אינני מתיימר להיות ה'מעלעל' ב'כיפה',אך מכיוון שיש לי כמה הערות ואני לא בטוח שהן תיכתבנה ,בלי נדר ובעזרת ה' אכתוב אני.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מחאה על ביזוי כבוד כנסת ישראל.
זהו כבר הגליון השלישי של העלון הנפלא 'מעט מן האור' לאחר החידוש המרענן.הרעיונות טובים..סגנון יפה..באמת אחד העלונים הטובים.. רק ששמתי לב השבת במדור 'מדפים' , הפעם זה היה עם אדם אחד,שאע"פ שאפשר אולי להבין את הרצון ואת הסגנון הזה לומר משפטים חצופים ועוקצניים כאלה..אך אין לומר וגם אם נאמר אין לפרסם כשזה בא לבזות את כבודה של כנסת ישראל.. ואני מכוון לדבריו על הכנסת התיאטרון הכי משעמם,למה הוא מתכוון? שהנציגים שם שהם נבחרי העם,עם ישראל,הם בובות? וגם זה משעמם? זה מראה על ביזוי עמוק לכנסת..ואולי למדינה כולה...כי הרי הכנסת היא בית המחוקקים\הנבחרים של מדינת ישראל..
-
מחאה על ביזוי קדוש.
בגילוי דעת בטור הנושא את השם 'בעין ציונית' לא יודע אם בצדק או לא.הייתה גם כן הייתה פגיעה..והפעם לא בכנסת..
בטורו הוא מוחה על ההשוואה באחד העיתונים בין הטרור היהודי לטרור הפלסטיני.. אך מי עשהו לבר סמכא לכתוב "לפי מיטב הבנתי,הציבור הישראלי ברובו הגדול והמוחלט גינה בצדק פעולות של יהודים שבהן נרצחו תושבים ערבים."..וכאן בסוגריים כותב "(ברוך גולדשטיין ושות')" איך ברוב חוצפתו הוא מזלזל בקדוש ר' ברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד ???!!! זה שיש כאלה שכותבים כאלה דברים ומבזים ,לצערנו יש..אך למה מפרסמים ומביאים את דברי הגועל האלה בעלון דתי-לאומי ???
-
מומלצים
-מאמר טוב-של נתן קוטלר ב'באהבה ובאמונה' -מומלץ מאוד!!
-בשבוע שעבר בג' תמוז נפטר הגאון הרב יהושע ישעיה נויבירט זצ"ל הרב אבינר שליט"א מספיד וגם מביא סיפורי ניסים והצלות שקרו ברוך השם עם הרב נויבירט זצ"ל בתקופת השואה האיומה.. ב'באהבה ובאמונה' עמוד 8 (בעמוד האחורי)
-בדר"כ טוריהם של חגי הוברמן ומנחם רהט מ'מצב הרוח' תמיד מומלצים..הפעם מאמר שהמציג מצב מדאיג תוכלו לקרוא בטורו של חגי הוברמן, הקטע השני תחת השם 'משרד הביטחון בונה את המדינה הפלשטינית'..
-מאמרו של אבי רט ב'זוית אישית' תחת הכותרת 'שיר השירים או שיר לשרירים'. ב'שבתון' עמ' 14.
----------------------------------
תגובות תתקבלנה בשמחה..