מוצ"ש.. שבוע טוב וחודש טוב צדיקים! סתם אחת

מעשה שהיה כך היה:

יום אחד בחור אחד רגיל..לא שומר תורה ומצוות נסע ברכב בכביש שבצידו היה ואדי עד שהגיע לפקק ארוך..
הוא המתין כמה דקות וראה שאין תזוזה,אז לכן יצא מהרכב כדי לראות מה קורה..הוא הלך לשוליים והסתכל לקדימה וראה אמבולנסים ומשטרות..הוא הבחין שהם יורדים לכיוון הוואדי אל עבר מכונית שהתרסקה לשם..הוא ראה שהמכונית ממש מרוסקת ולידה שוכבת אישה על אלונקה שאנשי הצלה מנסים להחיותה..הצטער מאוד לנוכח המחזה שראה וקיוה שהיא תינצל ותישאר בחיים..

הוא חזר לרכבו ואמר לעצמו שגם ככה הוא ממתין עכשיו בפקק ללא מעש..
אז לפחות שיעשה משהו מועיל ויקרא איזה מזמור תהילים אחד לרפואת והצלת האישה הפצועה..

הוא חיפש ברכבו אולי יש שם איזה ספרון תהילים כדי לקרוא ולא מצא..
ניסה לחשוב אולי יש מזמור אחד שהוא זוכר בעל פה כדי שיאמר אותו..הוא נזכר שהוא זוכר בעל פה את מזמור קכא:
''שיר למעלות אשא עיני אל ההרים''..

פנה הבחור בתפילה אל ה' יתברך ואמר:
''ריבונו של עולם הנני קורא לפניך מזמור תהילים אחד שזוכר אני בעל פה לרפואת והצלת האישה הפצועה בתאונה הקשה שראיתי''..
ואז התחיל לומר את המזמור..

לאחר כמה זמן הפקק נפתח והוא החל בנסיעה עד אשר הגיע לאזור התאונה..הביט הוא בעיניו על הרכב וראה כבר שהאישה פונתה לבית החולים..הגיע למעוז חפצו ועם הזמן שכח מהסיפור..

לאחר תקופה הוא קיבל טלפון מקצין במשטרה..
''שלום מדבר פלוני ממשטרת ישראל..האם אני מדבר עם אלמוני?''..

הבחור שמע משטרה ולא הבין על מה ולמה וענה:
''כן זה אני במה אוכל לעזור?''..

ענה לו הקצין:
''לפני כמה זמן היתה תאונה בכביש מסויים אשר היית נוכח בו בעת שהיה פקק.האם זה נכון?''..
השוטר גם פירט לו את מספר הרכב שלו ואיזה סוג!

הבחור שלנו נזכר באירוע והתחיל להילחץ..
למה המשטרה מתקשרת אליו בקשר לתאונה?!..ענה הבחור:
''כן נכון,הייתי בכביש בעת התאונה למה?''

ענה לו הקצין:
''האישה שנפצעה בתאונה החלימה והיא כעת חיה ונושמת ובריאה וסיפרה לנו שהיה בחור כך וכך באיזור התאונה ותיארה את רכבך ואת מספר הרכב שלך ודרשה לדבר איתך..לא הבנתי מאיפה היא יכלה לדעת שהיית בכביש בכלל..הרי היא היתה מחוסרת הכרה..אך כעת אני רואה שזה נכון..קח ותשמע את סיפורה,היא רוצה להודות לך''..

הבחור התפלא..''להודות לי? על מה ולמה?'' אמר לעצמו..

השוטר נתן להם לדבר והאישה סיפרה לו את הסיפור הבא:
''תדע לך אדוני שאחרי התאונה מתתי מוות קליני..ראיתי את הנשמה שלי יוצאת מהגוף ועולה לכיוון השמיים..
ראיתי את גופתי מוטלת על האלונקה ואת אנשי ההצלה מנסים להציל אותי..הבנתי שנפטרתי מן העולם והיה לי צער נורא ואיום.. הגעתי לשמיים ופתאום הגיעו לידי מילים זוהרות ובוהקות של מזמור התהילים שקראת!!! 
''שיר למעלות אשא עיני אל ההרים!''..

בשמיים יצאה בת קול שאמרה שפלוני בן פלוני קרא מזמור תהילים לרפואתי ובזכות זה ובזכות דוד המלך הסכימו בבית דין של מעלה לבטל מעלי את הגזרה של המוות!..
בזכות הכח של מזמור התהילים שלך ובזכות דוד המלך החזירו אותי לחיים!!!..

לאחר מכן ביקשתי שיראו לי אותך ואת המספר הרכב שלך כדי שאוכל להודות לך לאחר שאחזור לחיים ומשמיים הסכימו לכך כדי שהסיפור יופץ ויגרום לקידוש ה' גדול..

ראיתי אותך ואת מספר הרכב שלך וכעת שהחלמתי סיפרתי לשוטרים שחקרו את נסיבות האירוע עליך ודרשתי לדבר איתך!...

אני ממש מודה לך! בזכותך היום אני חיה ונושמת!..תודה רבה לך מקרב לך!''..

הבחור נדהם והיה בשוק חייו!..

לימים האישה והבחור וכן השוטר שהיה נוכח באירוע חזרו בתשובה שלימה!..

מפה נבין ונראה כמה כח יש לאמירת תהילים!
כמה גדולה זכות דוד המלך!

ממזמור תהילים אחד של אחד שלא שומר תורה ומצוות בכלל ניצלו חיים! ו3 אנשים חזרו בתשובה שלימה!..

אמר רבינו הקדוש בליקוטי מוהר''ן:
''מי שרוצה לזכות לתשובה יהיה רגיל באמירת תהילים!''..
''מזמורי תהילים מכניעים ומכריתים את המקטרגים!''..

מהסיפור הזה רואים כמה זה פשוט כך!..

אשרינו שזכינו לספר התהילים הקדוש..אם כבר אנחנו ערים אז ננצל את הזמן לאיזה תיקון הכללי קטן שכלול מ10 מזמורי תהילים...

זכות דוד המלך תגן עלינו ועל כל עם ישראל שנזכה לתשובה שלימה וביטול כל הגזרות הרעות מעלינו אמן!..

לקוח מדף הפייסבוק "רבינו נחמן מברסלב".

יפה ביותר! שבוע טוב וחודש מבורך!מרדכי
שכויייעח!אריאל דל"ת
ממש יפה..asaf300
יפה!! חודש טוב ענבל
איזה סיפור מדהים... תמשיכו להעלות דברים כאלו!להבה=)
אני מעלה כל מוצ"ש, מוזמנת לחפש סתם אחת
וואו, ממש ממש יפה!!אמונה..
ואוו!! יפה!!! שכויח גדול!!!אביה!!!
וואיי!! מהממם!! תודה רבה!!!ננח=)
ואוו. פשוט יפהיפה!כמו רקפות
וואו, אדיר!!! כל הכבוד צדיקה שלנוו מיריצ'י =)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך