איזה כיף אני נשואה 7 חודשים ובאמת יש ענין שמטריד אותי...
בעלי בא מבני עקיבא ואני הייתי בעזרא לא משנה מאיזה עיר אבל בעיר שלנו עזרא הם הדוסים. וב"ה אני ובעלי מאוהבים אחד בשני בלי סוף אני גם בתחילת הריון עכשיו ב"ה.
יש איזושהי בחורה שמאז האירוסים היא מתקרצצת היא שולחת לו הודעות שהוא חסר לה ופעם אפילו שהיא מתגעגעת אליו וכו.. אמרתי לבעלי שזה לא שייך והוא יודע והוא הסביר לה בעדינות כמה פעמים לא שייך. פעם היא התקשרה אלינו הביתה ורצתה לבוא לדבר איתו קיצר חוצפה . אח"כ לי ולבעלי היתה מריבה אני טענתי שאני לא רוצה שיהיה שום קשר שימחוק אותה מהטלפון ומצידי שלא יגיד לה שלום והוא לא הבין מה אני עושה סיפור הוא איתי אוהב אותי לא שם עליה , ואז פעם אחת הוא ראה אותה בבית כנסת והיא פשוט דילגה במדרגות עד שהגיעה אליו ושפכה את נפשה בפניו ואני הלכתי הצידה בכוונה שלא יראו אותי וקלטתי שהוא מחפש אותי, הוא גם אמר לי "איפה היית"? הוא מבין שזה כבר לא נורמלי וסיכמנו שהוא פשוט גם לא יגיד לה שלום כי זה לא שייך.
שבת אחת שאנחנו שוב אצל ההורים הוא חוזר ואמר לי עם תשאלי אותה בחורה ראתה אותו וכ"כ נעלבה שהוא לא אמר לה שלום והיא באה בוכה, והוא לא הגיב .
במוצאי שבת היא התקשרה והוא ממש כעס ואמר לה שהוא כבר לא באותו מקום שהיה וכו..
העניין שלי אין ביטחון כנראה וגם לבעלי אנחנו הולכים להתפלל בבית כנסת אחר וכל פעם שאנחנו כאן אני באמת בלחץ לא לראות אותה וכל הזמן אני שואלת אותו לדוג' על חתונות אם הוא חושב שהיא תיהיה וכו.. מה לעשות?

תגובה נפלאה