מי שקרא או לא קרא את הדילמה שלי בטח יודע שהייחסים שלי עם המורה לספרות ממש מתוחים..עכשיו תקשיבו מה קרה..
בהפסקה אני תמיד מביאה קלפים ואנחנו משחקות ממש כמה דקות אחרי הצלצול המורה נכנסה ועדין כל אחת הייתה עסוקה בעיניינים שלה...וחברה שלי ואני עדין שיחקנו עד ששמנו -♥- שהיא נכנסה והפסקנו -"**** תביאי לי בבקשה את הקלפים מיד תקבלי אותם בסוף השיעור" הייתי המומה מה עשיתי שהיא תיקח לי את הקלפים?!?!? וחוץ מיזה כל הבנות היו עסוקות בעינינים שלהן ובמקרה שלי זה עוד טוב הקלפים כי הן היו דבוקות לאייפונים אז מה אני אשמה ובעיקר שבדיקו "ארזתי" את הקלפים בחזרה לתיק?!?!?!
בסוף השיעור היא אמרה ליש אם עוד פעם אחת אני אשחק עם הקלפים בשיעור היא תיקח לי אותם..
או שבוע או שבועיים או חודש (בקיצור הרבה זמן אחרי) היא עוד פעם נכנסה לכיתה ארזתי את הקלפים מהר ושמתי אותם על השולחן היא התחילה ללמד וקצת עיצבן אותי שהקלפים לא מסודרים אז סידרתי אותם ממש קלף אחד או שניים ואפילו לא הזזתי אותם מהמקום...
"***תביאי לי את הקלפים ועד שאמא שלך לא מתקשרת את לא מקבלת אותם חזרה!!!" (עכשיו שתבינו אמא שלי גננת ואולי הארבעה הילדים של המורה הזאת היו בגן של אמא שלי וכמובן שגם עכשיו יש לה שתי בנות אצלה וזה הכי מעצבן!!!) אמא שלי דיברה איתה באותו יום או יום אחרי ואז כמו שכתבתי בדילמה שכל המשפחה שלה כמעט חלתה אז זה קרה באותו הזמן...לא פחות ואולי יותר משבוע הקלפים שלי היו אצלה ואיך הם חזרו אלי אתם חושבים בהתחלה אחרי שראיתי אותה בבצפר ניגשתי אליה והיא אמרה שהם בתיק אחר..היא שכנה שלי אז הלכתי אליה והיא אמרה לי לחזור יותר מאוחר ברוב חוצפתה...אחרי זה או בשעה + - בערב הלכתי אליה ורק אז היא החזירה לי אותם ותבינו שאני הלכתי אליה!!!!!
ומה שהיא עשתה היה גם ממ שנגד החוקים של המחנכת שלי שהיא לא מרשה להחרים שום דבר מחוץ לבצפר גג עד סוף היום וככה בינכם לביני , להגיד לכם כמה דברים היא החרימה חוץ מהקלפים שלי ךמשך יותר מיום?!?! פלאפונים משחקים יומנים ספרים וכו'....ועכגשיו יש לי את הדילמה שהזכרתי למטה,להדפיס או לא הדפיס, אני יודעת שאולי זה תינוקי אבל אם זאת הייתה מורה אחרת הייתי מדפיסה ובהתחשב בכך ששנה שעברה ממש ניסיתי ליהיות אהובה כלפיה והיא החזירה לי בכפיות טוב כמו תמיד היא הוציאה אותי ומהשיעור ואחרי השיעור היא באה אולי במילים האלה "***אני מ אוד כועסת עליך על שאת מדברת בשיעורים (מה שאולי נכון א בל אני במגמת שיפור) אני אתן לאמא שלך מכתב זה חריף שיגרום לה לבכות" ואני ממש זוכרת את המילים האלה שאם היה לי אומץ באותו הרגע הייתי מעיפה אותה ללא יודעת איפה, ואחרי שדיברתי על זה עם המחנכת והיא דיברה עם המורה הזאת היא שכחישה הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגעתי למצב שרק בגללה אני ממש מאושרת שאני עוברת בצפר!!!!!!
***ף פריקה-צפו להמשך