אני מכינה מצגת סופשנה עם תמונות וכו' ואין לי מושג איזה שיר לשים...
לא אודי דוידי, לא החופש קורא לי...
ובטח לא רביבו אא"כ אתם רוצים שמישהו ימות!!
הצעות? מישהו?
לבנות יש-דרך חדשה של מנור שבת..
ענבל
אריקל
ענבלהשיר שכולם שמים במסיבות סיום חח
מצאתי בגוגל מאוד שימושי לגזור ולשמוור
לרגל האירוע המרגש נזכרנו בשירים שהכי מתאימים למסיבות סיום. יש כאלו שמצליחים לגעת עמוק בלב, יש כאלו שמוכרים פחות ואולי אפילו צריך קצת אומץ כדי לבצע אותם ויש כאלו שאי אפשר בלעדיהם.
החגיגה נגמרת
מילים ולחן: נעמי שמר
את השיר הזה כתבה נעמי שמר בשנת 1976, לכבוד חגיגת הזמר שנערכה באותה שנה. את השיר ביצעה להקת "הכל עובר חביבי", ומשם הדרך להיכל התהילה של שירי הסיום הייתה קצרה.
לפני שנפרדים
מילים: צביקה פיק ויואב גינאי
לחן: צביקה פיק
לא רבים זוכרים את השיר הזה, שבוצע על ידי צביקה פיק בתחרות קדם האירוויזיון של שנת 2006. למרות שהיה פייבוריט גבר עליו הביצוע של אדי בטלר לשיר "זה הזמן", אך את הרגש שנוטף מהשיר של פיק אי אפשר להחליף.
תשמור על העולם ילד
מילים ולחן: דוד דאור
עניין של זמן
מילים: אהוד מנור
לחן: רמי קליינשטיין
אין תלמיד שלא יודע לזמזם את המילים של אחד השירים הכי מזוהים עם מסיבות סיום. אהוד מנור ז"ל כתב אותו בשנות ה-90, והשילוב עם סדרת הנוער המיתולוגית אשר נושאת את אותו שם נתנה לו חיזוק.
התחלה חדשה
מילים: יעקב גלעד
לחן: יהודה פוליקר
השיר הזה של "בנזין" מתחרה בשיר "עניין של זמן" על התואר "שיר הסיום" המוכר ביותר, אך זה לא מוריד מהערך שלו. ביצוע קצבי לשיר רוק קלאסי, זה כל מה שמסיבת סיום צריכה כדי להיות מוצלחת.
הולכים אל הלא נודע
מילים ולחן: דני סנדרסון
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים