד מקבוצה 1, אחד מקבוצה 2.

כל השאר יושבים על הכיסאות בחצי מעגל ולא משנה באיזה סדר.

כל אחד מקבל פתק עם שם(צריך לדאוג שלא יקבל את השם שלו) ומעכשיו זה השם שלו.(אסור לגלות מה השם שיצא לך)

המטרה-שבכל 4 הכיסאות ישבו 4 אנשים מהקבוצה שלך.

איך זה הולך?-מי שהכיסא הפנוי מימינו קורא בשם כלשהו ואז מי שקיבל את השם הזה, עובר לשם וכן הלאה.

במהלך המשחק כבר מצליחים לזהות חלק מהשמות ואז קל יותר להעיף אנשים מהקבוצה השניה מהכיסאות שמקדימה(אפשר להמציא להם שם-נגיד "המגניבים") ולשים במקומם אנשים מהקבוצה שלך...

אם יש שאלות(כי זה די מורכב)-מוזמנים

מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה

שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה

טקסט להכתרהלאה בובלי
למשהו יש טקסט טוב להכתרה, משהו קליל אבל עם מסר .. בערך 40 דק, ממש תודהה , ממש יעזור אם תענוו
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
אם יש פה קומונרים/ות באישי
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨

יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??

רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור

ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי מוקפת אור

ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
בהתחלה היה משחק שהיה קשור אז אבל פחות נראלי יהיה קשור בשבילך..
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
דחוף דחוף לעכשיו מחפשת קטע פרידה -חיזוק והעצמה ,יהודיה12
עדיפות לתורני אבל לא חייב
קטע על נתינה אור העצמה
קטע פרידה ממה?מוקפת אוראחרונה

אהלן, די דחוף:הממממממממ
נכנסתי להדרכה עכשיו ואני מתלבטת אם לעשות פעולת פתיחה עכשיו בסגר בזום , או לחכות לעוד שבועיים ואז לא בטוח שיתנו לעשות פעולות גם.
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים

בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!

נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..

יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..

תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.

בהצלוחה!!

כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
תודה!

וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!

אולי יעניין אותך