סוף שנה שעברה המורה שלי לספרות בקשה מכל בת עבודה לחופש, לקרוא ספר ולעשות עליו עבודה \ סיכום וכו'...
בקיצור השנה החלה ולא כולן עשו את זה אבל אני בכל זאת עשיתי את זה ועבדתי על זה קשה ואני לוקח לי לקרוא סיפור מלא זמן אז ספר של כמה מאות עמודים..אבל בכל זאת קראתי אותו והוא גם עיניין אותי (אורי של אסתר שטייט וורצל) ולקח אולי חצי חופש לקרוא אותו (וזה במקרה הטוב
) בקיצור השנה החלה והבנות שעשו את העבודה הגישו לה אותה ובכל משך השנה אנחנו שואלות את המורה אם היא בדקה והיא עונה שעדין לא...עכשיו כמה שבועות ליפני סוף הלימודים שאלנו אותה אם היא בדקה והיא אמרה שאחרי בפסח היא חשבה שזה זמן טוב להתחיל לבדוק את העבודות אבל מה...? היא גילתה שהייתה לה הצפחה במחסן שהיה שם התיק עם כל העבודות![]()
וכמובן העבודות נהרסו...
היא אומרת שמי שרוצה להדפיס עוד פעם כל הכבוד לה ומי שלא יש לה תוספת של 5 נק' בלבד...שלפי דעתי היו יכולות להגיע ל-90\95..
רק 5 נק', אבל יש בנות שאין להן מחשב בבית והן כתבו את הסיכום בכתב יד שזה ממש לא פייר.
והמורה הזאת הייתה אמורה לעשות לנו מבחן ליפני אולי חודש + \ - אבל בגלל שהיא הייתה חולה ואז הילדה שלה הייתה חולה ולא יודעת מי עוד אז המבחן לא התקיים ופתאום אחרי שהודיעו לנו על המבחן האחרון (איזה כיףףףףףף) היא אומרת שיהיה מבחן שבוע הבא ונותנת את החומר...
בבית ישבתי וחזרתי ממש ברפרוף על החומר ומה אני מגלה?!?!?! המבחן הא על חומר שנלמד ב-כ"? באלול 12\9 נירא לי או במילים אחרות השיעור הראשון שלמדנו איתה!!
ואני עדין לא יודעת אם אני אהיה והמבחן הוא או מחר או מחרתיים והמורה הזאת סתם מעצבנת אותי!ואם לומר ת'אמת גם לא מזיז לי אם אני לא אצליח מבמחןאבל הקטע עם העבודות שממש השקעתי בזה ונכנסתי לזה ממש חזק, וזה לא קשור להדפסה וכו'..זה קשור לזמן ש "שביזבזתי" ה ממש לא פייר אז- מה אתם אומרים? 5 נק' או פשוט להדפיס את העבודה שהמורה לא בדקה ובסוף הרסה אותה?!?!?
מהמ לעשות?!?!