ביקשתם? תקבלו! (בעיה מס' 1)יוני123456

בס"ד

שלום לכולם!

אני מדריך בבנ"ע בלוד ובמשך תקופה ארוכה (הם הגיעו פעמיים שלוש, בארבע חודשים האחרונים) לא הגיעו לי חניכים, וזה לא שלא השקעתי.

עכשיו אני כבר בתקופת בגרויות אז זה כבר יותר מסובך לעשות פעולה באמצע שבוע,

ובחופש המד"ש שלי טס לחו"ל.

אני כבר מתחיל להתיאש.

יש למישהו רעיון איך אני אביא אותם לסניף?

אנחנו עשינו בסניף מבצע -שושנה!

מבצע תנו"ז (תפילה, נוכחות וזמן).

אם תעשה להם איזה מבצע שווה, עם פרס, ותאריך סיום מוגדר (נגיד - תחילת החופש), יהיה להם עניין להגיע, ופתאום הם יראו שפעולות הן כיפיות, ושווה להתאמץ ולהגיע...

זו דעתי

חשבנו על זה בסניף...יוני123456

אנחנו כנראה עושים את זה בתחילת החופש.

בכל זאת תודה רבה!

יש השנה משו שווה ביותר של החופש!!מקום בעולם

תפנה אליי אם אתה רוצה הסבר,אין לי כח לחפור פה ;)

היתה לי בעיה דומה..במבה 805

זה לא שלא באו לי בכלל חניכות - אלא באו לי כל שבת איזה 3 ככה... ואותי זה קצת עצבן כי זה שעה ורבע הליכה לסניף מהבית שלי..! אז פשוט באתי אליהן לבית ספר וסיפרתי להן שבאו 3 חניכות (עם עצבים ושוק וזה..) וגם הן היו בשוק - כי אנחנו השבט הכי גדול בסניף (מתוך כ50 חניכות בסניף כ20 שלי ) והן לא היו רגילות להיות בעמדה כזאת שכמעט ולא באות חניכות- שבת אחרי באו לי 7, ושבת שאחריה באו לי 9    ושמתי לב שבנוסף מה שעזר זה לעשות פעולות אמצע שבוע.. נכון - זה יותר קשה בייחוד גם בתקופה של הבגרויות.. אבל דוגרי בינינו.. יום לפני בגרות יש יום חופש אז אפשר לפנות איזה שעתיים מהיום הזה לפעולה בסניף.. אפילו לא פעם בשבוע.. פעם בשבועיים שלוש שהחניכים ירגישו פעילים בסניף חוץ משבתות ואז הם באים גם בשבת כי היה להם כיף באמצע שבוע..  אז תבוא אליהם לבית ספר, תדבר איתם ותראה מה אתה יכול לעשות כדי שהם יבואו לסניף יותר.. ב"הצלחה רבה!

סליחהujuj

אבל אני לא הבנתי מה במבה אמרה. גם לי בעיקרון יש לי 7 חניכים על הדף 1 לא כ"כ מגיע(כי יש לנו סניף דוס והוא לא כ"כ, למישהו יש רעיון איך לחבר אותו?) ובכל שבת מגיעים לי בערך 2, איך אני יכול לגרום להם לבוא יותר?

השיטה הכי טובה לדעתי זה לשאול את החניכות..במבה 805

גם שאלתי אותן אחרי זה מה אני יכולה לעשות כדי שהן יבואו יותר.. וגיליתי שאם אני אוספת אותן מהשכונה אז באות לי עוד כמה..

...יוני123456

אני כל שבת בא אליהם לשכונה, אבל הם אוהבים להשאר באותה הבועה שלהם...עצוב

גם לנו לא היו כ"כ מגיעות חניכות..מקום בעולםאחרונה

עד שעשינו פעולה במקום שונה,לא בסניף..
ואז הגיעו גם רק איזה 3,4..
אבל אחרי זה הן סיפרו למי שלא הגיעה שהיה ממש שווה ושהלכנו לפארק,אז הן מתחילות להגיע יותר..
בהתחלה הן היו בהלם כשהן שמעו שלא משלמים לנו!! המוםהמום

מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה

שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה

טקסט להכתרהלאה בובלי
למשהו יש טקסט טוב להכתרה, משהו קליל אבל עם מסר .. בערך 40 דק, ממש תודהה , ממש יעזור אם תענוו
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
אם יש פה קומונרים/ות באישי
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨

יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??

רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור

ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי מוקפת אור

ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
בהתחלה היה משחק שהיה קשור אז אבל פחות נראלי יהיה קשור בשבילך..
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
דחוף דחוף לעכשיו מחפשת קטע פרידה -חיזוק והעצמה ,יהודיה12
עדיפות לתורני אבל לא חייב
קטע על נתינה אור העצמה
קטע פרידה ממה?מוקפת אוראחרונה

אהלן, די דחוף:הממממממממ
נכנסתי להדרכה עכשיו ואני מתלבטת אם לעשות פעולת פתיחה עכשיו בסגר בזום , או לחכות לעוד שבועיים ואז לא בטוח שיתנו לעשות פעולות גם.
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים

בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!

נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..

יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..

תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.

בהצלוחה!!

כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
תודה!

וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!

אולי יעניין אותך