שלום קוראים לי נגה ואני עושה השנה שירות לאומי בקהילת ראשית(זה כמו גרעין תורני) ברמת השרון.
אם יש פה מישהי שעוד לא סגרה שירות לשנה הבאה,
זה ממש משמיים שהיא קוראת את זה כי ברוך ה' נשארו לנו כמה תקנים פנויים.....
וברצינות- הקהילה פה ברמת השרון פשוט מדהימה!!
המשותף לכל האנשים בקהילה זה הרצון של כולם להוסיף ולעשות טוב, אנשים פה פשוט משפריצים עשיה וחסד לכל הכיוונים...
וזה ממש מדבק!
אתה מוצא את עצמך פתאום חושב כל היום על איך אפשר להוסיף טוב ואיזה עוד פרויקט אפשר לעשות....
וזה מוביל אותי לדבר נוסף שמדהים במקום הזה: שאם את באה עם רעיון לאיזה פרויקט מהפכני או סטאר-טאפ חדש האנשים בקהילה יקבלו את זה בזרועות פתוחות ויעזרו ככל יכולתם לממש את זה ובגדול (ואגב יש להם יכולת... בכל זאת זה רמת השרון, יש פה גם את הכסף וגם את הקשרים הנכונים).
הקהילה מסביב ממש מחבקת ותומכת, יש משפחות מאמצות לבנות שרוצות ובכללי יש פשוט אווירה ממש טובה (רק מלהסתכל במייל הקהילתי מבינים את זה..)
וגולת הכותרת של השירות פה זה שהוא בשילוב המדרשה של הגרעין. 3 פעמיים בשבוע אנחנו נפגשות יחד כל הבנות ,לומדות, אוכלות ,עושות צחוקים...בקיצור נהנות!!
המרצים במדרשה פשוט שפיצים אחד אחד ואני אישית מרגישה שהלימוד ממש נותן לי כוחות לעשיה בשירות.
בקיצור, בואו לרמת השרון! מומלץ בחום!!!
אתם מוזמנים להתקשר בשמחה לבירור פרטים וכו'...
נגה (בת שירות)- 0506758544
חנה דרייפוס(רכזת הבנות שירות)-0544837107
נ.ב. התקנים שנשארו לשנה הבאה הם בעיקר עבודה עם חילונים והפצת יהדות שזה ממש חשוב!! דרושות שפיציות...