החיים המשפחה האכזבות הקשיים הכל!!!שמונה ירוקים

אז ככה:
עד כמה אפשר ליסבול את זה?
כאילו...עד מתי? הקדוש ברוך הוא...עד מתי???
אתה לוקח ולא נותן לי שום דרך ליראות את האור!

סוף ה(ה' הידיעה) פריקה עכשיו הפריקה בהסברים

הקב"ה החיים ממש קשים. הרבה ניסיונות.במיוחד לאלו מבינינו המתבגרים!
קשה קשה קשה ביחסים עם הלימודים קשה מאד עם החברים המורים.
כלכך קשה אבל באמת הקב"ה יש גבול!   עד כמה אפשר?

(היד שלי ושל אחותי)

אבל הקדוש ברוך הוא למען ה'!   למה לקחת אותם אליך
בני משפחה דודים בני דודים אחים חברים תינוקות ומבוגרים!!!
אני באמת לא מבין!
אני לא סתם "צועק" פה
אני באמת ובתמים לא מבין!!!

האם יש פה מישו שיכול להראות לי איזה שהוא קצה לשביב תקווה
איזה משו שעלה בראושו לגבי הניהול שם למעלה
אשמח מאד!
תודה מראש.
שמונה ירוקים...

אנשים...שמונה ירוקים

אם הייתי רוצה שתבואו לאישי או למסר הייתי אומר לכם
אתם רוצים שאקרה תשימו כאן!!!
קשה לי כל פעם ליפתוח מסר או ש"א
תיכתבו כאן ואז אני אוכל ליקרוא הכל
שוב תודה

מחילה..בדמייך חיי

בס"ד

לא ראיתי לראוי להגיב לך בפורום...שלום לך יהודי יקר-
בעיקרון...לא נראה לי למישהו יש תשובה...גם לי אבדו אנשים בחיים..חלקם יקרים חלקם קצת פחות בדרכים כאלו ואחרות..
ו....הבנתי..שמוות-זה לא בהכרחו דבר רע! אנחנו מתאבלים על בנאדם כי ***לנו*** רע שהוא לא פה
אבל לו..? בעצם ממש טוב..הוא נמצא עם הקבה שם למעלה
ד לא עושה דברים סתמיים..כל דבר ושנייה אחת בעולם הזה הוא בעל שיקול רב..ולכן שמישהו הולך לעולמו אני מאמינה שד לקח אותו בשל סיבה מאוד מוצדקת אליו.....בכ"מ...מה שעוד ככה תפיסת עולם בשבילי זה שהכל מאת ד'..הכל הכל הכל,הרי הוא ברא את העולם,אז גם מה שמביא אותי לידי עצבות הוא מד',ומה שקשה לי הוא גם מאת ד'...כל האובדן והרע בעולם..זה ממנו,עכשיו-נשאלת שאלת השאלות:
איך יכול להיות שאבא,שכ"כ אוהב אותי [כי הרי הוא ברא אותתי ונתן לי עולם שלם] הוא!דווקא הוא עושה לי רע???? 
אז זהו..שהוא לא.. זה לא רע-זה טוב,יש לי דוגמה שתסביר ותבהיר את העניין-
ילד קטן מאוד מאוד אוהב חטיפים,אבל חטיפים כידוע זה לא דבר בריא...מצד שני אמא שלו לפעמים תכריח אותו לאכול ירקות ודברים שכן בריאים לו,הוא מצידו לא סובל את זה..והוא יבכה ויצרח-אבל אם אמא שלו לא תעמוד על כך,והוא יאכל רק מהחטייפים הגדילה הגופנית שלו לא תהיה בריאה בכלל..ובעתיד רואים את ההשלכות לכך-וכך גמאנחנו ואבא ש בשמיים,לא תמיד מה שאנחנו חושבים שהוא נעים וטוב הוא טוב לנו באמת
"לא כל הנוצץ זהב" ואילו הוא יתברך יודע כליות ונפש-הוא יודע מה בידיוק מסתתר מתחת לכל אדם ואדם,ולכלכ דבר ודבר..מה הם הדברים האמיתיים ביותר בכל נפש..ולכן-הוא לפעמים נותן לנו קשיים ומכאובים ,אבל לא בהכרח זה לרעתנו בכלל!!! "לא הכל טוב אבל הכל לטובה",הסתכלות אחרת על הדבר...אבא נותן לי ניסיון,ואני צריכה להראות לו שאני מספיק חזקה לעמוד בו-
עוד דוגמה להבהרה: תינוק,שהוא לומד ללכת-הוא חייב ליפול מתישהו ,כי כך לא יוכל ללמוד ללכת-
                                                                 אבל~!!!!!
אם אבא שלו ירים אותו,הוא פשוט לא ילמד...פשוט ככה-הוא ח-י-י-ב לקום לבד כדי ללמוד על בשרו ששם לא דורכים כי שם אני אפול!! אם אבאשלו ירים אותו הוא לא ישים לב לזה אפילו!
הקב"ה רוצה שנתקדם בחיים ולא נשאר תקועים..הוא רוצה שנהיה חכמים יותר,גדולים יותר וטובים יותר..אבל אם הוא יתערב בנפילות שלנו אנחנו פשוט לא נלמד!!
ושאלת על תקווה?איזו תקווה יש? יש לך הורים?אתה בריא?יש לך אחים ואחיות?אוכל?שכל?רגליים?ידיים?אתה חי במדינה עצמאית?אתה לא צריך להסתתר בארונות\מתחת למיטוות כדי שלא יהרגו אותך?את כל זה הערכת מתישהו?כי אולי למישהו יש?אז זאת התקווה!!!זאת! הדברים המאירים של החיים ! אם רק תפתח את העיניים לשנייה אחת תופתע לגלות כמה עולם מדהים ישלנו ,
החזון אי"ש אומר "אם האדם הוא בעל נפש,ושעתו שעת השקט,חפשי מרעבון תאוני ועינו מרהיבה ממחזה שמים לרום,והארץ לעומק,הוא נרגש ונדהם,כי העולם נדמה לפניו כחידה סתומה,כמוסה ונפלאה,והחידה הזאת מלפפת את לבבו ומוחו,והוא כמתעלף,לא נשאר בו רוח חיים.." הוא אומר,אדם שפורש מכל התאוות בעולם -רק הוא יכול לראות את העולם בעינים אמיתיות ואז הוא כ"כ ידהם ממנו,שיראה בעולם זה כחידה מסתורית שאינה מובנת לכלל...
ועוד משהו אחרו אחרון ואפסיק לחפושש אם שרדת עד פה

תדע,שזה בסדר גמור להישבר,זה אפילו טוב [גיבור לא גיבור אם הוא לא מפחד..דע לך!!] אבל גדול מאוד!! אם אתה לא צומח מזה-אינמטרה לשבירה הזאת,זאת שבירה שמזיקה לך!!!!!

חח בקיצור אחרי שחפרת [המוווווווון] באמת בהצלחה בחייך ! תזכור שאבא אוהב אותך מאוד ותזכור כמה טוב יש בעולם -אלו שני דברים בסיסיים לשמחה מהלב

לכל עזרה תמיד תמיד אני פה

חשבת לכתוב בחברים מקשיבים?דתי לאומי

שתדעcookie_monster

שתדע לך, שרוב האנשים שמאבדים מישהו יקר ישר חושבים "למה אני", ו "מה הם חטאו" או "מה אני חטאתי שאתה עושה לי את זה.."

אני חושבת שזאת דרך לא נכונה להסתכל על הדברים. לא, כאילו, באמת. אם אתה לוקח אובדן של אדם יקר, ומוציא ממנו כעס ותסכול - זה רק יהפוך אותך למריר יותר.

אתה יכול להסתכל על זה בתור עוד ניסיון, זה אולי יעזור.  אבל לדעתי הדרך הכי נכונה היא להסתכל על זה בתור אפשרות להתחזק. זה נשמע קיצ'י ומעצבן כי כולם אומרים את זה, נכון. אבל האמת היא שלפחות אצלי על כל משבר שעובר עליי בחיים אני מנסה להסתכל על החיים שלי מהצד ולשאול את עצמי לאן אני ממשיכה מכאן. זה לא תמיד עוזר אבל לפעמים..

אולי זה יעבוד לך גם.. 

מקווה שעזרתי וסורי על החפירות O.O

תגובה בשבילך...להבה=)

כל מה שעושה ה'- הכל לטובה, גם אם ממש קשה לנו להבין את זה....

תזכור,

שאם היית מבין את כל מה שהקב"ה עושה-היית הקב"ה...

אלה הניסיונות שלנו בחיים, וצריך ללמוד להתמודד עם זה...

אז ממש בהצלחה!!!

תודה.... עזרתם(עד כמה שאפשר במצבי)שמונה ירוקים

אני לא חושבת שצריך לחפש הסברים...ענבל
בס"ד

אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים...

תמיד צריך לשאול ל-מה, לא למה כך קרה אלא מה אנחנו צריכים ללמוד ולגדול מזה.

אלו בדיוק המצבים בהם מה שנמדד זה האמונה...
"להגיד בבוקר חסדך ואמונתך בלילות"- נכון, קשה, עצוב, כואב, זה אדם שאהבנו והערכנו, אבל לא שוקעים בדכאון, קמים, ממשיכים הלאה, מאמינים שלפחות לו טוב ושגם לנו יכול להיות טוב אם רק נרצה בכך..

זה הזמן לחזק את האמונה ולהעמיק את הקשר עם רבש"ע.

מקווה שעזרתי
המון ב"הצלחה בהמשך!!
אתה אולי תחשוב שאני לא מבינה אבל אני כןנעמי7

תחשוב שניה היה מישהו שהיה בעולם אני בטוחה שכמו כל בן אדם הוא סבל פה(או לפחות לא תמיד היה מאושר) עכשיו הוא למלע וטוב לו והוא מאושר . כל  בן אדם שאתה אוהב אתה רוצה את הכי טוב בישבילו , עכשיו הכי טוב לו. תתנחם בזה שטוב לו אם זה שהוא מת.

שמונה ירוקים -*חזרזיר*אחרונה

ראשית, רציתי ליידע אותך שיש כאן פורום סגור לנוער שכול.
ממליצה ממש ממש להיכנס אליו - תוכל לדבר שם עם עשרות נערים/ות שיבינו, ויחזקו אותך אבל ממקום מבין ומכיר.

אם תרצה להכנס אליו, תוכל לפנות לאחד מהמנהלים: ברוקולי או בנדא מצוי!!

ויש לי עוד הרבה מה לומר, כאחת שגם חוותה שכול, אשמח לדבר איתך באישי.

רק טוב בע"ה.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך