בס"ד
הן בכיתה ז',אני מדריכה בלי מדשית..
חניכותי מתוקות וכו...אבל הן לא שמות עלי!!!הן עושות רעש בלי הפסקה,עושות באלאגן בכוונה,אומרות דברים פוגעים כלפי...(למדתי פשוט לא לקחת ללב)
מה לעשות איתן??זה חוסר אונים!!
להתנהג בקשיחות?
בס"ד
הן בכיתה ז',אני מדריכה בלי מדשית..
חניכותי מתוקות וכו...אבל הן לא שמות עלי!!!הן עושות רעש בלי הפסקה,עושות באלאגן בכוונה,אומרות דברים פוגעים כלפי...(למדתי פשוט לא לקחת ללב)
מה לעשות איתן??זה חוסר אונים!!
להתנהג בקשיחות?
דבר שני החניכות שלי אומנם יותר צעירות אבל גם לי יש את אותה הבעיה.
מה שאני עשיתי זה עיצוב התנהגות כלומר קניתי חבילת כסף מזוייף וחילקתי להן אותו בצורה מסויימת ובסוף יום/שבוע/חודש הן יכולות לקנות דברים עם הכסף
תנסי
בהצלחה
להכין ולהעביר פעולה אחת?
ככה הן ידעו ויעריכו מזה להכין פעולה, ובכלל - להעביר אותה!!!
וברגע שהן יבינו - זה ישפיע על כולם...
ב"הצלחה
שמד"שיות עשו- הן נתנו לחניכות שלהן דף לבן גדול והחניכות היו צריכות לקשט אותו.. הן נתנו להן איזה חצי שעה ככה ואז פשוט לקחו את הדף וקרעו אותו. המסר-כמו שאנחנו משקיעות בכן ונותנות את כל כולנו שתהנו ושזה יצא טוב, ככה אתן צריכות להקשיב ולא להפריע...
כשאני שמעתי את זה חשבתי שזה קצת אכזרי אבל המסר ממש ברור והן מפנימות את זה חזק.
בהצלחה
לא ניראה לי שזה מתאים...
אנחנו בבנ'ע מעבירים ערכים , זה דומה קצת ל-לא תיקום ולא תיתור
לא?
קוקניקית לעד!לפי דעתי, אם הן בראש בוגר אז לעשות 2 דברים:
◘לתפוס אותן (ביחד) ולדבר איתן על ההתנהלות הלא-תקינה הזו מהמקום של אכפתיות כלפיהן בלבד!! (כי חשוב לך שאנשים יכבדו אותם ע"י שיקשיבו, כי ככה יצליחו יותר בעבודת המידות, יהיו להן יותר חברות וכו'..)
לאחר שפותחים את הבעיה להיות ב-קשר מלא- איתן!!! לא להפסיק לשמוע אותן, ולקבל מה שאומרות (גם אם בעינייך הדברים לא נכונים) ולבוא בשאיפה לשפר את עצמכן! ד"א-בשיחה כזו תמיד תכלילי את עצמך יחד איתן כדי שידעו שהתהליך משותף;) תני להן להוציא גם אם הדברים קשים כי בתכל'ס הן כבר גדולות! ותזכרי שהכל למען חיזוק כולכן וח"ו לא להחלשת המדריכה ;)
◘אחרי ששמעת את דעתן באוזן קשובה לחלוטין, ואחרי שקיבלתן הצעות מעשיות איך לשפר מה שניבט כ-רע בעיניהן ובאופן כללי, את פונה אליהן באופן אישי, ואומרת כמה חשוב לך להשקיע עליהן וכמה זמן את מקדישה בשבילן, אך התגובות שאת מקבלת במקביל מהן לעיתים פוגעות ומקשות עלייך להעניק כ"כ הרבה טוב שלא מוערך, וכמה חשוב לך הקשר איתן (שוב, הכל בשביל שלהן יהיה נוח וטוב
. הן כבר לא קטנות, הן צריכות להבין לאן המילים שלהן הולכות... 
בהצלחה רבה במשימה! כמה שזה קשה תזכרי שהוא מכוון כל צעד שלנו מלמעלה! ואנחנו לא לבד ;)
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!