מסיימת שנה שנייה בשירות לאומי .הייתי באגודה ואני רוצה לומר לכם שממש התרשמתי ממה שיש לעמינדב להציע!!
החברות שלי קיבלו יותר!
פשוט יחס חם, אכפתיות!
וזה חשוב מאוד!
אז ממליצה בחום!
![]()
יש פה מישהי שחושבת אחרת?
מסיימת שנה שנייה בשירות לאומי .הייתי באגודה ואני רוצה לומר לכם שממש התרשמתי ממה שיש לעמינדב להציע!!
החברות שלי קיבלו יותר!
פשוט יחס חם, אכפתיות!
וזה חשוב מאוד!
אז ממליצה בחום!
![]()
יש פה מישהי שחושבת אחרת?
בעזהי"ת.
כולל הכללה זו 
סתם, מהניסיון שלי בשירות לאומי (עשיתי שנה אחת בעמינדב ושנה שניה באגודה)- זה ממש תלוי בתקן שלך וברכזת, ואין שום קשר (כמעט) לאגודה דרכה את משרתת, חוץ מעיצוב התיק והאתר אליו את נכנסת כדי לבדוק עדכונים.
עשיתי שנה בעמינדב ושנה בבת עמי.
ואחותי עכשיו באגודה
ואין קשר בין הדברים.
עד שהייתי צריכה את המשרדים של עמינדב וקיבלתי יחס מזעזע.לשם השוואה,מהמשרדים של האגודה הייתי צריכה אותו דבר וזה הסתדר בשתי דקות.
אני לא חושבת שזה שיקול לבחירת מקום שירות,אבל גיליתי בדרך הפחות המוצלחת שהסטיגמות על עמינדב נכונות ויש להם עוד הרבה במה להשתפר.
צודקות.קראתי שוב וזה באמת לא קשור לאגודה.
אני לא מבינה למה יש את הסטיגמה הזו על עמינדב?באמת!
אחלה אגודה!
אני מאמינה שכולם כאלה.
אבל אני פגשתי דרך חברה שלי אנשים חמים ויחס חם.
סליחה לכל שאר האגודות!
אין שום סיבה שמישהי שבאה להתנדב שנה למדינה תקבל יחס לא טוב
מאיזשהי אגודה כלשהי.
מניסיון.
מהשנה.
חוויתי זאת על בשרי (או יותר נכון חווינו את זה יחד כל הבנות בדירה)
וזה משפיל.
אני מרגישה מושפלת.
מהשנה.
למרות שזה יחס של עמינדב והוא כזה והם פשוט רעים,
אני חושבת שאגודה לא צריכה להיות שיקול בבחירת מקום שירות.
אבל צריך לבדוק טוב טוב שהם לא יבטיחו לך סתם הבטחות, ישקרו עליך ויזלזלו בך אחרי שסגרת אצלם.
חבל. אבל זאת האמת.
הייתי מאוד שמחה לכתוב הפוך.
טואב, אני מצטערת שפתחתי את הדיון.
אבל אם כבר עכשיו פותחים את הפה אז גם לי מגיע
סתם אבל אני דווקא ממש לא מסכימה עם הנאמר פה!
באמת!
אולי את נתקלת במישהי ספיציפית.
אני פגשתי אנשים מדהימים. שנותנים מכל הלב.
אגודה 10!!ממש!!
מה שסיפרת על עמינדב, קרה לי מלכתחילה עם האגודה. מהרגע שהגענו היה מיטת קומותיים, כאילו שאין הוראה נגד זה. וזה כמובן לא הבעייה היחידה. כל אגודה היא גדולה, ומטפלת בהמון מקרים, וברור שהחוויה היא אחרת ממקום למקום ואין לומר דברים באופן גורף.
אבל מי סוגרת שירות בגלל האגודה?
סוגירם לפי התקן.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..