אבל נו שוין, שנה שעברה זה היה על אנטומיה,
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
אפשרות לגיבוש צוות שלא לוקח הרבה השקעה ומאמץ:
סיור בירושלים או בכל מקום אחר, מראש מחלקים את הצוות לקבוצות ונותנים להם שם ל מקום/ ביכנ"ס.. והם צריכים להכין הדרכה על אותו מקום כיד הדימיון טובה עליהם (תלהיבי אותם לעשות משו מקורי..הצגה/סיפור/שיר..)
אחרי הסיור מחלקים אותם לקבוצות ונותנים הם סכום של כסף וכל קבוצה צריכה להכין חלק אחר מהארוחה (אצלנו הלכנו לשוק מחנה יהודה וקנינו שם) מביאים אמגזיות סירים סכינים וקרשי חיתוך ומבשלים במקום..
זה ממש כיף ומגבש!!
בהצלחה!! 
עשיתי את זה לצוות שלי וזה היה מטורף... אפשר לעשות את זה עם די הרבה צוות למרות שאני עשיתי את זה לצוות מאוד מצומצם... לוקחים בקבוק מים חצי מלא, קושרים לו מס' חוטים בפיה למעלה ואותו מס' חוטים בפס כל שהוא בתחתית הבקבוק, המטרה היא למלא כוס מים. החוטים צריכים להיות די ארוכים וחובה להחזיק בקצה החוט.... אח"כ את משכיבה מישהו על הרצפה ומגדירה סביבו שטח שאסור לדרוך בו וכולם צריכים לתת לו לשתות על ידי משיכה בחוטים... אם לא הובנתי את יכולה לפנות אלי באישי... יש לי עוד המון משחקי ODT פשוט אין לי כוח לכתוב אותם אז מי שרוצה אפשר לפנות אלי באישי...
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
לא עשינו אותו בצוות אבל זה מתאים 
כותבים את השמות של המדריכים על פתקים,מקפלים כל פתק ומכניסים לשקית
מסדרים כיסאות לפי מספר המדריכים+כיסא ריק-4 כיסאות בשורה וככל שאר הכיסאות בחצי מעגל מולם.
מתחלקים ל-2 קבוצות ואפשר לסמן את הקבוצות עם קרפ בשני צבעים שקושרים על הצוואר(שיבחינו באיזה קבוצה כל אחד).
בארבע כיסאות שבשורה יושבים 2 מכל קבוצה אבל לא אחד ליד השני, כלומר-אחד מקבוצה 1,אחד מקבוצה 2, אחד מקבוצה 1, אחד מקבוצה 2.
כל השאר יושבים על הכיסאות בחצי מעגל ולא משנה באיזה סדר.
כל אחד מקבל פתק עם שם(צריך לדאוג שלא יקבל את השם שלו) ומעכשיו זה השם שלו.(אסור לגלות מה השם שיצא לך)
המטרה-שבכל 4 הכיסאות ישבו 4 אנשים מהקבוצה שלך.
איך זה הולך?-מי שהכיסא הפנוי מימינו קורא בשם כלשהו ואז מי שקיבל את השם הזה, עובר לשם וכן הלאה.
במהלך המשחק כבר מצליחים לזהות חלק מהשמות ואז קל יותר להעיף אנשים מהקבוצה השניה מהכיסאות שמקדימה(אפשר להמציא להם שם-נגיד "המגניבים") ולשים במקומם אנשים מהקבוצה שלך...
אם יש שאלות(כי זה די מורכב)-מוזמנים
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!