אאיככססס!!!!ננח=)

וואאאייי...מגעיל אותי להיזכר בזה!

השבוע 'הזדמן' לי לראות המירוץ למיליון עם חברה שלי

(סתם ככה לא הייתי רואה את זה בחיים..פשוט חיכינו לאוטובוס והיה משעממם)...

ו...אתם לומבינים איזה דוחה זה!!! מי שראה פעם בטח יודע....

פשוט מגעיל!!! אין משו אחר להגיד!

איזה מילים..איזה דיבורים..איזה מראות...נורא!

אני באמת מלאה רחמים על אחינו החילונים ש-זה החיים שלהם! זה הכי טבעי בעולם בשבילהם!

הם פשוט חיים בתוך זה והם אומרים כל-מיני מילים בכזו פשטות!

על ההתחלה כבר אמרתי לעצמי: תפסיקי לראות את זה! זה הורס אותך הדברים האלה!!..

אבל אתם יודעים- סקרנות...

ואני רואה חברה שלי מסתכלת על זה וזה לא עושה לה כלום..כולה מתלהבת וצוחקת ממה שהם אומרים...

אז אני מנסה ככה לשכנע ת'צמי שזה סבבה, ושאני סתם תמימה, ושאולי זה לא כזה נורא..

אבל זה חר'טות!!! זה כ"כ הורס אותך! כל המילים והמראות האלה שם..זה כבר נחרט עמוק בלב ובראש שלי..

ואני כ"כ רוצה למחוק את זה! לשכוח את זה!! איככס...

אווףף..וזה אחרי כמה חודשים שהחלטתי שזהו! אני מפסיקה עם כל הסדרות והסרטים האלה! לורוצה את זה!

ובאמת הצלחתי ככה כמה חודשים לשמור על העיניים שלי ולא לראות דברים כאלה..

ואז השבוע -- נפלתי כזה עמוק!!עצוב

כל המחשבות והמראות האלה לא עוזבים אותי בערך...עצבני

אז באמת שמרו על עצמכם!

כל התוכניות האלה זה הזבל של הזבל!! אבל לגמרי!

שה' יעזור לנו לעמוד מול כל הפיתויים האלה!

צודקת..!!גן עדן הללו
זה באמת זבל אחד גדול!! לתוכניות האלו אין מה להציע חוץ מפריצות קללות ושטויות ! שהשם יעזור לכל עם ישראל...
צודקת..!!גן עדן הללו
זה באמת זבל אחד גדול!! לתוכניות האלו אין מה להציע חוץ מפריצות קללות ושטויות ! שהשם יעזור לכל עם ישראל...
10000000% צודקת! אני בה! לא רואה ולא מבינה בזה!אולפניסטית 1
שכוייח ותודה!*בננית*

תודה שאמרת לי עד כמה זה נורא.. כי אני לא רואה את זה, וידעתי שזה לא משהו, אבל לא ניחשתי עד כמה. חשבתי שזה הרע במיעוטו. אז כנראה שלא...

איכ. >.<

זה תת- רמה!!!דרוומית גאאה!
לפי דעתי אין עם זה בעיהפטרוזילה=)

זה החיים שלהם- זה החיים שלך

תראי תוכניות שמתאימות לך

הם יראו תכניות שמתאימות להם..

את לא חייבת לראות את זה ולא חייבת לתת ביקורת כזאת... הם זה הם ואת זה את...

נ.ב.

לא חושבת שיש בעיה עם מה שהם עושים שם....

רק... זה באמת תלוי מאיזה רקע את באה...

אם יש בזה בעיות הלכתיותשואף לאור

אם הם אינם שומרים מצוות ועושים דברים הנוגדים את התורה במסגרת הזאת אז יש בזה בעיה.התורה מתייחסת ומחייבת את כל עם ישראל

זה לא החיים שלהם ח"ובחורצ'יק

אלו יהודים ! זו לא תרבות ישראל! זו לא תרבות בכלל! זה גועל נפש! ובוודאי שיש בעיות ברדידות הזאת..אפשר להגיע גם לתהומות ולעיוותים במוסר .וזה חוץ מההלכה והדרישה ממך כיהודי.אלא בכלל.

מסכים!!ozd

את העונה הקודמת עוד כזה חחצי ראיתי והשנה אחרי שתי פרקים קיבלתי על עצמי לא לראות את זה...

סורי אבל אני ממש לא מסכימה איתכם...ateretfa

אולי פרק אחד  שהייתה פריצות אבל אל תסתכלו רק על הדברים הרעים...מה עם אהבת אחים?!?!
אם אתם באמת הייתם רואים את זה הייתם רואים איך הם עוזרים אחד לשני, וקללות?!?!? בקושי יש שם אולי רק שמשהו עיצבן אחד אחר אז הוא אומר את זה לא יותר מידי..

וזה גם מעשיר את הידע ובכללי זאת תוכנית מעשירה מעניינת מצחיקה אולי לא ממש חינוכית אבל לא צריך להגזים בתיאורים!!!!

מספיק רגע של טומאה בשביל שיהיה אסור לראות את זהשואף לאור

זה לא מתיר את התוכן אם יש גם צדדים חיוביים.הנשמה נפגעת בקלות,ואז גם דברים שהיו נראים בעיננו כמחרידים,נעשים אצלנו כדברים שכבר נתקלנו בהם,הם נעשים מורגלים ואז הזעזוע הנפשי מלהפגש במשהו שלילי שכזה שוכח.יש בזה כ"כ הרבה פתחים להתדרדרות רוחנית (בצפיה בתכנים שיש בהם בעיות כאלו ואחרות) ובמקרה שלא מיד,אז לאחר תקופה.

אהבת אחים אפשר ללמוד במקומות יותר ראוייםלולית10

ולא בג'יפה הזאת...!

זה באמת תירוץ עלוב כי לומדים שם יותר דברים רעים מאשר טובים...

אבל אשרייך שאת שמה דגש על הטוב...

לא אמרתי שיש שם קללותננח=)

אבל אמרתי שהיו דיבורים מגעילים ונראלי את מבינה למה אני מתכוונת...

ואם זה עושה לך טוב - אני שמחה בשבילך! תהני...

אמרתי שאותי אישית זה הורס לגמרי....

----שווגי =)

זה לא שהתוכנית מכוונת לזה.. גם ברחוב אנשים מתנהגים ככה.. -- תרגעו..

אף אחת לא אמר לכם לראות.. מת

ברחוב אין לנו חלק מזה וזה חולף מידשואף לאור

כאן אנחנו צופים וצורכים את התוכן הזה ועוד לאורך זמן

...גן עדן הללו
אני ראיתי שנה שעברה רבע פרק וממש הזדעזעתי וזה לא קשור לרקע כל כך...
לדעתי כל התוכניות האלא הם סתם! וכאני ראיתי את זה אז שמעתי קללות וגם ראיתי פריצות
אז אני רק אמרתי את דעתי, שלא תביני לא נכון!! אני גם הייתי רואה את כל הדברים האלא אבל אחר כך גיליתי באמת מה חשוב בחיים! והתוכניות האלא לא מעלות אותי בעבודת השם שלי!
וזה לא קשור לאהבת אחים! לא קשור בכלל!! מה אני יפגין להם אהבה מהמסך של הטלויזיה? לי אין בעיה איתם... אבל זה ממש לא קשור לאהבת אחים! אני יכולה לאהוב את עם ישראל גם בלי התוכנית הזאת!
אני לא מבינה!shira935

כל תוכנית שאת רואה צריכה לעלות אותך בעבודת ה'?????יש דברים שאת יכולה לראות כדי להנות ולא להגיד זה לא מעלה אותי אז אני לא רואה !

אהבת אחים -כן! אבל זה לא אומרבחורצ'יק

שנסכים ונראה את הזבל המגעיל והרדוד הזה.

מה שנכון נכון...געגוע..
לע"נד..מרב.
כל אחד זה משפיע עליו בצורה שונה..
אני השנה ראיתי את זה פעם ראשונה, באמת כי זה פשוט לא מעניין אותי והשנה יש לי טמבליווזיה בדירה, אז רואים..
זאת תכנית פשוט מטומטמת. כל התכניות שיש הן כאלה- המירוץ למיליון (וזה עוד יחסית בסדר!), האח הגדול, הישרדות.
פשוט תכניות דביליות.
בהישרדות יש גם בעיית צניעות גדולה בד"כ (יש בכלל את התכנית הזאת עדיין? )
אבל המירוץ למיליון.. אני חושבת.שהבעיה העיקרית בזה היא שזה סותם את המוח, כמו כל דבר בטלוויזיה.
לא רואה שם יותר מידי בעיות צניעות חוץ מפרק אחד שאפילו ראיתי עליו תגובה של אמא חילוניה-שממש התעצבנה שזה מה ששמים בתכנית שיודעים שכ-ל המשפחה רואה..
הדיבורים.. יש גסים ויש גסים פחות.. אולי לי זה לא מפריע כי אני כרגע בסביבה כזאת של דיבורים לצערי.. אבל היו שם כמה דברים שאפילו חנקו אותי מצחוק..

זה כל אחד והמקום שלו.
ברור שאסור לראות את כל הזבל הזה השאלה זה רק למה..
ברור..ateretfa

בקשר להשרדות והאח הגדול את ממש צודקת..אני רואה רק את המרוץ למליון, מסטר שף, אולי כוכב נולד וכו....אבל מהתוכניות הלאה (האח הגדול והשרדות וכו'..)אני ממש שמחה להגיד שנגמלתי מהן למרות שזה ממש קשה שכל היום בערך בכיתה מדברים הרוב על זה או על בנים....

אבל בלי קש אני רואה גם כל מיני שעשועונים כמו לעוף על המיליון או אחד נגמד 100 וכו'...!

וואוו!!קלעתם לי בול לנקודה שלי..>>חשוב לי שתגיבו.-pnina-

אני החלתי השנה פעם ראשונה לראות המירוץ למיליון (בעקבות חברה טובה שגררה אותי לזה..)

ואני כבר ראיתי 6 פרקים!! וזה מעניין אותי!! וכן, אמרו לי  שזה שטויות, שזה לא טוב, שזה מטמא

אבל- אותי זה מעניין!! אבל אני לא יודעת איך להפסיק!!

ועוד משהו, אני ניסתי להפסיק, אבל זה פשוט מושך אותי..

לא מצליחה לצאת מזה.. זה כובל אותי ולפעמים אני 4 שעות על המחשב ואני רואה 2 תוכניות ברצף..

הרבה פעמים אבל חשבתי לעצמי- רוב הכיתה שלי רואה את זה, אז מי אני שאני לא יראה את זה?

למה אני צריכה להיות הדוסה עם עוד כמה בנות(הדוסות חנוקיות של הכיתה) ולא לראות את זה?

למה את האחרות זה לא מקלקל ואותי כן?

וגם, אם אמא שלי הייתה שמה לב מה אני רואה(פשוט רוב היום אני לבד בבית או שאמא שלי ישנה..ואני יודעת ת'סיסימא של רימון..) אז מזמן היא הייתה אוסרת עליי לראות את זה!!מזמן!!היא הייתה משנה סיסמא ברימון ולא הייתה לי נגישות לזה..

נגיד, אני רואה המירוץ למיליון ואמא שלי מתעוררת אז אני מייד יוצאת מזה ונכנסת לערוץ 7..שתראה שהבת שלה עושה דברים טובים באינטרנט...ואז היא שואלת אותי "למה את כ"כ הרבה זמן בערוץ 7? מה יש לך כבר לעשות שם?

מבינים?

סורייי על הפריקה פשוט השרשור הזה היה בדיוק בשבילי!!

צודקת לגמרי... אבל אני לא מבינה-להבה=)

איך יכול להיות, שבנות מהכיתה שלי, ממש דוסיות, שהולכות הכי צנוע וכו' רואות את זה?! זה לא נוגד את העקרונות שלהן?! (ולא שאני כזאתי בסדר...), אבל זה ממש הפך לנושא מרכזי בכיתה של בנות ממש דתיות.... אני פשוט לא קולטת-

לחלל שבת אסור, אבל לראות דברים כאלה-מותר?!

יש משהוא במה שאת אומרת אבל קצת נסחפת...אולפניסטית 1

כן גם אני ה"דוסית" של הכיתה ואנחנו לא רואות את זה חברות שלנו[אני ואביה!!!]יודעות שאין לנו בזה שום מושג והם לא שואלות אותנו שאלות על זה וכך זה הולך...והם גם יודעות שאנחנו לא רואות את זה!

ואני מאוד אוהבת את הכיתה שלי! הם מכירות אותי והם יודעות מה מתאים לנו ומה לא!

באמת היה קשה להגיע למקום הזה!

אבל עכשו זה ששוה את המאמץ!

בהצלחה!

תודה... וסורי אם הגזמתי...להבה=)

וואיי,הפלגת לספרד עם התיאורים שלך!! תן חיוך....=)

אבל כל אחד, ודעתו..

אם זה מה שאת חושבת על המירוץ למליון-באמת תפסיקי לראות סדרות, אולי גם תפסיקי להשתמש במחשב, כי זה יכול להביא אותך ללראות המירוץ למליון, ואולי גם אל תהיי בסביבה שיש בה מחשב, ותתרחקי מהחברה שלך.. וגם, איך שכחתי? שלא תהיה לך שניה מיותרת ללא מעשה בחיים!  <צ>

מאמי! תתחילי לקחת דברים בפרופורציה..

ולכן אף 1 לא חייב אותך להסתכלauchv
צודקת. ב-100%!!!אביה!!!

התוכניות האלה הם זבל!!!!

זבל ממש!!

אני לא רואה אבל יוצא לי לשמוע מחברות פה ושם איזה אנשים יש שם זה מזעזע אותי כל פעם מחדש!!!

נגיד במירוץ למליון האמא והבת חברות שלי תארו לי איך האמא מתנהגת לבת שלה זה זעזע אותי וגם הגעיל אותי אבל הכי זעזע.

תראו מה אנשים עושים בשביל קצת רייטינג...

מוכנים לבזות את המשפחה שלהם בשביל שיגדו שהם הכי מעניינות וזה...

זה לא טוב לראות ת'תוכניות האלה, זה לא טוב!

בואו נעשה מעשהדור גדול

לכל המזדהים\ות עם הזעזוע והסלידה

מתוכניות שכאלו, יש לי שאלה, שאולי יכולה לעורר אותנו לפעולה רחבה:

יש אידאליסטיות להתנדב, להאבק לשחרור פולארד, לקלוט עליה ועוד להרבה דברים טובים וחשובים,

האם לא הגיע הזמן שנקום להאבק בזבל שמתגלגל בכיסים שלנו ובמחשבים? לא נפול שוב ושוב ונבכה אלא נעשה הכל כדי להפיל את הפיתוי הזה - נחסום, נגמל, נחליף למכשיר פשוט, נדביק סטיקרים על כך, צמידים וכו'. זה אולי נשמע הזוי אך זה מעשי וברור שזה יקרה מתי שהוא. אז בואו נעשה את זה!

דור גדול כל כך צודקנונה נונה

הלואי שיתעוררו כולם לעשות מעשה, אנחנו הנוער חייבים להראות גיעול ודחייה מכל הזבל שבזבלים שמגישים לנו על מנת להרוויח כסף בפרסומות מגעילות שחופרות בשכל. נמאס נמאס נמאס - רעיונות לסטיקרים:

"יחד ננקה את העולם"

"צרכנים איכותיים - צורכים תקשורת איכותית, מפסיקים לצפות בזבל",

"די לצפיית זבל, לא רוצים למות כמו הבל, רוצים תקשורת איכותית לנשמת היהודי המלכותית"

וואיי..זה בדיוק אותה תחושה שהייתה לי אחרידוסית גאה!

שראיתי קטע מהאח הגדול...

תכלס-

לחילונים אין מה למכור לנו...

ואם תגידו שיש מבניהם בעלי דרך ארץ וצניעות, אני אגיד לכם שאת זה יש כבר בתורה...

ולא צריך ללמוד מהם את זה...

אין להם מה לחדש לנו...

אבל אני מבקשת מכם לא להשוות בין האח הגדולateretfa

למרוץ למיליון או למסטר שף כי זה ממש לא אותו דבר...!

האח הגדול באמת לא משהו אבל מסטר שף או המרוץ למיליון או כוכב נולד וכו'... הם משהו אחר לגמרי!!!!!!

לא!shira935

זה לא נכון! זה ממש לא נכון! לחילונים יש הרבה מאווווד מה למכור לנו!!!!!!

כמו למשל???גן עדן הללו
חברוות!shira935

חברות תרגעו גם בעדה הדוסית יש מספיק אנשים שמתנהגים גם יותר גרוע מאיך שהאמא מתנהגת לבת!.

נו-באמת!!מיריצ'י =)

ראית פרק אחד וככה נגעלת ממנו??

בואי תגידי לי [מוזמנת באישי] מה היה כל-כךךך (!!!!) דוחה ומגעיל ובלתי נסבל ומלחיץ ומבהיל וכו' וכו'..

אם את יודעת שזה לא טוב לך תחליטי שדבר ראשון את לאחופשיה לנפשי

מתחילה אפילו לראות דברים שעלולים לגרור אותך להמשיך לראות.

אני הייתי מכורה לאח הגדול בעונה הראשונה ובסביבות העונה השלישית החלטתי שאני לא רואה אפילו את הפרק הראשון ,

כי ידעתי שזה יגרר לעוד.

לגבי סדרות לא טובות או שנראה לך שהן לא טובות או שאת מכורה אליהן ורוצה להפסיק ולא יודעת מה לעשות, דעתי היא פשוט

להפסיק או להעביר עד שנמאס לראות.

נ.ב.לגבי הסדרות אני לא מדברת מניסיון כי לי הסדרות עושות טוב.(את הקטעים הלא צנועים אני מעבירה או מסתירה עד שנגמר.)

נראלי שאת קצת מגזימה...הנסיך הקטן.

אם את לא רוצה לראות אל תראי...

אני באמת לא יראה יותר...ננח=)
אתם כאלה חמודים!shila13579

כאלה צדיקים! כל הכבוד! לי אישית הדיון נראה קצת מוזר כי האלה שלא רואים ומקצינים זכותם ומי שרואה, זכותו. אני בעוונותי הרבים ח-ו-ל-ה על סדרות וסרטים...

הערה---תיפי

כתבת על חילונים שאצלם זה כאילו רגיל ויומיומי...

אבל לצערנו יש גם המון דתיים שאצלם זה יומיומי...

קיצור-אי אפשר להכליל

לא הכללתי! וגם לא אמרתי שאצל דתיים אין אתזה...ננח=)
יאלה דוסים (:batsheva100

לי אישית זה מפריע (מאד) לפעמים...

ואחרי כמה זמן (בסוף כמה פרקים שראיתי פעם)

כבר התחלתי להתרגל וזו ממש בעיה!!

אז הפסקתי ברוך ה' =]

חוצמזה שלמי יש חיים לשטויות האלה?

לא עדיף לעזור לאחרים או לעצמך?

אפילו להשלים שעות שינה יותר תורם לעולם

תיראי..shira935

תיראי קודם כל את צודקת! אבל לפי דעתי בכל  דבר בחיים יש טוב ורע ואנחנו  יכולים לבחור את מה להכניס לראש ולמה להתיחס ולמה לא....למשל במירוץ למליון נגיד יש דברים שהם לא לדוגמא אבל יש גם דברים שאפשר ללמוד מזה והרבה! {וזה לא בקטע של מצווה הבאה בעבירה אלא בקטע של למה את מחליטה לייחס חשיבות ולמה לא.} למשל היה קטע שזוג מסויים ניצחו במשהוא ושאלו אותם מה הם מעדיפים או להתקדם שעה יותר מכולם {וזה סיכויי ממש גדול לנצח ולקחת תמליון שקל} או להכניס תזוג שהפסיד חזרה {זאת אומרת שאם הם לא מחליטים להכניס אותם אז זהוא הזוג האחרון מפסידים..} ובקיצור הם החליטו תאפשרות השניה {לעזור לאחרונים {הסבא והסבתא}} מבינה?! השאלה אם אנחנו באמת חזקים כדי להחליט למה ליייחס חשיבות וללמוד מזה וממה לא....

זאת דעתי...

אף על פי שלא זכור לי שראיתי תוכנית זובחורצ'יק

אני יודע ובטוח שאת צודקת.זה  גועל נפש .רדוד.חסר תרבות אנושיות ומוסריות.

תאמת אתם שיא הצודקיםתללה...אחרונה

אני לצהרי מתפתה לזה, ורואה את התוכנוית האלה אבל לא קשור לא להשקפה ולא לתורה זה מכניס לדיכאון וסתם הורס את עצמך.  המלצה שלי שמי שלא התחיל  לראות את זה שגם לא  יעיז לראות .    יום מושלם לכולם......קורץקורץקורץ                                                                                                                         

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך